michalvcf Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 W niedzielę 2 kontrole PSR jednego dnia dwóch różnych ekip! Pzw Nowy Sącz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniekzns Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 W niedzielę 2 kontrole PSR jednego dnia dwóch różnych ekip! Pzw Nowy Sącz To jak byś w totka trafił, ja nie pamiętam kiedy jedną w ciągu dnia miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Wiosennie. img host 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 (edytowane) Dzisiejszy Dunajcowy ???? Edytowane 19 Marca 2020 przez donkicha 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BraWo Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Też byłem dzisiaj ale tylko 1 branie i zero ryby przez 1,5h :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Brawo panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kankar Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Panowie, był ktoś przez weekend na Dunajcu pomiędzy Tarnowem a Zakliczynem? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BraWo Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Panowie, był ktoś przez weekend na Dunajcu pomiędzy Tarnowem a Zakliczynem? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkJa tam czasem łowię a co Ciebie interesuje na tym odcinku rzeki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kankar Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Mam słabość do tej rzeki mimo, ze bywa b. wymagająca. Powoli budzi się do życia i Jestem ciekaw jakie efekty maja inni. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BraWo Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Właśnie na tym odcinku o którym wspominasz najczęściej na Dunajcu łowię. Wyniki?? (jako zupełny żółtodzió są IMO OK. Kilkanaście kleni od 38 do 53cm złapanych od grudnia 19r do lutego 20r.Od 3 ostatnich wypadów zero skubania = zero ryby... Ale miejscami rzeka piękna! Wspomnę tylko że do wedkarstwa wróciłem po ok 25 latach Pozdrawiam Wojtek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Też chciałbym się wybrać na Dunajec gdzieś koło Zakliczyna, gdzie tam można postawić samochód i zacząć łowić, ktoś zdradzi takie informacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart123 Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Cześć,W zeszłą niedzielę 29.03 kumpel zostawił trzy wędki muchowe w rejonie ujścia Ochotnicy. Dla uczciwego znalazcy nagroda.Do Admina - jeżeli ten wątek wstawiłem w złe miejsce to proszę nie usuwać tylko przenieść tam gdzie powinien się znaleźć.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Słonecznie. places to buy gas near me 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didson Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Dzisiaj drugi dzień w poszukiwania boleni w okolicach Tarnowa i niestety lipa. ani jednego brania. Ryb nie widać i nie słychać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Właśnie kur...... Nie słychać wogóle. Myślałem że tylko ja nie mogę trafić w miejsce i godzinę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BraWo Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Ja jutro spróbuję swojego (marnego ostatnio szczęścia). Fakt taki, że ryby jakieś ospałe jeszcze.. w zimie połapałem fajnych kleni a od ok 10 wyjazdów totalne ZERO! A Bolenie coś tam się chlapały tylko nie można było je z premedytacją łowić.. Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Pochmurno, płytko, ryby niemrawe. places still open near me 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 23 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Stan 500 plus???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Koledzy jak Tarnowski Dunajec wygląda?? Stan wody widzę że spadło ale pewnie mocno jeszcze mętny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Wczoraj kolo południa byłem w Zglobicach.Stan był 230cm,ale kolorytnieciekawy.Mysle że półtora tygodniamożna odpuścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BraWo Opublikowano 29 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Teraz ma około 180cm (Zgłobice) http://monitor.pogodynka.pl/#station/hydro/149200280 Kolor wody lekko odpuszcza Pocieszające jest to, że prognozy mówią o końcu pory deszczowej...Gdyby tak było to juz ten weekend powinien być OK z poziomem wody w o kolicach 120cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Na 180 i większej z powodzeniem można łowić zwłaszcza przy zalanych trawach i płyciznach jednak pasuje żeby było troszkę przejrzystości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 29 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Ja lubię trąconą wodę i poziom ok 200cm . Wczoraj popołudniu było całkiem fajnie, kilka kleni wyjechało na 3cm woblery . Szkoda ze nie na smużaki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Jak sytuacja na Dunajcu był ktoś w ostatnim czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Byłem w sobotę, siadł jeden boleń i jeden kleń, dziś parę kleni trzydziestaków i kilka okoni + jedno wyjście fajnej ryby do wobka ale bez finału. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi