Leon13 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Ja słyszałem o wymianie jakichś krat, ale bądźmy poważni, ta sytuacja jak obecnie dzieje się stale od jakichś dobrych trzech lat, jedynie to w zeszłym roku te interwały były o wiele dłuższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 No a PZW nic tym nie robi. Przecież w czasie tarła ryb przy spadku to ptaki wyjadają ikre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TomaszBociek Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Pzw nie ma nic do powiedzenia. Właściciel turbin to Tauron, jeżeli się mylę to proszę o sprostowanie. A im zwisa czy wysycha jakaś ikra. A PZW to miękkie pi...dy i do czasu kiedy im się zgadza kasa za składki mają na Was wyje...ane. Amen. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Panowie nie marudzic,wystarczy byc nad wodą jak idzie w górę.Jak opada spróbować w nocy.Taka specyfika praktycznie każdej rzeki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Yhm bo na Wiśle i Odrze w dzień praktycznie nie łowią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Kolego Dunajec jesli chodzi o wahania wody to bije na leb inne rzeki.Nie bede juz pisał o tzw.posniegowkach, szybkich zimnych wodach jak dzialaja zrzuty z zaporowek itp. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Zgadzam się w 100 % że jest to jedna z trudniejszych rzek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 3 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Pewne info.Zdjęcie p.J.Furmanskiego jestz 24.08.2010 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 3 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 W sumie to w gazacie nie było nic źle napisane. "Jeden z ostatnich ...." potem 8 lat cisza........ 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Był ktoś jaka woda bo ja bylem wczoraj i woda mocno trącona. Przecież aż tak nie lało, czy przypadkiem czegoś nie robią w rzece? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon55556 Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Był ktoś jaka woda bo ja bylem wczoraj i woda mocno trącona. Przecież aż tak nie lało, czy przypadkiem czegoś nie robią w rzece?W Zakopanem i okolicach bardzo lało więc i woda mętna. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszryba Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 dzis woda bardzo fajna do lowienia, jedyny minus to skoki wody:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micz Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Ja atakuje jutro od 5 rano ze spinem,jestem ciekawy czy boleń o tej porze będzie aktywny bo z okoniami nie ma ostatnio problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micz Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 (edytowane) Tak jak wcześniej pisałem u góry,wybrałem się rano na rybki.Stan wody był tak niski,że aż chciało się płakać .Pomyślałem sobie katastrofa nici z bolenia.Czujac chłud zbliżającej się jesieni po chwili biczowania wody stwierdzilem,czas na drapieżnika.Założyłem chyba najbardziej popularna przynętę jaką można było założyć biały twister.Wycholowalem parę okoni,aż tu nagle charakterystyczne pukniecie.Moim oczom ukazał się sandacz choć do końca nie byłem pewny czy nie mam szczupaka na wędce .Zlowilem parkę sandaczy plus minus 50cm.O dziwo widziałem większe poważnie pisze,japa cieszyła mi się jak szalona ponieważ koło Tarnowa sandacz "jak zjawa z opowiadań" Pytanie czy się odrodziły czy naniesła je wysoka woda Piona Panowie! Edytowane 9 Września 2018 przez Micz 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Ooo extra!!!!! Podniosłeś nam morale tym zdjęciem brawo Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 A o której to było mniej więcej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micz Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Wyruszyłem o 5 myślę,że nad wodą bylem koło 6stej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Micz Twój post napawa mnie optymizmem tymbardzej że to już drugi raz słyszę o samdaczu z Tarnowskiego Dunajca. Gratuluję 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Sandacz w Dunajcu zawsze był i jest, nie ma szału jak kilkanaście lat temu ale tragedii tez nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Micz Twój post napawa mnie optymizmem tymbardzej że to już drugi raz słyszę o samdaczu z Tarnowskiego Dunajca. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Micz Twój post napawa mnie optymizmem tymbardzej że to już drugi raz słyszę o samdaczu z Tarnowskiego Dunajca. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Przepraszam za literówki ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Sandacz jest, ale wędkarzy polujących na nie dla mięsa jeszcze więcej.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Biorą przykład z Prezesa 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TomaszBociek Opublikowano 20 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 Co to, prezes wszystko już zeżarł z zarządem że taka cisza w temacie? Może jak jego dupolizy przeglądają temat to niech wstawią jego słynne foty z kleniami nadzianymi na patyk. Tak, tak Panowie. Takiego macie prezesa w okręgu. Jak chcecie mieć wodę na poziomie Nowego Sącza i Podkarpackiego to wyjdźcie spod spódniczki. Chyba że Wam pasuje 100% składek w niwce i trzydniakach :-). Żenada. Cieszę się że już nawet grosza nie położę do tego okręgu. Tfuuuuù. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi