spinerex Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Mam na myśli kołowrotek o szpuli stałej, ciężar kogutków od 12-25g, plecionka,wędzisko jednoczęściowe 2,10m, cw.do 30g, połów sandacza-okonia, przyłów szczupak. Czym się kierować dane techn. różnych kręciołków są tak inne, może konkretne propozycje, moje przemyślenia to to co mam tj. Shimano TP4000FC, Shimano ST4000FJ lub starsza ale praktycznie nie używana Team Daiwa Tierra 3500, myśle jeszcz o najnowszym Quantum EXO EX30PTi waży tylko 7.1oz dzięki i pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Nie kombinuj tylko slammer 260.Będzie idealny, pewny nie do zajechania i nie drogi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinerex Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Widzę że prym wiodą kręcioły PENN-a, ale który lepszy wedłóg kolerzeństwa: BATTLE 2000-3000 czy SLAMMER 260, pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Mam oba,i wybieram slamma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Mam oba,i wybieram slamma Popieram . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Za nówke slammera oddam mojego battle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinerex Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Popatrzyłem w cenniki za oceanem i tam też SLAMMER jest nieco droższy, nie zawsze to co droższe czy nowsze to lepsze ale w tym przypadku jednak tak jest. Chyba będzie Slammer, jest nie drogi i dostępny, dzięki i pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Jak masz dać 130$ to u nas w granicy do370 można kupić a przy odrobinie szczęścia za 320-330zł z przesyłką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 A czy te nowe, chińskie slammery są dużo gorsze od amerykańskich starych??? Sławek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Mam dwa chinole i sztukę USA i nie widzę różnicy w pracy i materiale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinerex Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 To kolejna dobra wiadomość na temat Penn-ów, cenę znalazłem, dzięki M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi