asafa Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Gratulacje, super ryba! Wyobraźnia od razu pracuje jak widzi się znajome miejscówki i tak piękną sztukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 (edytowane) Dunajec zaprasza na majowy długi weekend http://imageshack.us/f/138/aaamu.jpg/ Edytowane 29 Kwietnia 2013 przez TMedic3hs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Dzisiejszy wypad na Dunajec w okolicach Biskupic Radłowskich dwa klenie jeden z nich na foto boleń gonił uklejki ale nie chciał współpracować Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Ładny kleń Tomku. Ja dzisiaj wybrałem się na Dunajec , ale po drodze wstąpiłem na moją znaną rzeczkę i ze względu na brania do Dunajca nie dojechałem ...Na rzece w której w ostatnich latach była prawie pusta powoli wraca życie, złowiłem 3klenie 35+ i 8 pstrągów, wprawdzie tylko 1 35+, ale rzeka powoli ożywa, tylko wspomniec jakie były 25 lat temu...eh! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 DunajeckaSrebran Torpeda - Polski Tarpon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 (edytowane) Marek widzę że ostro łowisz w tym sezonie Edytowane 2 Maja 2013 przez Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Ktoś musi Przemku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 (edytowane) Nowy rekord. 53cm.Był jeszcze 30-stak ale nie podbierałem go tylko wyhaczyłem w wodzie.Widziałem kilku spinningistów może ktoś dziś coś drapnął ciekawego? Edytowane 3 Maja 2013 przez obcy91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Marek Ładny kleń,Gratulacje.A takie pytanie na co się skusił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 (edytowane) Na smużaka hand made.Do miejscówki musiałem się prawie czołgać żeby nie spłoszyć, a i tak przez pierwsze 15min. bez zbiórki. Gdybym postał tam jeszcze z 0,5h. myślę że padł by kolejny okaz. Edytowane 5 Maja 2013 przez obcy91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Wczorajsze słoneczko na Dunajcu przyniosło, parę ciekawych brań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Dziś łącznie 15sztuk. w przedziale 35-50cm. w ciągu 3,5h.Bocheny woblery z sercem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Ładne Klenisko Marek,ja miałem przyłów klenia ale wczoraj przy połowie bolków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 (edytowane) Czy to nie jest czasem opaska za progiem w Ostrowie <chyba>? Edytowane 12 Maja 2013 przez obcy91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishfighter Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Oby nie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Tak mi właśnie wygląda.Byłem tam wczoraj tylko na lewym brzegu, na blaku, zastanawiałem się skąd ja mam wiedziec ile to jest 200m.? Wg. mnie powinny stać betonowe słupy pomalowane na zielono i to nie tylko tam ale wszędzie w Polsce gdzie obowiązują jakieś limity odległościowe, np. Otfinów 500m.W każdym bądź razie zacząłem rzucać od końca opaski która znajodowała się na prawym brzegu, tak mi się wydaje że opaska może mieć 200m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 (edytowane) To są Rejony Zakliczyna Co do Ostrowa ja osobiście odliczam 200 ogromnych kroków Ale nie lubię tam łowić bo za duża presja i ogrom wścibskich gapiów ;/ Wole Ciszę i spokój Nie lubię ujawniać na co łowię gdy wszystko inne zawodzi Edytowane 12 Maja 2013 przez TMedic3hs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asafa Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Ja w piątek zadebiutowałem. Ogólnie 3 kluski i 3 ryby spadły, w tym po jednym potężnym łupnięciu wyciągnąłem woblera ze zmiażdżoną kotwiczką. Przyznam szczerze, że ostatnio jak łowiłem za progiem w Ostrowie(około 2 lata temu), to było ograniczenie 50m, w piątek dopiero dowiedziałem się, że podnieśli do 200m, szkoda, że nie 100m, bo przy wyższej wodzie lubiłem łowić mniej więcej w tej odległości od progu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Asafa ładnie ubarwiony ten kleń ;-) Generalnie cały czas jestem za integracją i poznawczym wypadem co Wy na to ;-) ? Podobno ten weekend co przyjdzie ma być ładny ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Pomysł bardzo fajny tylko w tym jest cały ambaraz żeby wszyscy chcieli naraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 ;-) Racja , wybiegając myślą ja jestem chętny brat no i Ty czyli jest juz Nas trzech to dobry początek do młyna ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishfighter Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Akurat tak się składa że w ten weekend będę w Tarnowie dostępny na wyjazd Marku - ja próg w Ostrowie daruje sobie już całkowicie - tzn, łowienie na końcu tej opaski czy gdzieś dalej . Niech rybki mają spokój.Przydała by się tam tabliczka po obu stronach Dunajca z informacją , że tutaj kończy się te 200m i jakie kary grożą za nie przestrzeganie zakazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asafa Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Jeśli o mnie chodzi, to jestem chętny. Podajcie tylko miejsce, czas a postaram się stawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 fish - tabliczki to mało, przyjdzie większa woda i po tabliczkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 (edytowane) Tomek imienniku mój Propozycje Odcinki Ostrowa ewentualnie Dunajec w okolicy miejscowości Biała wliczmy i Zakliczyn.Chłopaki wybierać miejsca potem zwale winę na Was,iż zły dobór wody i nic nie bierze Edytowane 13 Maja 2013 przez TMedic3hs 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi