fishfighter Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Dziś od 5 rano do 12 . Efekt 5 okoni wielkości dłoni , 3 klenie , w tym dwa około 40 cm ... brak widocznej aktywności boleni ;/ Ja już nie wiem gdzie tych ryb szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 ostatni raz widziałem je w maju , ja jestem 2lub 3 razy w tygodniu i mam takie same efekty co Ty nie mam pojęcia co jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aTomek Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Wczoraj byłem godzinę w Błoniu (16:30 - 17:30) i nic. Zero brań, żywej ryby nie widziałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishfighter Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Hm , może zaatakuje górne odcinki , jakiś Wojnicz ? Janowice ? Olszyny ? Był ktoś w tych okolicach ? jest sens ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Ja uczęszczam na odcinki Zakliczyn,Janowice bez szału a raczej marnie,rybki nie widać a do tego jak jest słabo żeruje.Trzeba się namęczyć by coś przyzwoitego poholować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishfighter Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 No to kiszka , jade na Białą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aTomek Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 No to kiszka , jade na Białą Wiele lepszych wyników się nie spodziewaj.W ostatnim czasie, to na Wątoku złowiłem więcej kleni niż w Białej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 22 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Wczoraj (21 lipiec 17:30-21:00) bez nastawiania się na jakąkolwiek rybkę, razem z kolegą wybraliśmy się powyżej mostu w Biskupicach wynik Świnka 40+, Certa 30+ i dwa okonie do 20cm. Ale zero klenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 No Paweł fajne filmiki co do iolosci bolków w naszym Dunajcu to faktycznie jest ŻLE . Ja ostatnio przerzuciłem sie na klenie graty dla operatora kamery Pozdrawiam i dozobaczenia nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Z tego Co wiem to niżej tej tamy jest zakaz łowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Tak faktycznie jest zakaz ALE w odpowiedniej odległości można łowić sam tam jestem czestym gościem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 No akurat w tym miejscu chyba jeszcze jest zakaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Ładny Boleń ja natomiast gustuje w Dużych Kleniach z Dunajca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Dziś okoń ok.25cm. i w końcu kleń!!! Pierwszy od dobrych 2miesięcy (35+). Kolega, bolek 65+. Masę spinningistów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishv Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Most na autostradzie Boleń celowany nie przyłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zrządzenie losu widziałem Was wraz z moimi przyjaciółmi ,Jaki ten Świat mały Przyznaje,że Bolenie ładnie tam tłukły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Tak też myślałem że spotkam któregoś z forumowiczów zwinęliśmy się aby nie robić Wam smaka ps. fajnie Wam pod nogami uderzył boleń, ukleja jak przez sito wpadała do wody. Jakie mieliście wyniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Również jeden boleń taki pod 50cm,ale uderzały znaczenie większe niestety nie miałem pomysłu jak się do nich zabrać .Taka specyfika bolenia.Za to okonie dopisywały świetnie,aż się zdziwiłem i nie ważne jaka przynęta uderzały na wszystko.Rozpacz mnie tylko ogarneła bo kleni brak,może przez tą pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asafa Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 U mnie również okonie chętne do współpracy, ale małe a do tego nie to jest celem moich wypraw trzeba poczekać na ochłodzenie, na pewno będzie lepiej, bo ciężko sobie wyobrazić żeby było jeszcze gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Nie wiem czy koledzy zauważyli ale co roku okoń na Dunajcu pokazuje się w czerwcu lub poczatkiem lipca, wcześniej owszem zdarza się przyłowić, wytłumaczenie mam jedno, okoń pojawia się wtedy gdy zaczyna pojawiać się narybek. Klenia faktycznie nie ma nie widać, ja miałem szczęście i farta że uderzył,złowiłem go w ostrym nurcie przelewowym, wziął z cofającego się woblera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Za to w odcinku koło Zakliczyna w sobotę,zamiast klenia uderzył pstrąg zdziwiłem się bo branie nastąpiło w największej lampie o 12:00 godzinie Ale to nie tylko z okoniami tak jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Wczorajszy przed wieczorny 38cm były jeszcze 2 mniejsze może się w końcu cos ruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Ładniawy ja od piątku pauzuje taka pogoda,że szkoda mówić.Leje i leje i człowiek już umiera z nudów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asafa Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Fajna kluska. Ja byłem w czwartek i w końcu kluski ruszyły się. Rozmiary raczej S, ale miło było w końcu poczuć te kopnięcia i zobaczyć w końcu cel wyprawy Niestety nie połowiłem wtedy długo, bo burza mnie przegoniła, ale ważne, że coś się w końcu dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi