Skocz do zawartości

Dunajec

obcy91

Rekomendowane odpowiedzi

Woda bardzo niska, pogoda dopisała /deszczyk i pochmurno/. Ryby bardzo ładnie współpracowały. Brat 6 szczupaków /dwa pod 60cm/ boleń ok 50, kilkanaście kleni 25. Ja kleń 46, kilka małych, sporo okoni 22, jeden 28cm. Dzionek bardzo udany. :)

008.jpg

post-58887-0-52121900-1535218288_thumb.jpg

post-58887-0-94933300-1535218294_thumb.jpg

• Like 7

Woda bardzo niska, pogoda dopisała /deszczyk i pochmurno/. Ryby bardzo ładnie współpracowały. Brat 6 szczupaków /dwa pod 60cm/ boleń ok 50, kilkanaście kleni 25. Ja kleń 46, kilka małych, sporo okoni 22, jeden 28cm. Dzionek bardzo udany. :)

008.jpg

I to wszystko tylko na jeden wzór woblera. Jutro też się wybieram jak tylko pogoda dopisze.

• Like 3

Sobotni bolenik. W sobotę dożo brań i dużo ryb ale ani jednego okonia. Dziś woda między 18 a 20 ostro w górę, jak zalało opaskę już było po rybach. Tylko 3 klenie i 2 szczupaki. Woblerek ten sam co w sobotę ,tak samo prowadzony. To było trochę dziwne ,prowadząc woblera pod prąd zero brań , z prądem wybierając tylko luz linki prawdziwe eldorado  :) .

post-58484-0-13762300-1535317086_thumb.jpg

• Like 2

Pełna zgoda , bardzo dobry wędkarz tylko denerwuje zakłamywanie rzeczywistości. Jest bardzo proste pytanie: ilu znamy wędkarzy z naszych okolic którzy jadąc nad Rabę albo Wisłe łowią a tu nie????? I tyle..........

Edytowane przez polny
  • Like 2

Pełna zgoda , bardzo dobry wędkarz tylko denerwuje zakłamywanie rzeczywistości. Jest bardzo proste pytanie: ilu znamy wędkarzy z naszych okolic którzy jadąc nad Rabę albo Wisłe łowią a tu nie????? I tyle..........

Bo tu ryba kapryśna , byle komu i na byle co nie bierze(tu ma być uśmieszek).Łowiłem na Rabie łowiłem na Wiśle,nie połowiłem. Łowie na Dunajcu a nawet na Biale , a tam nie ma ryb.(a tu ma być dużo uśmieszków )

• Like 2