ag53 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Z wcześniejszych komentarzy widzę, że na Dunajcu albo nie ma ryb albo płyną glony. Mam takie pytanie do kolegów dobrze znających Dunajec, gdzie w takim razie można zorganizować zawody dla powiedzmy 20 wędkarzy. Lub może ktoś zna inne miejsca w okręgu gdzie takie zawody można w miarę sprawnie przeprowadzić.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Andrzej przecież macie tam Białą, czemu nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Na Biale rozgrywane są tylko profesjonalne zawody a kolega pytał o miejsce dla takich małych 20 osobowych koleżeńskich, amatorskich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Na Biale rozgrywane są tylko profesjonalne zawody ........... Biała jest piękną ale bardzo trudną rzeką do rozgrywania zawodów i nie każdy decyduje się brać w nich udział. Biorą w nich udział tylko tacy którzy nie boją się ekstremalnych wyzwań. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 (edytowane) Biała jest piękną ale bardzo trudną rzeką do rozgrywania zawodów i nie każdy decyduje się brać w nich udział. Biorą w nich udział tylko tacy którzy nie boją się ekstremalnych wyzwań. Edytowane 7 Czerwca 2018 przez patzaw26 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Na Biale rozgrywane są tylko profesjonalne zawody a kolega pytał o miejsce dla takich małych 20 osobowych koleżeńskich, amatorskich Jak dla mnie to już mega spęd. @Polny to ile na Białej uczestniczy tych profesjonalystów na zawodach? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 No to już będzie grubo ponad 20 ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TomaszBociek Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Panowie jak sytuacja na Dunajcu powyżej ujścia Białej? Woda nadaje się do łowienia czy totalna glina płynie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Glonów jakby mniej ale i wody również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 (edytowane) Panowie nad Dunajec, dziś woda w górę, bolki szaleją Edytowane 8 Czerwca 2018 przez Paweł R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 To Ty byłeś w Biale nad dunajcem?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_hna Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Jak na muchę, to ja???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Kurde nie przyjrzałem się Laguna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 To Ty byłeś w Biale nad dunajcem??[/quote]Nie ja, ja byłem pare kilometrów niżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 No... to jak tyle chłopa na Dunajcem to jakieś foty będą z rybami..... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Sam byś Jacek coś wrzucił.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 W Czchowie czasem, trafi się boleń, kleń podobno dalej w tarle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Miejsce niektórym znane.5 kleni w 2h.Zdjęć brak bo zakres 20-35 cm.Bran i spadów sporo(syndrom dniapoprzedniego)Zielsko dalej płynie ...Kij w górę.A ostatnio zamiata hegemon Lucky-3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Wczoraj był taki dzień że wszystko zamiatało. Opadnie woda i znowu wegetacja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Rano leciala.Teraz już nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 p Sam byś Jacek coś wrzucił..Paweł nie wrzucam fot już od paru lat, nawrzucałem się już tutaj na jerku.Jeśli chodzi o Dunajec to w tym roku byłem chyba raz, deptam po swoich starych metach nad nidą i wisłą.Jak potrzeba to podaj meila wyślę Ci z ostatnich lat kilkadziesiąt fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 p Paweł nie wrzucam fot już od paru lat, nawrzucałem się już tutaj na jerku.Jeśli chodzi o Dunajec to w tym roku byłem chyba raz, deptam po swoich starych metach nad nidą i wisłą.Jak potrzeba to podaj meila wyślę Ci z ostatnich lat kilkadziesiąt fotek.Nie czuje aż tak wielkiej potrzeby, tak samo jak wrzucanie tu fotki każdej złowionej ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TomaszBociek Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 W Czchowie czasem, trafi się boleń, kleń podobno dalej w tarle.A jak sytuacja ze świnką poniżej zapory? Kiedyś jej tam było że ho ho. Byłem ostatnio w okolicy ale była woda mocno brązowa bo tak to bym sobie popatrzył gdzie lusterkują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Byłm raz na Dunajcu w tym roku gdzieś w kwietniu, ale chyba nie mam czego żałować.No jedyne tych 200zł które co roku zasilają kasę,ryb tyle co było albo nawet mniej z roku na roku,zarybiany jest Dunajec czy może stawy koło domu,może ktoś coś wie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Ryby mniej, bo podobno całą zimę prądem ładowali mieszkańcy drużkowa,swinke to bardziej trzeba szukać poniżej progu w Tarnowie, cała ryba tam się zatrzymuje i wyżej nie może migrować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi