sero1975 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 (edytowane) A na wysokości Tymowej metrowe odcinki lodu przy brzegu pomimo mocnego plusa . Przy ujściu do czchowskiego spotkałem dwóch grunciarzy byli bez kontaktu z rybą tak samo jak ja na Rożnowie ... Edytowane 22 Grudnia 2018 przez sero1975 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kankar Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 (edytowane) Dzisiaj w Czchowie podobnie, bez kontaktu..:/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 23 Grudnia 2018 przez Kankar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Poznajecie miejscówkę? https://www.youtube.com/watch?v=yBmFFxySHmY 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Łukanowice/Błonie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Znajome klimaty. darmowe forum bez reklam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Nie orientuje się ktoś,czy jest kra na Dunajcu ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micz Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Bylem tydzień temu bez efektów pojawiała się kra.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Wszystko w porządku, że sam sobie odpisujesz na pytania? ???????? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fando 1 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Koledzy czy na Dunajcu można w tym roku łowić na spinning? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlapSeRybe Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Fotka z dzisiaj, brzegi oblodzone + płynąca kra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 (edytowane) Fotka z dzisiaj, brzegi oblodzone + płynąca kra. Edytowane 26 Stycznia 2019 przez Paweł R. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fando 1 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Koledzy w Sromowcach gdzie najlepiej można połowić pstrągi. Jestem z Gdańska i będę na urlopie w Sromowcach i słabo się orientuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Pawle, kolega doskonale wie jaka jest woda. Stąd moje pytanie dlaczego sam sobie odpisuje na pytania. Korzystanie z dwóch kont na raz jest dość kontrowersyjne i śmieszne,a w jakim celu stawia się takie działania to nie mam pojęcia... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlapSeRybe Opublikowano 27 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 (edytowane) Jeśli będziesz w Sromowcach to nie musisz daleko szukać. Niżej link do mapki wód okręgu. Pstrąg jest wszędzie i raczej sporo tylko kiepsko z wymiarem. Dodatkowo masz do dyspozycji dwa odcinki specjalne za które trzeba ekstra zaplacic. Jeden muchowy drugi spiningowo/muchowy. W okręgu NS na wodach górskich obowiązują haki bezzadziorowe.https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?mid=17hSoYBa2_9s_U9DtWdhYKj6nZ6g&ll=49.567664750622455%2C20.495098525000003&z=10 Edytowane 27 Stycznia 2019 przez ZlapSeRybe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterwind Opublikowano 27 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Tak dziś wyglądał Dunajec: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterwind Opublikowano 27 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 27 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Pawle, kolega doskonale wie jaka jest woda. Stąd moje pytanie dlaczego sam sobie odpisuje na pytania. Korzystanie z dwóch kont na raz jest dość kontrowersyjne i śmieszne,a w jakim celu stawia się takie działania to nie mam pojęcia... Heh gdy ktoś prowadzi konwersacje sam ze sobą to nie oznacza nic dobrego a przynajmniej świadczy o problemach zdrowotnych Z racji mojego zawodu zazwyczaj takich klientów odwoze w odpowiednie miejsce czyli do wysoce wyspecjalizowanego w tej dziedzinie szpitala gdzie czasami są w stanie pomóc haha 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz90 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Panowie jak wygląda sprawa z lipieniem na Dunajcu odradza się? Wybrałbym się na wiosnę. Interesują mnie odcinki od Czorsztyna w górę oraz odcinki bezpośrednio poniżej zapory.Przyjmijmy Od Szaflar do Szczawnicy z szczególnym uwzględnieniem Nowy Targ-Sromowce .Warto powyżej czy poniżej? Próbował go ktoś w ostatnim czasie łowić na spinning? Czy raczej wybrać muchę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Pogoda dopisała, woda czyściutka lekko podniesiona. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Znajome miejsce.Choć jeszcze szaro-buro,to jestbliżej jak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Dunajec poniżej ujścia Białej, płynie kra, gałęzie woda brudna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Powyżej dopływu Białej, woda czysta , bez kry i gałęzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Dziś byłem w Szczawnicy i woda mocno trącona, zimna ...Zmieniłem miejscówkę na Sromowce i było lepiej (tu potok Grajcarek nie bruździł), idzie śniegówka.Niestety kontaktu z kropkami nie stwierdzono.Co ciekawe nad wodą od Krościenka wędkarzy było w sumie ze mną 3-ech (pozdrawiam spotkanych: Ojca z Synem)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Wiosennie, gdzie to jest. :) 800 382 5465 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi