Kankar Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Zakliczyn? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Za daleko, znacznie bliżej Tarnowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Okolice Bobrownikow , stara przeprawa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Niestety nie. Dla ułatwienia z innej perspektywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Okolice komorowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Bardzo blisko, po drugiej stronie /plaża/, na końcu, pochylone drzewo w stronę wody, ujście Białej do Dunajca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 No , no o to miejsce mi chodziło. Plaża jest od strony azotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Panowie macie sprawdzony numer do straży rybackiej w okręgu Tarnów? Niestety ale doszły mnie słuchy od znajomego ze jakiś „jegomość” nie dość ze łowi w miejscu gdzie jest zakaz połowu to beretuje z tego miejsca szczupaki na tarle ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Proszę : Starszy Strażnik – Dowódca PatroluAndrzej LEŃInstytucja: Małopolski Urząd WojewódzkiWydział: Państwowa Straż RybackaAdres: Al. Solidarności 5-9, 33-100 Tarnówtel: 014 696 31 66 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Oby tylko nazwisko było tutaj przypadkiem.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniekzns Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 W okręgu nowosadeckim wszelkie próby wezwania strażników do kusoli mordujacych 30 cm sandaczyki (w dużych ilosciach) są zupełnie ignorowane, a jak się zapomni wpisać w rejestr miejsca połowu to wnet by kartę chcieli by zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Nie wyjątek. U nas sie do dzieciaków przypierdzielali z kartami że nie mieli wypychacza a łowili na bata małe ryby.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 W okręgu nowosadeckim wszelkie próby wezwania strażników do kusoli mordujacych 30 cm sandaczyki (w dużych ilosciach) są zupełnie ignorowane, a jak się zapomni wpisać w rejestr miejsca połowu to wnet by kartę chcieli by zabrać. Oj nie zgodzę się . W grudniu zgłaszałem akt kłusownictwa na rożnowskim (miejscowi z dużą ilością wedek z trupkiem ) . Zostałem poinformowany ,że mają uszkodzony ponton i będą na następny dzień . Wprawdzie miejscowi na mój widok sprzęt zwinęli ale strażnicy na następny dzień przypłynęli i telefonicznie pytali mnie gdzie był rozłożony sprzęt .Jednego kija znaleźli i zabrali . Niby nic ale cieszy ....To przekonało mnie żeby jednak do nich dzwonić Tak wiem ,że trzeba podać dane osobowe ale chyba osiągnąłem już taki wiek żeby się tego nie bać ..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniekzns Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Oj nie zgodzę się . W grudniu zgłaszałem akt kłusownictwa na rożnowskim (miejscowi z dużą ilością wedek z trupkiem ) . Zostałem poinformowany ,że mają uszkodzony ponton i będą na następny dzień . Wprawdzie miejscowi na mój widok sprzęt zwinęli ale strażnicy na następny dzień przypłynęli i telefonicznie pytali mnie gdzie był rozłożony sprzęt .Jednego kija znaleźli i zabrali . Niby nic ale cieszy ....To przekonało mnie żeby jednak do nich dzwonić Tak wiem ,że trzeba podać dane osobowe ale chyba osiągnąłem już taki wiek żeby się tego nie bać ..... No właśnie dopiero na drugi dzień przyjechali bo niby ponton dziurawy, malutkie sandaczyki legalnie zabijają przy ujściu kamienicy do Dunajca, a to raptem kilometr od siedziby okręgu, i nie raczą się zjawić po zgłoszeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Mariusz, nie obraź się, ale jaki związek ma miejsce siedziby okręgu z przyjazdem strażników?Nie chcę wywoływać g....rzy, ale Twój wpis świadczy o całkowitym braku wiedzy na temat funkcjonowania PSR i SSR. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Mariusz, nie obraź się, ale jaki związek ma miejsce siedziby okręgu z przyjazdem strażników?Nie chcę wywoływać g....rzy, ale Twój wpis świadczy o całkowitym braku wiedzy na temat funkcjonowania PSR i SSR.Ja myślę że jakieś 90% wędkarzy nie kuma zależności a w zasadzie jej braku. PSR brak znaczy wina PZW bo inaczej być nie może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NorbertO Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 (edytowane) Czołem,Koledzy, prośba o pomoc/inf., przed majówka będę turystycznie przebywał w rejonie z załączonego screena.Przy okazji, chciałbym dzień/dwa pobrodzić za kropkami, pytanie: czy na tym odcinku można łapać na casta? Szukałem na stronie tamtejszego PZW, ale jednoznacznie z ich opisu nie jestem w stanie tego stwierdzić Pzdr.N. Edytowane 19 Kwietnia 2019 przez NorbertO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Między Szczawnicą a Krościenkiem możesz próbować Od Krościenka zaczyna się Muchowy No Kill, a powyżej Szczawnicy całkowity zakaz (Park Narodowy) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NorbertO Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 No i pięknie, martwi mnie trochę 'próbować' a nie 'połapać', ale zobaczymy jak będzie Thnx za inf.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Szanse masz spore! Oprócz pstrągów jest dużo fajnych kleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Ostatnio masa ryb wzbogaciła dunajeckie pogłowie pstrąga....masz spore szanse :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszryba Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Czołem,Koledzy, prośba o pomoc/inf., przed majówka będę turystycznie przebywał w rejonie z załączonego screena.Przy okazji, chciałbym dzień/dwa pobrodzić za kropkami, pytanie: czy na tym odcinku można łapać na casta? Szukałem na stronie tamtejszego PZW, ale jednoznacznie z ich opisu nie jestem w stanie tego stwierdzić Pzdr.N.w linku masz chłopie wszystkie odcinki i co gdzie można https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?mid=17hSoYBa2_9s_U9DtWdhYKj6nZ6g&ll=49.43677882845632%2C20.432093847562044&z=15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Pogoda wspaniała, czas na wycieczkę. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 12 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 (edytowane) Edytowane 12 Maja 2019 przez TOMI803 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 12 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi