perez123 Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Nad Dunajcem zawsze być warto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Ja z bratem też byliśmy dziś chwilkę nad Dunajcem w poszukiwaniu Rapy - brat wyjął jedną jedna spadła , u mnie tylko jedno nie zacięte branie...Cieszy piękna pogoda, i widok ryb w rzece 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Pogoda jest,ryby trochę jeszcze jest, więc trzeba próbować.Myślę, że za niedługo woda się trochę oczyści, jak nie doleje i będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Hehe mijaliśmy się wczoraj między główkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Woda w Dunajcu w miarę czysta, Woda już prawie opadła. Na główkach w Gosławicach wikliny wszystkie powycinane, gałęzie pozostawiane.? To samo jest na Komorowie, totalna wycinka krzewów???? imagehosting 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Te główki I te pod mostem A4 są tak obławiane że szkoda gadać. Wystarczy się ruszyć trochę dalej I można połowić, no chyba że w tygodiu po pracy na szybko to pod A4 :: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Presja jest tam duża,nie tylko spinningowa to fakt@polny to byłeś Ty w okularach co wymieniliśmy uprzejmości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Te główki I te pod mostem A4 są tak obławiane że szkoda gadać. Wystarczy się ruszyć trochę dalej I można połowić, no chyba że w tygodiu po pracy na szybko to pod A4 ::........i co tam pod A4 na szybko można złowić? Mam rozumieć , że ryby czekają na szybkiego przybysza z kijem i załatwione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Pod A4 to Bolenia a jak nie bierze to można pooglądać jak trzaska ukleje na wodzie. Między główkami pokaże się czasami przepiękny kleń ale jakby nie zwracał uwagi na przynęty.....nieosiągalny Ale tam tak cisną że wydaje mi się że ryby już znają woblery z nazwy jak tylko te wpadną do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Po takich wpisach jeszcze bardziej będą cisnąć, no chyba że bardziej się już nie da 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Spokojnie, takie miejscówki na szybkie łowienie skutecznie odstraszają i zniechęcają.Na szybko to można coś z Afryki złapać i przywieź. Miejscówka jak każda inna, trzeba poświęcić trochę czasu i rozumu.Ja się tylko cieszę jak widzę gościa co nad wodą propaguje" szybko zarzuć, jeszcze szybciej zwiń". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Tomek masz rację, bardziej się już nie da ???? Natomiast złowić coś fajnego, to tak jak wszędzie trzeba swoje spędzić nad wodą.Pozatym znam lepsze miejsca w pobliżu,do główek pod A4 jest spoko dostęp więc czasem zaglądam☺️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Po takich wpisach jeszcze bardziej będą cisnąć, no chyba że bardziej się już nie da Dlatego jak mam swoje miejsca to o nich nie opowiadam. Podzielam zdanie kolegi :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Niech wszyscy tam jadą to żadna tajemnica . Będzie mniej gdzie indziej :) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Niech wszyscy tam jadą to żadna tajemnica . Będzie mniej gdzie indziej :)Dobre, dobre ???????? Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Nie ma co opowiadać gdzie co na której miejscówkę nie popieram tego. ????Główki są były i będą tak jak gdzie indziej na Dunajcu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Hej Kilka rybek z dziś,fajnie dziś brały, i to te większe Pozdrówka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Hej Kilka rybek z dziś,fajnie dziś brały, i to te większe Pozdrówka Ładnie połowiłeś Ja też się pochwalę a co :D Dwa większe z ostatniego tygodnia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Niezłe okazy, gratulacje. Ja tylko jednego klenika na 47 i to bez zdjęcia bo komórkę zostawiłem w domu. Ale przynajmniej miałem spokój. :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 (edytowane) Dziękuję taki klenik z Dunajca też daje popalić Jeszcze krótki filmik przepraszam że tak sapałem ale było gorąco i do tego jeszcze doszły emocje Edytowane 22 Maja 2017 przez patzaw26 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 tak powinni postępować ci, którym zależy na tym aby w naszych wodach były takie okazy jak Twój. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 (edytowane) Dzięki Panowie,faktycznie dobry dzień był ????. Ten jeden ze zdjęciem paszczy, pokusił się na mojego wobka więc radocha duża ???? Edytowane 22 Maja 2017 przez Perez. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Ładnie koledzy połowiliście !W sobotę faktycznie pod wieczór bolki brały, ale jak zobaczyłem w niedzielę na pogodynce podest, ze w Czchowie na zaporze z 125m sześciennych/1s zostało 25m! , to zamiast na Dunajec pojechałem z synkiem na Wisłę i też trochę połowiliśmy, ja być może straciłem bolka życia (spiął się).Swoją drogą jak można tak barbarzyńsko wahać poziomem wody na Dunajcu! To powinno być karalne. Nic nie działa PZW , ani Ochrona Środowiska. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 @jerzy6 masz w zupełności rację, te wahania wody na Dunajcu są irytujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi