TMedic3hs Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Dziś ochoczo polowaliśmy na bolenie,ale nici z tego Dopiero efekty pojawiły się wraz ze zmianą rzeki na mniejszą . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 16 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 W tym miejscu trzeba umieć łowić hehe Zamieniliście na mniejszą? Tzn? Biała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Wisłoka Pojechaliśmy prościutko Lwowską i na Wisłoce klenie brały niestety nic dużego pod 35cm sztuki. Co do tego miejsca są ale ciężko złowić trzeba natrafić na porę i godzinę,straszny niski stan wody jest i naprawdę ciężko dobrze tam poprowadzić przynętę na te bolenie bo płyciutko i dużo glona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 16 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Ja na szczęście rozgryzłem to miejsce i wcale nie jest trudno go tam złowić. Warunek jest jeden bezwietrzna pogoda. Ale najlepszy jest wobler wiszący na kablu (wg. mnie bezsterowiec siudaka), ktoś miał niezły rzut I niech się przyzna publicznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Hhehe jest tak na środku ogromnej rynny na wysokim kablu spoczywa przynęta też mnie to zaciekawiło,ktoś musiał mieć strita Co do tamtego miejsca wydaje mi się,że to kwestia przynęty i determinacji,połowiliśmy może 45min i wolałem pojechać na klenie i jazie bo te przynajmniej cały czas aktywnie podskubują.Natomiast w Sobotę byłem na Białej wspomnianej i o dziwo zdziwił mnie pływający żółw koło powalonego drzewa Oczywiście kamera poszła w ruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 16 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 lukaszryba napisał: kolego TMedic3hs o której godz byliscie dzis nad dujajcem? bo tez tam dzis bylem i braly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Ja wczoraj od popołudnia do wieczora na dunajcu w BiskupicachRadłowskich kilka okoni i 2 małe klonki woda tak jak piszecie NISKA zauważyłem ze lepiej ryby reagowały na woblerki oklejane kalkomanią niż malowane a w lecie było odwrotnie ,może spowodowane dużą przejrzystością wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Ja byłem tak koło 10 godziny troszkę późno.No ale bolenie biły pod nogami a mi nic nie chciało przywalić Może nie fart a może kiepska technika ciężko wyczuć Pociesza mnie tylko fakt,że było tam więcej wędkarzy i też marnie Jakiegoś spinigowca widziałem z oddali zachodził z czuba miejscówek A nóż widelec ktoś z naszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 A tu przesyłam film,nakręciłem go jak łaziłem za kleniem na Białej http://www.youtube.com/watch?v=aiwoyLK3FXM&feature=youtu .be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Dzisiaj kolejny dzień walki,nie przyniósł nic nowego niżówka okropna.Meldowały się pstrągi do 25cm oraz klenie do 35 nic większego nawet bolenie stały w toni nie ruchomo Rzucałem rozmaitym asortymentem na ich głowy ale nici z tego były Oczywiście rejony koło Zakliczyna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishfighter Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Panowie, takie pytanie , co powiecie na wspólny , jakis zbiorowy wypad Dunajcowy powiedzmy tak po 23 wrzesnia ??? jest to luzna propozycja do rozpatrzenia wstępnego ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Ja się piszę,chętnie Poznam ludzi z mojego okręgu z którymi klikam :)A do tego ta integracja,przepiękna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 18 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Jestem za, jeśli tylko czas pozwoli to się zjawię. Kwestia gdzie,kiedy. Moja propozycja NIEDZIELA. hehe A jak macie propozycje gdzie to piszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Jestem za dwoma rękoma tylko nie jestem pewien czy w niedziele nie będę pracował ,ale chętnie bym poznał kolegów wiec piszcie kiedy i gdzie .Jeśli mi sie uda to będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Co do miejsca Panowie wybierać tak aby było dużo bolenia,jazia i jeszcze więcej klenia Dzisiaj parcie było duże niestety zaowocowało tylko nie wymiarowym boleniem i małymi kleniami aczkolwiek człowiek widział duże lochy ale nie było pomysłu ani patentu na nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 18 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Ciekawe gdzie to hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 O miejsce znajome ja byłem niżej z drugiej strony od godz 16-19 dwa krótkieklenie i ładny pstrąg co przyzna się zadziwiło mnie łowiłem je zawsze powyżej Zakliczyna ten miał 37cm walczył dzielnie foty nie robiłem bo szybko został uwolniony wiadomo czemu wypad udany POzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishfighter Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Jeżeli chodzi o spotkanie to : ja proponował bym 2 miejsca : albo zacząc od mostu kolejowego w Tarnowie i brzegiem isc w góre rzeki , albo od miejsca gdzie Biała wpada do Dunajca i schodzic w dół Taka luźna propozycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 18 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Jestem za drugą propozycją. Od Białej w dół. Jest tam gdzie zaparkować przy ujściu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishfighter Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Raczej jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patronservice Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Ja na szczęście rozgryzłem to miejsce i wcale nie jest trudno go tam złowić. Warunek jest jeden bezwietrzna pogoda. Ale najlepszy jest wobler wiszący na kablu (wg. mnie bezsterowiec siudaka), ktoś miał niezły rzut I niech się przyzna publicznie!!! to nie bezsterowiec siudaka, tylko wobek boleniowy Piotrka Matusiaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 19 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 To już wiadomo do kogo należał?! Ale niezła pamiątka swoją drogą hehe jak do tego doszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patronservice Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 poniosło mnie troszkę i przesadziłem z rzutem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 20 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Zdarza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Czyli co Panowie ustalamy termin spotkania na 30stego ? W następną niedziele ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi