paweł0891 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Dzwoniłem osobiście odnośnie tych dwóch cweli ,strażnik odpowiedział mi , że w nie mają czasu by tam podjechać , innym razem dzwonił kolega , też nie przyjechali . Strażnicy jak i policja znają ich doskonale i wiedzą , że nie wiele mogą im zrobić , nie posiadają żadnych dóbr materialnych , nie pracują , a za kratami już siedzieli , to co u kłusują , sprzedają miejscowym za parę złotych by mieć za co pić . Rozmawiałem z przewoźnikiem , i on nie chce mieć z nimi nic do czynienia , nie jednemu szyby w samochodzie potłukli . Patologia ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontonss Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Nie wiadomo czy są cwelami, klusolami na pewno ale z cwelami to nie byłbym pewien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Nie wiadomo czy są cwelami, klusolami na pewno ale z cwelami to nie byłbym pewienPaweł pewnie wie co mówi. Są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontonss Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Jak wie to podejrzane skąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dygnitorz Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Ja też nie mam powodu, żeby Pawłowi nie wierzyć. I według mnie (nie boje sie tego stwierdzenia) każdy kto łowi na zimowisku jest klusowniczym cwelem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontonss Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Nie wiem czy Panowie wiedzą co oznacza słowo cwel, wyrazebia tego używamy w stosunku do ludzi którzy zostali dziejami w kryminalne, są to najbardziej zdeprawowani i chorzy ludzie pedofile gwalciciele dzieciobijcy itp tak pisze bo ojciec byłej dziewczyny też tak naduzywal tego słowa choć go przestrzegalem kiedyś gość którego tak nazwał z powodu jakie ja bzdury poprosił aby powtórzył jak co nazwał i powtórzył a później leżał miesiąc w szpitalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) Nie wiem czy Panowie wiedzą co oznacza słowo cwel, wyrazebia tego używamy w stosunku do ludzi którzy zostali dziejami w kryminalne, są to najbardziej zdeprawowani i chorzy ludzie pedofile gwalciciele dzieciobijcy itp tak pisze bo ojciec byłej dziewczyny też tak naduzywal tego słowa choć go przestrzegalem kiedyś gość którego tak nazwał z powodu jakie ja bzdury poprosił aby powtórzył jak co nazwał i powtórzył a później leżał miesiąc w szpitalu Co Ty piszesz ???? Edytowane 31 Stycznia 2016 przez brig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Po pierwsze koledzy , tak dla jasności https://pl.wikipedia.org/wiki/CwelPo drugie , jako pierwszy określił ich tak kolega @ginel , a po trzecie , goście siedzieli jak już wcześniej napisałem , więc nie zdziwiłbym się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) Przestańcie .Jest to forum wędkarskie.To jest jakaś patologia .A wśród metod kułsowniczych szarpanie jest najbardziej barbażyńskie,tego nie toleruję. Edytowane 31 Stycznia 2016 przez brig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontonss Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 No to właśnie napisałem nie cwelamo za bzdury tylko za bardzo określone przewinienia za bzdury itp Cię sfrajerza i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Ej ej, no dajcie juz spokoj cwel nie cwel nie wazne…nie o tym tu rozmawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontonss Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Według mnie to każdego klusownikapowinni scwelic w celi więziennej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Jak tam Krościenko? Można czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontonss Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 No to na wioskach na pomorzu to całe wsie by do proktologia chodziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Resocjalizacja na koszt NFZ.Do rozumu przez odbyt.Ostatecznie 2, 5m poniżej spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Jak tam Krościenko? Można czy nie?Dzisiaj jeszcze można było łowić, a z tego co słyszałem jutro już nie będzie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Od 1 lutego zakaz łowienia od górnej granicy OS w Krościenku, do główki powyżej mostu ( są tablice informacyjne). Zakaz zostanie zniesiony w momencie jak się ryba rozpłynie po rzece 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Wg mnie słuszny krok choć kiepsko zorganizowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontonss Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Panowie cieszycie się jak Jasie z pierwszej klasy w zakazie tym chodzi tylko o to abyście zeszli 200 metrów niżej i oplacili OS, 80 złoty dniowka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Panowie cieszycie się jak Jasie z pierwszej klasy w zakazie tym chodzi tylko o to abyście zeszli 200 metrów niżej i oplacili OS, 80 złoty dniowka. Jasiu przestań pisać pierdoły i idź spać bo już pora na Ciebie, dobranocka się skończyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 (edytowane) Nie zgodzę się @pontonoss, równie dobrze można iść do góry. Mateczniki są potrzebne, a półtorej miesiąca nikogo nie zbawi. No chyba, że ktoś łowić nie umie poza zimowiskiem.... A poza tym na OSie nie wolno spinningować. Edytowane 1 Lutego 2016 przez michcio 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontonss Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 (edytowane) Kolego Ci sami goście którzy mówią o fatalnej kondycji pstragow zmęczonych zimą i zamykają odcinek w Kroscienku od rana na Facebooku zapraszają na wycieczki quidowane na OS i tam nagle ryby współpracuja, sa w świetnej kondycji a goście łowią na następnych mayecznikach czyli murach oporowych.Nie będę Wam burzyl wyobrażenia świata bo pod choinkę to Wam pewnie naprawdę Mikołaj prezenty przynosi. Edytowane 1 Lutego 2016 przez pontonss 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuka Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Zimowisko na przedwiośniu w porę się zorientowali bo w grudniu i sryczniu to było lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi