Skocz do zawartości

Dunajec

obcy91

Rekomendowane odpowiedzi

Dzwoniłem osobiście odnośnie tych dwóch cweli ,strażnik odpowiedział mi , że w nie mają czasu by tam podjechać , innym razem dzwonił kolega , też nie przyjechali . Strażnicy jak i policja znają ich doskonale i wiedzą , że nie wiele mogą im zrobić , nie posiadają żadnych dóbr materialnych , nie pracują , a za kratami już siedzieli , to co u kłusują , sprzedają miejscowym za parę złotych by mieć za co pić . Rozmawiałem z przewoźnikiem , i on nie chce mieć z nimi nic do czynienia , nie jednemu szyby w samochodzie potłukli .

Patologia !

• Like 1

Nie wiem czy Panowie wiedzą co oznacza słowo cwel, wyrazebia tego używamy w stosunku do ludzi którzy zostali dziejami w kryminalne, są to najbardziej zdeprawowani i chorzy ludzie pedofile gwalciciele dzieciobijcy itp tak pisze bo ojciec byłej dziewczyny też tak naduzywal tego słowa choć go przestrzegalem kiedyś gość którego tak nazwał z powodu jakie ja bzdury poprosił aby powtórzył jak co nazwał i powtórzył a później leżał miesiąc w szpitalu

Nie wiem czy Panowie wiedzą co oznacza słowo cwel, wyrazebia tego używamy w stosunku do ludzi którzy zostali dziejami w kryminalne, są to najbardziej zdeprawowani i chorzy ludzie pedofile gwalciciele dzieciobijcy itp tak pisze bo ojciec byłej dziewczyny też tak naduzywal tego słowa choć go przestrzegalem kiedyś gość którego tak nazwał z powodu jakie ja bzdury poprosił aby powtórzył jak co nazwał i powtórzył a później leżał miesiąc w szpitalu

Co Ty piszesz ????

Edytowane przez brig

Nie zgodzę się @pontonoss, równie dobrze można iść do góry. Mateczniki są potrzebne, a półtorej miesiąca nikogo nie zbawi. No chyba, że ktoś łowić nie umie poza zimowiskiem.... ;)

A poza tym na OSie nie wolno spinningować.

Edytowane przez michcio
  • Like 3

Kolego Ci sami goście którzy mówią o fatalnej kondycji pstragow zmęczonych zimą i zamykają odcinek w Kroscienku od rana na Facebooku zapraszają na wycieczki quidowane na OS i tam nagle ryby współpracuja, sa w świetnej kondycji a goście łowią na następnych mayecznikach czyli murach oporowych.

Nie będę Wam burzyl wyobrażenia świata bo pod choinkę to Wam pewnie naprawdę Mikołaj prezenty przynosi.

Edytowane przez pontonss
  • Like 4