obcy91 Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 nie sądzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Jutro-pojutrze będziesz mieć w Tarnowie "sniegowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 I tak powinno być, aby wszystko miało ręce i nogi powinna zejść w końcu "pośniegówa". Co nie zmienia faktu że ryba już jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Idzie śniegówa aż miło.Podniesiony o około 80 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 (edytowane) 229cm. - 5.2st.C (u mnie) miód! Jak tylko teraz powróci ciepło i słońce, woda zacznie się klarować można będzie wreszcie łowić Edytowane 17 Marca 2014 przez obcy91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Marek sniegowa doszla?Rosowy szykuj ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Czy ja wiem, czy doszła, dziś przejeżdżałem przez most i kolor wody jest ok, podniesiony stan.Nie łowię na robale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Marek wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Opada śniegówa i odrazu widać ryby.Dzisiaj furkały płocie i widziałem kilka spławów swinki.To już napewno wiosna . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Będą ryby brac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Biorą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Dzisiaj średnio.Dwa pstrągi po 35 cm. i dwa takie same klenie .Wszystko na "Igiełkę " prowadzoną bardzo wolno dwa metry od brzegu, pod prąd ,na pograniczu spokojnej i nurtu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Na Dunajcu i Białej rybki współpracują wyśmienicie:)Janusz zacznij łowić na konkretne przynęty to nie będą Ci się czepiać gluty:)Możesz zapodać zdjęcie tej "igiełki"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Dzisiaj średnio.Dwa pstrągi po 35 cm. i dwa takie same klenie .Wszystko na "Igiełkę " prowadzoną bardzo wolno dwa metry od brzegu, pod prąd ,na pograniczu spokojnej i nurtu .Ważne że coś się dzieje. Widziałeś Januszu PW ode mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Próbowałem na większe ale bez kontaktu.Zdjecie "Igiełki " znajdziesz na pierwszej stronie w temacie moich woblerow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Koledzy jak wyniki , dzieje się coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishfighter Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Chyba wszyscy łapią i nie mają czasu nawet napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 No dobra ja byłem kilka razy ale naprawde nic byłem w okolicach Melsztyna i Zgłobic . Teraz łowię na Białej tam klenie ale nie porażają wielkością . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zimna woda ryby jakies ospale jeszcze w nocy przymrozki pewnie musimy poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Dziś byłem na Dunajcu polowałem za kleniem ale przywalił bolek 63cm ale słabo walczył jak na taką wielkość , myślę że jeszcze w Dunajcu wiosna dopiero się zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Dziś byłem na Dunajcu polowałem za kleniem ale przywalił bolek 63cm ale słabo walczył jak na taką wielkość , myślę że jeszcze w Dunajcu wiosna dopiero się zaczyna Klenie współpracują bardzo dobrze, bolki też ganiają za kleniowymi wobami, ale im dam szansę w maju zapozować Ryby z Dunajca są bardzo trudne, ale wdzięczne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishfighter Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 I jak efekty ? Ja byłem ostatnio, ale oprócz widzianych ataków bolenia nie miałem kontaktu z klenio/jaziem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Ja dziś wyskoczyłem, po obłowieniu miejsc gdzie w ubiegłym roku były już klenie w tym ich nie było.Wypatrywałem jakiś spławów, zebrań, wszystko raczej w nurcie na środku wody, ale udało się skusić jednego klenia ok. 40cm. Ale masakra w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishfighter Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Może będzie trzeba poszukać innych miejsc, nie wiem sam, albo zaczekać. Dobrze że do maja coraz bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franz Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Obcy w zeszłym tygodniu ładnie klenie chodziły tam gdzie dawniej była skarpa po waszej stronie. Bolenie dziś ładnie tańczyły, na szczęście do 1 maja już tylko 9 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi