Skocz do zawartości

Dunajec

obcy91

Rekomendowane odpowiedzi

Gość TomaszBociek

Pzw nie ma nic do powiedzenia. Właściciel turbin to Tauron, jeżeli się mylę to proszę o sprostowanie. A im zwisa czy wysycha jakaś ikra. A PZW to miękkie pi...dy i do czasu kiedy im się zgadza kasa za składki mają na Was wyje...ane. Amen.

• Like 1

Tak jak wcześniej pisałem u góry,wybrałem się rano na rybki.Stan wody był tak niski,że aż chciało się płakać .Pomyślałem sobie katastrofa nici z bolenia.Czujac chłud zbliżającej się jesieni po chwili biczowania wody stwierdzilem,czas na drapieżnika.Założyłem chyba najbardziej popularna przynętę jaką można było założyć :D biały twister.Wycholowalem parę okoni,aż tu nagle charakterystyczne pukniecie.Moim oczom ukazał się sandacz choć do końca nie byłem pewny czy nie mam szczupaka na wędce .Zlowilem parkę sandaczy plus minus 50cm.O dziwo widziałem większe poważnie pisze,japa cieszyła mi się jak szalona ponieważ koło Tarnowa sandacz "jak zjawa z opowiadań" Pytanie czy się odrodziły czy naniesła je wysoka woda :) Piona Panowie!post-67451-0-03567200-1536483320_thumb.jpeg

Edytowane przez Micz
  • Like 4

Gość TomaszBociek

Co to, prezes wszystko już zeżarł z zarządem że taka cisza w temacie? Może jak jego dupolizy przeglądają temat to niech wstawią jego słynne foty z kleniami nadzianymi na patyk. Tak, tak Panowie. Takiego macie prezesa w okręgu. Jak chcecie mieć wodę na poziomie Nowego Sącza i Podkarpackiego to wyjdźcie spod spódniczki. Chyba że Wam pasuje 100% składek w niwce i trzydniakach :-). Żenada. Cieszę się że już nawet grosza nie położę do tego okręgu. Tfuuuuù.

• Like 3