perez123 Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Nie kizior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Przed pracą,przed burzą,na Koxa. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Przed pracą,przed burzą,na Koxa. No popatrz Ja byłem dziś rano przed pracą , i identyczna sytuacja - również na Koxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 No popatrz Czyli łowne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Ja byłem wieczorem, widziałem tylko jednego bolenia... woda strasznie skakala. Ogolnie skonczylo sie na 5 okoniach i kleniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cormoran76 Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Siedliszowice na paprocha 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Nareszcie mogłem się wybrać nad Dunajec. Wykonałem co prawda tylko kilka rzutów /kręgosłup dalej daje o sobie znać/. Efekty takie sobie, jeden ładny okoń i malutki boleń. Wyprawa udana, woda lekko trącona, płyną śmieci i gałęzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Dalszy ciąg relacji z mojej dzisiejszej wyprawy nad Dunajec. Wszystko było udane do momentu spotkania takiego czegoś, co to ludzie potrafią wyrzucać. Trochę pozbierałem ale wszystkiego nie dałem rady. Zdjęcia nie za piękne tematycznie, ale i takie widoki spotykamy w swoich wędrówkach nad wodą. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Andrzeju, w porównaniu z np. Uszwicą to są to znikome ilości śmieci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Dzis w Uszwicy - pstrag 31, wczoraj dwa podobne. Urlopowo. To moje pierwsze ryby tego gatunku:-) Smeci w lipnicy M nie widuje za duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Andrzeju, w porównaniu z np. Uszwicą to są to znikome ilości śmieci..Nie jest to pocieszające, dla mnie to i tak o te parę butelek za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinwro Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Hej Panowie powiedzcie jak wygląda sytuacja ze stanem i klarownoscia wody na OSie, czy zapora w Czorsztynie trzyma wode dla flisakow ?wybieram się na 2 tygodnie które chce mocno wykozystac na muche i spinning Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Dzis w Uszwicy - pstrag 31, wczoraj dwa podobne. Urlopowo. To moje pierwsze ryby tego gatunku:-) Smeci w lipnicy M nie widuje za duzoW Lipnicy może tak , ale niżej...to woła o pomstę do nieba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Dunajec w okolicy Tarnowa, woda czysta, ciepła, delikatnie podniesiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontonss Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Kolego nikt Ci nie powie jaka sytuacja na odcinku. Dunajec to rzeka górska. Dziś jest pięknie klarowna. W nocy popada i masz kawę z mlekiem przez tydzień. Poziom jest zawsze utrzymywany na określonym minimalnym poziomie pozwalającym pływać flisaka. Czyli jak pada to zbierają wodę żeby np puścić mocniej jak jest dużo turystów aby łódki spłynęły 3 a nie 2 razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinwro Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 (edytowane) I to są jakieś konkrety dzieki. Byłem już na Dunajcu i wiem jak tam wygląda sytuacja,flisacy ratują trochę dupsko trzymając wode .Sprawdziłem pogodynke i jest pkt pomiarowy w tylmanowej i na tym strumyku co konczy OS generalnie amplituda to parę cm więc rokowania są dobre Ponton poważnie tak jest na dunajcu że jak w nocy popada to odrazu kawa idzie to nie san Edytowane 28 Lipca 2017 przez marcinwro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontonss Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Tak kawa się potrafi zrobić w godzinę jak Grajcarek puści błoto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinwro Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 (edytowane) Powiedz jeszcze mniej więcej gdzie ma ujście ten Grajcarek Edytowane 28 Lipca 2017 przez marcinwro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 W Szczawnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 HejPanowie powiedzcie jak wygląda sytuacja ze stanem i klarownoscia wody na OSie, czy zapora w Czorsztynie trzyma wode dla flisakow ?wybieram się na 2 tygodnie które chce mocno wykozystac na muche i spinningNie musisz pytać.Sprawdź sam.Masz kamery on line.(nie kłamią)Flisacy kamera - masz Dunajec.Szczawnica deptak - Grajcarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinwro Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Kamerki bardzo pomocne Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontonss Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Z kombinacji tych kamer dzięki wzorowi:Flisacy plus Grajcarek otrzymasz stan wody na odcinku hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Kolego nikt Ci nie powie jaka sytuacja na odcinku. Dunajec to rzeka górska. Dziś jest pięknie klarowna. W nocy popada i masz kawę z mlekiem przez tydzień. Poziom jest zawsze utrzymywany na określonym minimalnym poziomie pozwalającym pływać flisaka. Czyli jak pada to zbierają wodę żeby np puścić mocniej jak jest dużo turystów aby łódki spłynęły 3 a nie 2 razy. Co do zbierania i puszczania wody to flisacy są może zadowoleni, ale na dolnym odcinku /okolice Tarnowa/ wahania wody są niesamowite. Niekiedy w ciągu godziny ubywa 20cm i przybywa tyle samo. Dla flisaków i ich interesów jest to dobre ale dla ryb i wędkarzy nie za bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 I właśnie ktoś powinien się zastanowić kto ma piorytet. Woda , natura, ryba czy interes iluś tam flisaków. Bo jeżeli oni mają mieć jakiś tam interes takim kosztem to chyba coś tu jest nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Panowie z "Tarnowskiego odcinka" - flisacy są dla Was mało groźni. Wam bruździ Rożnów i Czchów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi