Franz Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 (edytowane) Możesz mi zdradzić na co złowiłeś te bolenie, bo próbowałem kilka razy w Otfinowie i miałem tylko odprowadzenia? Edytowane 19 Października 2013 przez Franz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franz Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 (edytowane) Dzisiejszy szczupły: Edytowane 22 Października 2013 przez Franz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Franz gratuluję , a gdzie ten drugi. Ładna rybka raczej. Jaką długość miały. Tak w przybliżeniu gdzie złowione? Koło Otfinowa ,Niecieczy?Koło Niecieczy dawniej piekne szczupaki były... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
000kamyk000 Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Nie chce się czepiać ale .... trochę szacunku dla przeciwnika by się przydało. A nie do panierki i jeszce ten but ....Ja jak mam zrobić takie foto to po prostu odpuszczam. Tak na przyszłość i do przemyślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Nie chce się czepiać ale .... trochę szacunku dla przeciwnika by się przydało. A nie do panierki i jeszce ten but ....Ja jak mam zrobić takie foto to po prostu odpuszczam. Tak na przyszłość i do przemyślenia.Mądrze napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franz Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 (edytowane) Dla dwóch panów wyżej, mam lekarstwo na wasze oburzenie : https://www.youtube.com/watch?v=DE8K0adhu4ATamtą fotkę zmieniłem, bo mój gumofilc kłuł w oczy. Edytowane 22 Października 2013 przez Franz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Franz piekna ryba gratulacje mi tez czesto zdarza się że ryba ubrudzi się w piasku lub leży na kamieniach ale już takich fot nie zamieszczam bo uważam że jestem za cienki . Są tu ludzie którzy zamieszczają takie foty i nikt im nic nie mówi , a innym się jedzie po rajtach . Już przywykłem do tego od 2007 widziałem niejedno tak że nie przejmuj się Franz . Ja dziś byłem w okolicach Zakliczyna 4 godz przed pracą efekt to łady kleń +40 foty nie zamieszczam bo nie nadaję tu się do publikacji oraz 2 pstrągi (delikatnie wypuściłem )Pozdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Dla dwóch panów wyżej, mam lekarstwo na wasze oburzenie : https://www.youtube.com/watch?v=DE8K0adhu4ATamtą fotkę zmieniłem, bo mój gumofilc kłuł w oczy.Od razu przyjemniej się ogląda.Oby wszystkie ryby tak kończyły spotkania z wędkarzami.Szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 22 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 No i poznaje miejsce za dużo pokazałeś heheAle masz szczęście ja nie łowię szczupaków także wszystkie Twoje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franz Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 (edytowane) To miejsce jest znane, bo dużo ludzi się tam przewija. Zostawiają też po sobie różne "skarby" np butelki i śmieci niestety. Ale napisz na PW zobaczymy czy dobrze poznałeś. Edytowane 22 Października 2013 przez Franz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franz Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Dziejszy wypad z kolegą dał wynik: 2 szczupaki, okoń i jeden strzał bolenia. Widzieliśmy dziś też kilkanaście małych szczupaczków co dobrze rokuje na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishfighter Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 jak tam ? dzieje sie coś , wybieram się jutro porzucać coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franz Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 (edytowane) Ostatnie dwa dni to wachania stanów wody oraz pogody. W moim przypadku skutkowało to zerową aktywnością (ryb oczywiście). Dziś złowiłem karasia 20 cm około na 3 calowe kopyto Też się jutro wybieram nad Dunajec, sprawdzić jedno nowe miejsce upatrzone w google maps. Edytowane 1 Listopada 2013 przez Franz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishfighter Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 dziś na 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franz Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Byłem wczoraj zobaczyć co się dzieje nad rzeką bo poziom wody się podniósł i to o dobre 80cm, mocno się zdziwiłem jak zobaczyłem żerującego klenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Tylko patrzyłeś? czy łowiłeś? Skusiłeś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franz Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Chodziłem za szczupakiem i nie miałem żadnych przynęt kleniowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Ja dziś byłem woda podniesiona lekko mętna nic sie nie wydarzyło jak taka pogoda bedzie dalej to chyba zakończę sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franz Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Ja się jeszcze będę jeździł nad Dunajec, bo szczupak jeszcze ma na czym żerować, ukleja trzyma się wciąż przypowierzchniowych warstw wody. W razie czego mam jeszcze w rezerwie nieduży staw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Panowie jak sytuacja na Dunajcu w okolicach Tarnowa? jeździ ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 jeszcze chyba nie ma żadnych śmiałków ja chyba wybiore się nad malutką rzeczke a tak właściwie to Cześć wszystkim bo jestem nowy na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 No witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Jaka sytuacja na Dunajcu ok Nowego Sacza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Z moich obserwacji 2 letnich wynika że ryby pojawiają się, widać je, przy temp. wody 6+st.C. teraz mamy w granicy 3st.C także słońce jeszcze musi podgrzać wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 dopóki resztki śniegówy nie spłyną cieplej nie będzie, słonce niewiele pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi