fishfighter Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 (edytowane) Ładnie donkicha ale widze na fotce że gryzły bardziej przy dnie niż z powierzchni Ja raz mialem takiego bolasa w silnym prądzie że musiałem się z nim wybrać na wycieczke po brzegu bo innej szansy nie było Graty - moge wiedzieć w jakich okolicach byles ? Ja na dzień dzisiejszy zakonczyłem sezon wędkarski tak więc do przyszłego roku .Dunajec 2012 to dla mnie wiele cennych doświadczeń - najlepszy sezon dunajcowy jaki miałem Pozdrawiam chłopaki i połamania Edytowane 7 Października 2012 przez fishfighter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 7 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 (edytowane) Dziś pogoda bardzo kiepska (deszcz), od godziny 5:30 do godziny 13:15 zero brania, po za tym gnojkiem.Widziałem piękną brzane, oceniam ją na 70+ i koło 3kg.Oraz mase boleni w standardowym miejscu, lecz dziś nie reagowały na nic. Gdyby pogoda trafiła się taka jak w sobotę, to myślę że połowiło by się boleni. Edytowane 7 Października 2012 przez Zanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 (edytowane) Istotnie zagryzł przy dnie, ja jeszcze połowie Obcy ja też widziałem kilkanaście brzan 2 tygodnie temu szły w górę rzeki i to same 60+ cały sezon ich nie widziałem . A odnosnie boleni to grupują sie w bandy . Obcy zawsze opisuje o tym standartowym tajemniczym miejscu a mnie aż skręca z ciekawości gdzie to może być Pozdro Edytowane 9 Października 2012 przez donkicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Ja dziś dwie deszczowe godziny od 13 do 15 nad Dunajcem w okolicy Bobrownik - 2 okonki dwudziestaki i szczupaczek około 40 , ale przepięknie wybarwiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 11 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Koledzy jeśli ktoś znalazł nad Dunajcem w okolicy mostu w miejscowości Biała kombinerki, kleszcze jak tam zwał, koloru czarno-czerwonego to proszę o zwrot heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 (edytowane) Jazik z Dunajca po opadach,panowie śnieg spadł i chyba koniec sezonu,mam nadzieje,że na wiosnę się spotkamy na jakimś wypadzie kleniowo jaziowym Edytowane 28 Października 2012 przez TMedic3hs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Jeszcze sandacze można spokojnie łowić , choć o większego ostatnio cięko - a jazik w Dunajcu nieczęsto mi się trafiał - dużo więcej na Białej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishfighter Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Sandacza na Dunajcu jeszcze nie złapałem . Ps.Już myślałem , że wątek umarł w tym roku .Cieszy mnie to że się myliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Ja jeszcze nie kończę podobno w sobote ma być ładnie to się przejadę myśle ze jakieś efekty będę .Z sandaczem to raczej jest krucho zobaczymy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Po tych wiosennych podtruciach na Białej i Dunajcu to mało co tam rybek zostało.Ale jak odwiedziłem odcinek od Żabna do Otfinowa to juz mam upatrzone dwie miejscówki gdzie są małe zgrupowania kleni i świnek. Jak tylko zima będzie łaskawa to się połowi jak za starych czasów. Przy kleniach jesienne świnki na spina to jest to:)Donkicha sandacza to u was tak samo mało jak u nas na Wiśle, praktycznie zero w dolnym biegu rzeki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishfighter Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 gryzą jeszcze bolki na Dunajcu ??? jutro wybieram się z rana na rekonesans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Dziś byłem połowiłem dużo i grubo kleni i jazi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 No ja tez byłem okolice Sieciechowic nic strasznie wiało . Ginel można wiedzieć na jakim odcinku łowiłeś? niżej Żabna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Tak poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Byłem, zobaczyłem nic nie złowiłem.Na pożegnanie z bezrybiem photo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishfighter Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 czemu znikneły posty z pazdziernika , albo mi ich nie wyświetla ???// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Ja mam z października :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishfighter Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Teraz już też mam , nie wiem jakiś problem miałem chyba . Wszystko już gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Panowie chciałbym się wybrać z paproszkiem na okonia,macie godne polecenia miejsce lub odcinek,na tą porę roku? Nie musi być tylko Dunajec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Zdecydowanie Otfinów koło promu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 O Panie to daleko A coś bliżej myślałem o Radłowie podobno dużo okoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Jak okoń pojawia się co roku nie wiadomo skąd, tak co roku "ginie" także nie wiadomo gdzie. Zresztą dobra, ja już sezon skończyłem więc się nie odzywam. Możesz spróbować na Bobrownikach na stawach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszryba Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 mlody nie bylem wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszryba Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 oj ciezko ciezko z jaka kolwiek rybka teraz w naszych okolicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Panowie mam takie pytanie jak się nazywa to żwirowisko (dołek) na Radłowie jadąc od strony Mościc odbijając na rondzie w prawo mijając Dwudniaki główną po lewej stronie mamy kąpielisko i kilka żwirowisk są tam okonie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi