polny Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie "sandacze" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Widziałem parę tygodni temu, teraz chyba faktycznie poszły spać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micz Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Przepraszam do tej pory w tym roku udało mi się złowić kajtka na 20cm,przy połowie okoni,przypadek jeden na milion.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Znana miejscówka z troszkę innej perspektywy. Woda lekko podniesiona w miarę czysta. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micz Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Ja atakowałem Dunajec przez cały weekend,niestety bez skutecznie ryby jakby zamarły lepsze rezultaty miałem w Białej Tarnowskiej w postaci Kleni ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Dunajec jest specyficzną rzeką, bardzo kapryśną. Potrafi zmieniać koryto i ukształtowanie dna co miesiąc, nie wspominając już o ciągłych wahaniach poziomu wody. Co wpływa na zachowanie ryb. Natomiast Biała, jest bardzo trudną rzeką ale potrafi dać sporego klenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 W jesiennych barwach. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 (edytowane) to już pewnie ostatki jesieni...brało coś?, czy tylko spacer, jak tylko spacer to i tak bardzo fajnie Edytowane 7 Grudnia 2017 przez jerzy6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Nastawiłem się na szczupaki, ale były jakieś niemrawe. Zmieniłem sprzęt na lekki na okonie, parę małych no i obcinka szczupaka na 4cm gumę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Jesieni ciąg dalszy. Woda w miarę czysta, podniesiona. Miejscówka troszkę się zmieniła po przejściu większej wody, ale dalej jest ok. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micz Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zimno buro i ponuro a najgorszy był wiatr.Rozczarowany z Kolegą wróciliśmy bez kontaktu z rybą.Atakowaliśmy również rozlewisko koło Bobrownik poniżej mostu autostradowego :/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Prawdziwy kibic wszędzie dotrze. :D :D :D 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micz Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Spławiało się coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 (edytowane) Szanowni koledzyŻycie rzuciło mnie do Nowego Sącza... Mieszkam już tutaj prawie pół roku... Na rybki nie było jak i kiedy... Dzidziuś, zmiana pracy... Itd, itp. Doradzcie gdzie wyskoczyć na godzinę przed robotą...Kamienice mam 5 min piechotą, chodzę z psem na spacery... Nie wygląda to dobrze... Trochę drobnego klenika widać...Nosi mnie okrutnie ???? Może jakaś mała podpowiedź? Latem to już rodzinkę będę zabierał nad wodę i szukał, szukał....Aaaa i jeszcze jedno, są gdzieś w okolicy jakieś łowiska specjalne... Z naciskiem na karpia... Dla pani. Jak połowi, to częściej mnie będzie puszczać????Każde info da mi jakiś obraz i zaczątek nowej przygody w nowym miejscu. Z góry dziękuję... Edytowane 27 Stycznia 2018 przez jabadaon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czis Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 W widłach Dunajca i Popradu, obok obwodnicy jest łowisko karpiowe. Moi kumple karpiarze mówią że bardzo dobre. Ja nie karpiuje, byłem tam tylko kilka razy towarzysko. Ogólnie to z Nowym Saczem źle nie trafiłeś, dużo fajnych rzek i na nich chyba 21 odcinkow no kill. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalvcf Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Kamienica to tylko mucha, a na spina caly odcinek Dunajca w Sączu jest bardzo dobry no i oczywiście jezioro rożnowskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 To łowisko o którym mówi Czis jest naprawdę ok. Będziesz zadowolony. Ja nie karpiuję, a złapałem tam karpia 13 kg na spina zapiętego za pysk, ale wtedy można było jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Super, dzięki za wskazówki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur42 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Ze spinem na dolnym Dunajcu w Nowym Sączu trzeba poczekać do końca kwietnia bo zakaz a szkoda bo są tam piękne pstrągi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 A co należy rozumieć pod pojęciem dolny Dunajec? Znaczy od, którego miejsca się zaczyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czis Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?mid=17hSoYBa2_9s_U9DtWdhYKj6nZ6g&ll=49.636196429087754%2C20.725468092871097&z=12tutaj masz mapę wód okręgu, klikasz w wybrany odcinek i wszystko wiesz. Mapa jest na stronie http://www.pzwns.info.pl/ Myślę że wszystko Ci się wyjaśni jak się z nią zapoznasz. Składka roczna jaką ja zapłaciłem na Okręg Nowy Sącz to 198zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur42 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Próg piętrzący wodę w Świniarsku jest granicą dzielącą wodę górską od nizinnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Ostrów, spacerek po lodzie, niektórzy nie myślą co robią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Głupota ludzka nie zna granic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi