fishfighter Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Graty ładny klenik ja dostałem Bolenia 52 cm w zeszłym tygodniu i drugiego juniora 25cm ale woda dużo czystsza niż teraz - znowu brudna i troszkę podwyższona po ostatnich burzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishfighter Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Witam , jak efekty ? łowicie coś :>? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 No ja jutro po wieczorem zaatakuje ciekaw jestem jaki kolor ma woda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franz Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 (edytowane) Jako że to mój pierwszy post chciałem wszystkich powitać. Oto efekt dzisiejszego wypadu. Edytowane 27 Lipca 2013 przez Franz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Gratulacje Franz niezły klonek fajne miejsca tam macie bardzo mi sie spodobało tam i czesto tam jestem w tym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 28 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Witaj ile miał klenik? Na co złowiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franz Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 (edytowane) Około 40 cm, a złowiony na obrotówkę Mepps Aglia 2 srebrna. Obok pyska widać na zdjęciu. Edytowane 29 Lipca 2013 przez Franz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 (edytowane) Dziś 4h wypad przy załamaniu pogody.2szt. zawodnicze. Nie podejmowane z wody - szybkie wyhaczenie szczypcami.Oraz jeden szkut 15cm. jedno branie i to by było na tyle. Wiatr wiał mocno pod nurt także rzuty były mało precyzyjne. Edytowane 30 Lipca 2013 przez obcy91 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishfighter Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Byłem wczoraj z wieczora , dużo zielska płynie , trudne wędkowanie , bez efektów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Ja tez byłem 2 godziny kilka małych kleni i masa płynących glonów chyba poczekam az zejdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzezbiarz Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Witam wszystkich oficjalnie dołączam do forum Dunajec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Witaj na jakich odcinkach wędkujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzezbiarz Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Rzeki, Dunajec od mostu w Zbyltowskiej Górze do Bobrownik Wielkich, 3 razy w roku jeżdże do Zakliczyna zobaczyć co się dzieje.Czasami chodzę na Białą od obwodnicy do ujścia.W tym roku dopiero się przymierzam do łowienia raczej na jesieni zacznę.Ty okolice Żabna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Głównie ten odcinek, ale jeżdżę na wiosnę i w okolice ujścia Białej jak i Bobrowniki na jesień także w te rejony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzezbiarz Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Jak wygląda sytuacja ze sandaczen w okolicach Żabna. Spływałem w tamte wakacje pontonem i widziałem fajne miejscówki w okolicach Ilkowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franz Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Wiem, że sandacze są, ale populacja jest tak mała, że szanse są nikłe, prędzej szczupak bo sam złowiłem i wiem, że są łowione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Mnie 3 lata temu trafił się taki pod 60 i tyle. Ale wiem że mocami chodzą na przełomie sierpnia i września czasami sie jakiś uwiesi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzezbiarz Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 1. Zapytałem jak wygląda sytuacja w okolicach Żabna. Więc oczekuje odpowiedzi od kogoś kto łowi na tamtym odcinku.2. Wiem, że są sandacze bo zanimi łażę.3. Populacja sandacza jest 3x > niż szczupaka na Dunajcu.4. panie donkicha namawiałem Cię na wspólny pojedynek w tamtym roku ze sandaczami.5. w tamtym sezonie 6 szt. uwiesiło mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Rzezbiarz zerknij na na poczte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzezbiarz Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzezbiarz Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 w jaki sposób publikuje się zdjęcia? moze mi ktoś powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 "Więcej opcji" ----> "Przeglądaj" ----> "załącz ten plik" ----> gdy miniatura się pokaże dajesz "dodaj do wpisu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franz Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 (edytowane) Napisałem ci Rzeźbiarz co jest w okolicach Żabna, szczupaki siadają sandacze też, ale słabiej. Nie wiem skąd masz takie informacje, że sandacza 3x więcej niż szczubełka ale jeżeli to prawda to świetnie. Edytowane 9 Sierpnia 2013 przez Franz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Wstawiajcie fotki z okolic w których łowicie Koledzy,w tym i w podobnym wątku o Bugu zawsze gdy zagladam licze na obejrzenie pieknych nadrzecznych klimatów Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franz Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 (edytowane) Filary ze starego mostu w Biskupicach Radłowskich: Edytowane 10 Sierpnia 2013 przez Franz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi