obcy91 Opublikowano 21 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 I już mogę powiedzieć 29-30 wrzesień - odpadam. (szkoła) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 To przypuszam,że Ciężko będzie ustalić wspólny termin,jedni praca drudzy studia a jeszcze inni rodzina i sprawy bierzące.Wypadało by coś pomyśleć o szybkim terminie do puki do puty bierze białoryb,po tem może być ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishfighter Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 ja bym był w sumie za tą niedzielą czyli 23 ;p jak nie to i tak się wybiore bo nie będe miał co robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 21 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Zgadajcie się Panowie ja po prostu napisałem że w takim terminie odpadam i to jest zrozumiałe że nie każdy się wyrwie z codzienności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 A ja się podpasuję pod Was,praca wyłącznie od pon. do piątku i soboty niedziele zawsze wolne :)Tak więc jak coś ustalicie dajcie znać i przyjdziemy w w wyznaczone miejsce z bratem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishfighter Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 TMedic3hs ja atakuje Dunajec jutro godzina powiedzmy godzina 12 od mostu kolejowego , prawy brzeg , i bd kierował się w góre rzeki:) jak cos to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Ja dziś 3 godziniki 2 klenie ok 30cm znowu pstrąg +30 (podejrzewam że były wpuszczane) I boleń na 4cm woblera nawet całkiem... 63cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 22 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Ja jutro zmykam na kilka godzin za bolonem oby dużym Przy okazji testy swoich wobasków. Jak coś ustrzele wrzucę photo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishfighter Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Ja jednak jutro atakuje okolice Dunajca w miejscowości Biała , mam nadzieje ze bd mogl sie czym pochwalic na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishfighter Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Dzis był dzien:)Testowanie moich prototypowych woblerów wypadło zacnie bilans 4 bolenie , 2 drobne i 2 zacniejsze w tym jeden ponad 60 cm :)foty robione telefonem - nic specialnego ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 To ładne bolki,wrzuć koniecznie te zdjęcia z fona zawsze to coś czekamy ! . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishfighter Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Więc wrzucam bolek +60 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Bardzo ładny ja polowałem na bolki w tą niedzielę ale niestety tylko klenie współpracowały,ogólnie straszny zimny wiatr był w okolicach Zakliczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishfighter Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Najciekawsze jest to , że nie było widac oznak żerowania , a brały z powierzchni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Piotr fajny bolo gratki ciekaw jestem jaki to odcinek jeśli to nie tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marmajgabin Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 a wiecie jak wyniki Pucharu Głowatki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornet Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Padła jedna 96 cm, a przed weekendem jeszcze jedna ponad 70 cm:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marmajgabin Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 na odcinku specjalnym?bo coś takiego słyszałem nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 4 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Jak Panowie na "naszej" rzece? Aż tak źle że nikt nic tutaj nie wrzuca, niczym się nie chwali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 He do niema czym oprócz kilku "krótkich" kleni to nic się nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 U mnie też króciaki - tyle że sandacze , dziś też się wybieram - może coś się ruszy większego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 W jakich okolicach łowisz? Napisz jakie miałeś dzisiaj efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 (edytowane) Właśnie wróciłem z nad wody, byliśmy z bratem na dwa kije Łowię od Zgłobic , po Otfinów , dziś niestety lipa , ale to przez ten wiatr , nigdy nie miałem efektów przy takim wietrze , woda całkiem martwa, nawet ukleja z rzadka się tylko pokazywała. Edytowane 4 Października 2012 przez Tomek Wielgus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Oj w sobote to się działo popołudniu pojechałem na nasza rzekę miałem nowe wodery do przetestowania na jedym z kleniowych przelewów udało mi się namierzyć bolki chyba stado większość 55-60 cm wyholowałem 3 szt dawno tak nie było . A jeden po długim holu poszedł z woblerem żyłka trach oceniam go na 75+cm stałem w dużym prądzie tak że ciężko było szkoda wyciągnął sporo 18- tki i...gdybym go wyholował to byłby to mój nowy rekord .A wodery k... przemakają nich to szlag i to nie nie na szwach tylko materiał z jakiego są wykonane katastrofa . zamieszczam fotke jednego bolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Ładne zdjęcie a i ryba też niczego sobie... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi