EdekDeBeściak Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Nie byłem tam od lat i ciągnie mnie w te miejsca pamiętane z czasów szkolnych. Tylko żeby nie lało w nocy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Właśnie wruciłem, stan niski ale powoli idzie woda w górę, boleń mało aktywny, okonie współpracowały i to te nie najmniesze, był też jeden szczupak fajnych rozmiarów, nestety bez finału. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Okolice Tarnowa.Czas 7-10 tej.4 kleniki -1-42cm.5 okoni 2 takie pod 30 cm.2 spady ładnych rynek.Atak sandacza na holowanegomałego okonka.Prawie wszystkie rybkina Lucky 5 strzebla-Hegemon. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekDeBeściak Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Ostatnie takie okonie to na Orawskim łowiłem. Piekne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Woda bardzo niska, pogoda dopisała /deszczyk i pochmurno/. Ryby bardzo ładnie współpracowały. Brat 6 szczupaków /dwa pod 60cm/ boleń ok 50, kilkanaście kleni 25. Ja kleń 46, kilka małych, sporo okoni 22, jeden 28cm. Dzionek bardzo udany. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekDeBeściak Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Dzisiaj pogoda nawet wytrzymała. Teraz jakby się przejaśnia, ale prognozy na jutro rano niestety nie są optymistyczne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Woda bardzo niska, pogoda dopisała /deszczyk i pochmurno/. Ryby bardzo ładnie współpracowały. Brat 6 szczupaków /dwa pod 60cm/ boleń ok 50, kilkanaście kleni 25. Ja kleń 46, kilka małych, sporo okoni 22, jeden 28cm. Dzionek bardzo udany. I to wszystko tylko na jeden wzór woblera. Jutro też się wybieram jak tylko pogoda dopisze. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micz Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 (edytowane) Racja kupę okoni na weekendzie,bolń niechętny Edytowane 26 Sierpnia 2018 przez Micz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Sobotni bolenik. W sobotę dożo brań i dużo ryb ale ani jednego okonia. Dziś woda między 18 a 20 ostro w górę, jak zalało opaskę już było po rybach. Tylko 3 klenie i 2 szczupaki. Woblerek ten sam co w sobotę ,tak samo prowadzony. To było trochę dziwne ,prowadząc woblera pod prąd zero brań , z prądem wybierając tylko luz linki prawdziwe eldorado . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micz Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 (edytowane) Gratulacje Pawel,dziwne bo ja byłem na wysokości Mościć i było szaleństwo z okoniami i to naprawdę już takie fikuśne ;)też w sobote Edytowane 27 Sierpnia 2018 przez Micz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 No i wszystko się wyjaśniło, poprostu nie umiemy łowić ryb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 To zdjęcie jest stare widzialem je juz przynajmniej rok temu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 No pewnie, że stare, też je widziałem, a gazeta dzisiejsza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 A najlepszy jest komentarz pod zdjęciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Kuźwa jeden meteowy szczupak kilka lat temu na zawodach a będziemy jeszcze wnukom przypominać jak Polska Anglia na Wemblej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micz Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Co nie zmienia faktu ,że Jerzy Laikiem nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Jasna sprawa ale na stronie koła jakoś nie zamieszcza za dużo złowionych okazów.......co ma mówić jako prezes...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Osobiście nic do Jurka nie mam, woblery robił kiedyś łowne, dziś nie wiem bo już u niego nie robię zakupów i historię złowienia tego szczupaka też znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 (edytowane) Pełna zgoda , bardzo dobry wędkarz tylko denerwuje zakłamywanie rzeczywistości. Jest bardzo proste pytanie: ilu znamy wędkarzy z naszych okolic którzy jadąc nad Rabę albo Wisłe łowią a tu nie????? I tyle.......... Edytowane 29 Sierpnia 2018 przez polny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Pełna zgoda , bardzo dobry wędkarz tylko denerwuje zakłamywanie rzeczywistości. Jest bardzo proste pytanie: ilu znamy wędkarzy z naszych okolic którzy jadąc nad Rabę albo Wisłe łowią a tu nie????? I tyle..........Bo tu ryba kapryśna , byle komu i na byle co nie bierze(tu ma być uśmieszek).Łowiłem na Rabie łowiłem na Wiśle,nie połowiłem. Łowie na Dunajcu a nawet na Biale , a tam nie ma ryb.(a tu ma być dużo uśmieszków ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 (edytowane) To pewnie przez te wahania wody na Dunajcu Edytowane 29 Sierpnia 2018 przez patzaw26 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon13 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Tylko dlaczego aż tak bardzo mieszają wodą w Czchowie? Jeszcze kilka lat temu tak nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 http://monitor.pogodynka.pl/#station/hydro/150200170 Ale to wygląda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon13 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 No właśnie, dla ryb to na pewno za dobre nie jest. Rzadko się trafia żeby przez chociaż 24 godziny był taki sam poziom wody, paranoja lekko mówiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Ja słyszałem że wymianiają jakieś elementy na tej zaporze i dlatego tak jest. Ale to tylko słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi