marius13 Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) Piotrus w Maju na nizinny Dunajec k.kamieniolomu i mostu w Kurowie, sie wybierasz ? Edytowane 4 Marca 2015 przez marius13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 A wiecie może jak stawy koło Dunajca? I ogólnie stawiki w okolicy Sącza ( starego i nowego) . Lód już puścił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Piotrus w Maju na nizinny Dunajec k.kamieniolomu i mostu w Kurowie, sie wybierasz ?W maju a pewno troche Wisly będzie to raczej mi zastąpi ten odninek Dunajca na pewno na Rożnów troszkę na łodeczkę no i może Janusz na bolenia zaprosi do niego pod dom to na pewno nie odmówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Piotruś już zapraszam na 01.05 na wspólne dręczenie bolków pod moją chałpą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Jasiu Ty masz dobrze pod domkiem taka fajna wode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Fajna tylko zamknięta dla spiningu do 01.05 Za wiosennym klenkiem z woblerkiem nie ma szans połazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur42 Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 I jak tam panowie po weekendzie na naszym pięknym DUNAJCU ruszył się jakiś pstrążek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Niestety oglądam ostatnio tylko krakowskie betony...praca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur42 Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Praca i praca a tu Dunajczyk szumi i czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Szumi, czeka, ale jak się doczeka to i daje W weekend kilka rybek padło na wyjeździe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Ja byłem chwilę na odcinku tarnowskim, zaliczyłem jedynie pierwszą historyczną kontrolę z PSR w Tarnowie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 (edytowane) Ja byłem chwilę na odcinku tarnowskim, zaliczyłem jedynie pierwszą historyczną kontrolę z PSR w Tarnowie.Fakt warty odnotowania ! Od 20 lat nie widziałem żadnego nad Dunajcem w okolicach Tarnowa Edytowane 10 Marca 2015 przez Greku35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Ja musze powiedzieć, że na około 15 wyjść na ryby w tym roku miałem 5 kontroli (4 przez PSR)! Nie piszę tu tylko o Sączu ale tez o Krakowie i Krośnie. Wszystkie były kulturalne i w przyjaznej atmosferze. Oby tak dalej! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Da się łowić? Oplaca sie jechać 100km porzucać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 łowić się da.Woda podniesina ,brudnawa .Niestety rybki nie aktywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Potwierdzam. Dodam, że na moim odcinku jeszcze nie spotkałem drobnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 dzięki za info. mam chwile wolnego czasu i jak zwykle nie trafiam na sprzyjajaca aure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Rybki współpracują. Klenie i bolki czekają na drobnicę. Świnki pokazują się w szybkim nurcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 (edytowane) Wieje jak cholera raz śnieg raz deszcz woda na górze do łowienia a każdy potok brudny, złowić się da ale warunki raczej dośc ekstremalne. Poczekaj kilka dni, barometr szaleje aż się trochę unormuje i potoki zejdą Edytowane 31 Marca 2015 przez Piotr Boruch 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Trzy śnieżyce...nie wiem....czy to wiosna ..czy może zima wraca....ryby były ale zimno...zaje..iście...i to nawet więcej dzikusów niż wpuszczaków...dobrze że w Krościenku mają dobrego grzańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgbietko Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Jakiś kontakt z rybkami w okolicach Tarnowa? Gdzie najlepiej teraz się wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Trzy godzinki łowienia dzisiaj , bez żadnych efektów , nawet skubnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Paweł, nie dziś to jutro ,głowa do góry . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Ktos z krk pisze sie na wyjazd nad Dunajec? Odcinek spinningowy górski. Jutro 4:00 Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez Gobio Gobio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Ktos z krk pisze sie na wyjazd nad Dunajec? Odcinek spinningowy górski.Kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi