fishfighter Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Wiosna się zbliża , kiedy planujecie otworzyć sezon na Dunajcu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Ja juz byłem ale niestety bez efektów może przejade sie jeszcze jutro ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 My jutro startujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishfighter Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Ja tak uważam , że tak tydzień temperatury na + i można coś poszukać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszryba Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 no młody jutro po takim kleniku 50+ i otwieramy sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Panowie moze by tak zalozyc nowy watek pt ,, DUNEJEC 2013 ,, co Wy na to ? Bo z tego co widze bedzie sie w tym temacie sporo dzialo pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 (edytowane) Ten temat miał tytuł Dunajec 2012 ale zmieniłem... Nie tak dużo ludu tutaj siedzi ale czemu nie Otworze! Ale jutro jak coś złowię . Edytowane 4 Marca 2013 przez obcy91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 No nie wiem ale myślę ze tytuł Dunajec jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Woda na Dunajcu jeszcze zimna.W week płynęła lodowata na pograniczu +1-2 stopnie. Ryby zdrętwiałe ospałe. Jak zejdzie pośniegówka to będzie się działo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Zgadzam się z przedmówcą... zimna woda. Ładny kolor itp. ale cisza. Byliśmy dziś 2,5h. bez rezultatu. Trzeba czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszryba Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 niech Dunajec zostanie... CIEKAWE KTO PIERWSZY WSTAWI JAKĄŚ FOTKE Z RYBKĄ Z DUNAJCA Z TEGO ROKU?? ALE WYDAJE MI SIĘ ŻE NIE ZA SZYBKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEON Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 zmieni sie cyrkulacja na poludniowa-zachodnia i w pare dni cos drgnie...byle do wiosny.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 zmieni sie cyrkulacja na poludniowa-zachodnia i w pare dni cos drgnie...byle do wiosny.pozdr.Tu nie chodzi o cyrkulację, a o temp. wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Tu mozna sprawdzic temperature wody najezdzajac strzałka na kropke http://www.pogodynka.pl/polska/hydro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEON Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 (edytowane) kierunek wiatrow ma wplyw na temperature powietrza a to z kolei na temperature wody.Wyganowski pisal''wiatr ze wschodu,ryba nie czuje glodu''. Edytowane 9 Marca 2013 przez NEON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Ja zauwarzyłem że o tej porze roku napewno temperatura ma duży wpływ , ale też ilośc światła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Witam wszystkich,w odpowiedzi na pytanie o fotkę tegorocznego pstrąga z Dunacja . Pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 (edytowane) O kurde ale sztuka piekny gratulacje można wiedziec ile miał , na jakim odcinku został złowiony? Edytowane 10 Marca 2013 przez donkicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Dzięki za gratulacje.To był pierwszy pstrąg w tym sezonie - 17.02.51 cm.Złowiony poniżej OS.Normalnie pojechał bym do Sromowiec ale w tym roku zmiany w przepisach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishhunter Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Graty, prawie jak troć ,piękna sztuka ,motywacja wraca ,dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszryba Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 no no byle więcej takich rybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 łukasz, czyli jednak to moje zeszłoroczne to mógl być pstrąg, bo identyczny jak kolegi tylko 10cm. mniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi