obcy91 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Kompletuje sobie "podstawowy" sprzęcik na szczupaczka, aby nie siedzieć w weekand w domu to wyskoczę na stawy choć bardzo nie lubie na nich wędkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Ja jutro wyruszam na rożnów, popływam, może coś trafię, ciekawy jestem jak na stawach w tym roku z wynikami bo jeszcze nie byłem, wiesz coś Marek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Tak jak napisałem wyżej nie lubię wędkować na stawach, zbiornikach - ja muszę mieć nurt także niestety nic nie wiem odnośnie wyników.Ale wydaje mi się, że ten 1 majowy natłok wędkarzy już minął, więc szczupaczki powinny ładnie zagryzać, ciepłe dni więc może blisko w trzcinkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Daj znac jak sytuacja na Roźnowie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covent Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Tak jak napisałem wyżej nie lubię wędkować na stawach, zbiornikach - ja muszę mieć nurt także niestety nic nie wiem odnośnie wyników.Ale wydaje mi się, że ten 1 majowy natłok wędkarzy już minął, więc szczupaczki powinny ładnie zagryzać, ciepłe dni więc może blisko w trzcinkach Najpierw musiałyby te szczupaczki tam wogóle być a z trzcinami to też trochę ciężkawo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 W Rożnowie nieciekawie, poza drobnym okoniem nic się nie działo, boleń nie tłukł, pływałem na wysokości pola w Tabaszowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Ale martwica na tym Dunajcu... łowicie coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Byłem dziś 2 godziny z rana, więcej nie wytrzymałem w tym upale, bez brania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Ja bylem w sobotę złowiłem 2 klenie i miałem kilka brań ale ogólnie bez szału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 No tak w sobotę była lepsza woda. Także podjechałem ale już póxno było i krwiopijcy nie dali utrzymać kija w ręku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo575 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Koledzy jak Dunajec po wczorajszej burzy ,połowi coś na spina dzisiaj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Patrząc na http://monitor.pogodynka.pl/hydro/map#/Wisla_do_Sanu , to raczej tak niewiele się zmieniło ja sie wieczorem wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Kawa z mlekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEON Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 po takich burzach spodziewales sie kristala,to biala zakawila dunajec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 o godzinie 6 rano Dunajec był idealny do łowienia. Delikatnie trącona woda. Po godzinie 9 zaczął się brudzić co zajęło mu jedyne 1,5h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 po takich burzach spodziewales sie kristala,to biala zakawila dunajec.w zgłobicach raczej biała nie zakiwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 o godzinie 6 rano Dunajec był idealny do łowienia. Delikatnie trącona woda. Po godzinie 9 zaczął się brudzić co zajęło mu jedyne 1,5h.Widocznie "kochany" rożnów załatwił sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishfighter Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Jak tam Panowie ? dzieje się coś ? łapie ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Woda podobno nie spinningowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 (edytowane) Moim skromnym zdaniem jeszcze na spina nic nie zdziałamy,aczkolwiek byłem wyżej Zakliczyna i widziałem śmiałków łowiących na woblerki Co do terminu przyzwoitej wody na spinning niestety mam nie pewne zdanie,więc nie zapeszam Edytowane 1 Lipca 2013 przez TMedic3hs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishfighter Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Jak woda ?:> korci mnie strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 To wsiadaj w samochód i jedź woda ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Panowie byłem wczoraj pokleniować woda fajna ale szła w dół dwa krótkie klenie i jedno wyrazne przytrzymanie czegoś większego ,hamulec zagrał i woblerek wystrzelił w górę jak z procy . Dziś już siedzę w pracy ale jutro o 4-tej rano atakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Wczoraj okolice Żabna woda brudna i spadała.Na powrocie przepłynęliśmy promem w Opatowcu i co rzadko widuje woda na Wiśle dużo czystsza niż na Dunajcu.(Promowy twierdził ze Dunajec z godziny na godzinę jest coraz czystszy).Myślę ze dzisiaj jest szansa na klarowną wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Wczoraj przed wieczorem byłem w okolicach Biskupic klenie ładnie żerowały łowiłem kilka w tym jednego 46cm to największy w tym roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi