Piotr O. Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Było w Tvn24 jak ten krysztal wspomaga oczyszczalnia? w Łącku:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 (edytowane) nie tylko w Łącku...a chemia jest nie widoczna Edytowane 6 Sierpnia 2019 przez jerzy6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 (edytowane) Coś się udaje dłubnąć http://jerkbait.pl/uploads/monthly_08_2019/post-60687-0-84165800-1565077324.jpg http://jerkbait.pl/topic/65195-woblery-pz/page-26#entry2622525 Edytowane 6 Sierpnia 2019 przez patzaw26 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 fajne i na własne wobki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr O. Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Mieszkam blisko staszej oczyszczalni przy małym dopływie Dunajca. Zrzut ścieków przy więszej wodzie to standart. A co dopiero przy tak niskim stanie.Te oczyszczalnie to czasami pic na wode. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Dziś rano pierwszy raz łowiłem w Dunajcu i jestem zaskoczony populacją pstrąga. Wymiarowo bez szału, największy miał tak z 33cm. Szybko zgubiłem rachubę w ilości złowionych ryb. Wieczorem zrobię drugie podejście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Łowiłeś na OS-ie czy ogólnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Ogólny. Zacząłem łowić na wysokości Biedronki w Szczawnicy, później poszedłem kilkaset metrów w górę, trochę powyżej Portu Pienin i stamtąd zacząłem schodzić w dół rzeki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capri Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Cześć, wie ktoś może jak wygląda os w Krościenku? Bardzo brudna woda? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Kamery oline i wszytko będziesz wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Panowie mam takie pytanie. Czy na Dunajcu można pływać silnikiem spalinowym? Odcinek poniżej zbiornika zaporowego Roznow-Czchow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 tzn ponizej Rożnowa, czy ponizej Czchowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Poniżej Czechowa dokładnie, odcinek tarnowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 W regulaminie z tego co pamiętam dopuszczenie jest ze śr. pływających, o r-ju silnika nic nie pisze .200m ponizej zapory!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Ok dziękuje za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zachód słońca nad Dunajcem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Jutro jadę na OS spinningowy. Może ktoś podpowiedziec gdzie najlepiej jechać, gdzie zostawić samochód, w którą stronę iść itp.? Z góry dziękuję.pozdrawiamw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlapSeRybe Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Jutro jadę na OS spinningowy. Może ktoś podpowiedziec gdzie najlepiej jechać, gdzie zostawić samochód, w którą stronę iść itp.? Z góry dziękuję.pozdrawiamwTutaj jest wszystko https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=17hSoYBa2_9s_U9DtWdhYKj6nZ6g&ll=49.56218286729497%2C20.584938850433446&z=14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Super, dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlapSeRybe Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Super, dzięki Udało się coś "złapać" oprócz opalenizny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Klenia i pstrąga, ale dwie ładne ryby mi się spiely. Niestety pojedynczy, bezzadziorowy hak nie ułatwia holu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Adamie tak jest chyba na każdej większej zaporze. Jakieś 2-3 miesiące temu byłem z dzieckiem u pediatry, który pochwalił mi się, że jeden z jego pacjentów przynosi mu sandacze z zapory w Dobczycach...Wydaje mi się, że jedynym lekarstwem na takie kłusownictwo byłaby drakońsko wysoka kara pieniężna. Jakby taki kłusol dostał z 50 tys. kary, to drugi raz by już (chyba ?) nie łowił... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 adamooo dobrze że to pokazujesz i nagłaśniasz bo kilka mandatów dla takiego pracownika to jednak strata w budżecie domowym, jak złapie ich kilka w roku to zapłaci więcej niż warte były te ryby, jak również powstrzyma ich trochę od kłusowania przynajmniej w dzień.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Co tam mandaty...... Co on tam jeszcze robi?????, w tej robocie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi