esox81 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Witam kolegów fachowców. Mam problem od wielu wielu lat używam matcha shimano catana bx 390 cm wytargałem na niego mnóstwo ryb i szkoda mi wyrzucać. Problem w tym że segmenty zaczynają się wysuwać do tego stopnia że można je wyjąć czy jest jakaś szansa żeby przedłużyć jej życie? Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Ja to widzę tak, rozczłonkuj teleskop. Na końcówki które są na łączeniach daj cienka warstwę lakieru bezbarwnego lub epoksy, w zależności co masz pod ręką. Jak wyschnie delikatnie przeszlifuj do osiągnięcia porządnego efektu. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox81 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Za cienki jestem w temacie żeby zdjąć przelotki,a co dopiero założyć je ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Odezwij się do któregoś z forumowych rodbuilderow, któryś powinien mieć czas pomoc...tyle,ze będzie z tym sporo roboty więc i kosztowac może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox81 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Cześć . Tak zrobię ,zobaczymy jakie będą koszty może lepiej polować na nowy kij . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Taniej będzie kupić drugą catane. Efekt naprawy będzie i tak bardzo krótkotrwały, zgodnie z przysłowiem "łatwiej kijek pocienkować niż go później pogrubasić". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox81 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Sądzę że masz rację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi