obcy91 Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Jesli dobrze sobie wyobrazilem to jest to zbiornik "Radlow" ?! Tam jest choc co, ale nie wiem czy to nalezy do PZW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszryba Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 no wszystki te dolki naleza pod radlow i tam trzeba miec jakies inne oplaty w kazdym razie to nie jest pzw... a ja jutro jade wkoncu na bobrowniki :) a ty jak mlody? widze ze juz doleciales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszryba Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 a lowilem tam dawno temu ale ciezka woda... jak to dolki po zwirowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 co myslales ze nie dolece? hehe dolecialem dolecialem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LIWI3 Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Witam, przy Dwudniakach to z jednej strony Trzydniaki a z drugiej strony Niwka. Wyrobiska te podlegają pod PZW Tarnów Radłów jest dużo dalej. Co do Otfinowa 500 m w dół i 500 m w górę od promu jest zakaz wędkowania "zimowisko ryb". To tak informacyjnie, wszystko jest zapisane w zezwoleniu na połów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 To byl zart z Otfinowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Właśnie coś słyszałem,że Radłów ma oddzielną licencję,ale w lato tam byłem i człowiek który tego pilnował zażądał 10zł od wędki i 20 od namiotów i mieliśmy spokój ,tak więc to mi się wydaje,że prywatne jest łącznie z tym kąpieliskiem,byłem na Bobrownikach ale kiepściutko ;( z okoniem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszryba Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 a no dupa na bobrownikach ale w niedziele znowu pewnie sie wybiore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Panowie nie narzekać tylko nad nad Dunajec..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Macie sporo świnek w Dunajcu. Jak się człowiek przyłoży to na spina połowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 No Jacku graty uff ale mnie podkręciłeś chyba w sobote wyskoczę nad rzeczkę .Można wiedzieć jaki to odcinek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Ja poznaje gratulacje, moze jak wroce to jeszcze wyskocze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishfighter Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Ładnie ładnie Gratulacje za udane połowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszryba Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 a lowil moze ktos na bialej gdzies w tarnowie? sa jakies wyniki o tej porze roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Super rybki,ja byłem dziś nad Dunajcem w poszukiwaniu,okoni.Ale niestety bryndza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Przy tym nowym moście w Bobrownikach to można co najwyżej o tej porze Łabędzie podokarmiać Na wiosnę będzie się tam działo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Tak z tą wiosną to się zgodzę,na pewno tam zawitam i to nie raz . Co do przedzimowych połowów w tym miejscu,widziałem wędkarza,który wyjął okonia coś koło 40cm.Niżej mostu ciut,na tym zagłębieniu.Niestety siedział tam już do ostatniej minuty mojego pobytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Hej Panowie tak przeglądam wątek od czasu do czasu i się zastanawiam kiedy pierwszą głowatkę tu zobaczę? Pozdr.wobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Specjaliści od głowatki są ukryci Z tego co obserwuje przewijają się tutaj osoby łowiące na nizinnym odcinku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Była. @Milo ułowił na pewnym zlocie. Szukajcie we właściwej zakładce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Panowie od dziś rozpoczynam długi urlop Wybieram się na lód,i będę chciał zahaczyć ze spinem o Dunajec.W pierwszej kolejności jadę po ochotkę ,jak by ktoś był zainteresowany wspólnym wypadem podlodowym lub zimowym spinem pisać,to się wybierzemy Pozdrawiam i połamania ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Panowie od dziś rozpoczynam długi urlop Wybieram się na lód,i będę chciał zahaczyć ze spinem o Dunajec.W pierwszej kolejności jadę po ochotkę ,jak by ktoś był zainteresowany wspólnym wypadem podlodowym lub zimowym spinem pisać,to się wybierzemy Pozdrawiam i połamania !Z lodu to nie połowisz już Byłem dziś, ale to ostatki, lód 2-3cm i schodzi. Jeśli chodzi o spina to napieram w ten week nad Dunajec i Białą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Byłem na lodzie i wędkowałem w Trzydniakach,ale niestety malućkie płocie i do tego pękający lód.A na Dunajcu zmarzliny płynęły i tyle z urlopu było.Czekamy na większy mróz,bo odwilż wszystko psuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszryba Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 ile lodu bylo na trzydniakach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 (edytowane) Około 7cm ,nie wiem o co to się opierało ale niestety pękał,szczególnie przy wierceniu świdrem . I jeszcze trochę tej temperatury i koniec lodu będzie :/ Edytowane 30 Grudnia 2012 przez TMedic3hs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi