Fishmaker Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Byłem w sobotę, siadł jeden boleń i jeden kleń, dziś parę kleni trzydziestaków i kilka okoni + jedno wyjście fajnej ryby do wobka ale bez finału. Gratulacje, dzięki za wiadomość może i też coś wyskoczę jak się czasu zwolni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BraWo Opublikowano 9 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Byłem wczoraj około 17-tej, nic nie złapałem (miałem tylko 1h po pracy) straciłem fajnego wobka i zero kontaktu z rybą Za to widziałem ładne klenie i jazie (chyba)Komarów MULTUM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 9 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Na odcinku Tarnowskim byłeś może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BraWo Opublikowano 9 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 9 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Nie przypadkiem Bobrowniki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BraWo Opublikowano 9 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Nie, Wielka Wieś i Sukmanie.. Moim zdaniem najładniejszy Dunajec widokowo w okolicy Ryby też są bo je czasem widzę i zadko łowię 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 30 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 (edytowane) Woda potrafi szybko przybywać. upload photos online Edytowane 30 Lipca 2020 przez ag53 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Przynajmniej wtedy ryby jeszcze chętniej biorą Woda potrafi szybko przybywać. upload photos online Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzefBTM Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Będę w Szczawnicy na kilka dni, gdzie by można wyskoczyć żeby coś podłubać mając mało czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr O. Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Spinningiem od potoku Grajcarek w Szczawnicy do OS Dunajec poniżej mostu w Krościenku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlapSeRybe Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Panowie i panie, zanim zadacie pytanie sprawdźcie czy nie ma już odpowiedzi w sieci. Wystarczy trochę dociekliwości z waszej strony. Tutaj mapka gdzie i co można łowić https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?mid=17hSoYBa2_9s_U9DtWdhYKj6nZ6g&ll=49.567664750622455%2C20.495098525000003&z=10Będę w Szczawnicy na kilka dni, gdzie by można wyskoczyć żeby coś podłubać mając mało czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 (edytowane) Właśnie byłem kilka dni w Szczawnicy. Ale z rodziną, czyli z definicji nie wędkarsko, wąwozy, jaskinie itd.Udało mi się 5 razy wyskoczyć porankami na 1-2h łowienia. Niestety głowatki nie żerowały.Raz nie wytrzymałem i na koniec założyłem trociową obrotówkę co poskutkowało trzema małymi pstrągami (ok 30-32cm) i wyjściem troszkę większego (ok 40cm).Miałem jeszcze spinkę jednego na 15cm wobler. Super rzeka, może już nie tak rybna jak sprzed niemal 20 lat, gdy byłem tu ostatnio, ale jestem przekonany, że dalej można dobrze połowić. Sporo tu ryb, polecam. Chociażby dla tych widoków.Mam nadzieję, że wkrótce powrót. Edytowane 12 Sierpnia 2020 przez korol 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Ktoś coś w Tarnowie, okolicach łowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Jak nic się nie zmieni, to będę męczył na zakończenie sezonu pstrągowego odcinek z pierwszego zdjęcia korola do spowolnienia koło bazy flisaków, ewentualnie powyżej mostu w Krościenku. korol, jaki jest w tej chwili stan wody przed zakrętem powyżej bazy flisaków np. tak na wysokości portu Pienin ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 (edytowane) Piotrek, normalnie , ze nie zerowały, przy takiej temperaturze niie ma szans na głowatkę...Jak by było chłodniej to i potoków więcej byś połowił. Edytowane 12 Sierpnia 2020 przez jerzy6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 (edytowane) Właśnie byłem kilka dni w Szczawnicy. Ale z rodziną, czyli z definicji nie wędkarsko, wąwozy, jaskinie itd. Udało mi się 5 razy wyskoczyć porankami na 1-2h łowienia. Niestety głowatki nie żerowały. 20200804_054803a.jpgRaz nie wytrzymałem i na koniec założyłem trociową obrotówkę co poskutkowało trzema małymi pstrągami (ok 30-32cm) i wyjściem troszkę większego (ok 40cm).Miałem jeszcze spinkę jednego na 15cm wobler. 20200803_063331a.jpg Super rzeka, może już nie tak rybna jak sprzed niemal 20 lat, gdy byłem tu ostatnio, ale jestem przekonany, że dalej można dobrze połowić. Sporo tu ryb, polecam. Chociażby dla tych widoków.Mam nadzieję, że wkrótce powrót.Też za chwilę tam będę . Trzeba zabrać jakaś pstrągówkę i wyskoczyć z rańca. Edytowane 13 Sierpnia 2020 przez wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Pstragow duzo, no problem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Ja też odwiedziłem Dunajec ???? mimo że mało czasu było w tym dniu to coś tam złowiłem ???? jak jechałem wzdłuż wody to zawsze widziałem sporo wędkarzy ale w poniedziałek widziałem tylko jednego amatora suchej. To była oznaka że będzie słabo i tak było. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Pstragow duzo, no problem.Zezwolenie Piotrek jak załatwiałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 (edytowane) Szybko, miło i przyjemnie on-line. Dzień przed wyjazdem. Już pierwszego dnia kontrola. Pokazałem zdjęcie zezwolenia w telefonie i pogadałem o miejscówkach. Pozdrawiam, jeśli czytacie Po powrocie do Warszawy uzupełniłem elektronicznie rejestr, wybierając odpowiednie fragmenty oraz zaznaczając opcje nie zabieram ryb. Edytowane 13 Sierpnia 2020 przez korol 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Szybko, miło i przyjemnie on-line. Dzień przed wyjazdem. Już pierwszego dnia kontrola. Pokazałem zdjęcie zezwolenia w telefonie i pogadałem o miejscówkach. Pozdrawiam, jeśli czytacie Po powrocie do Warszawy uzupełniłem elektronicznie rejestr, wybierając odpowiednie fragmenty oraz zaznaczając opcje nie zabieram ryb.No i pięknie, będę 5dni to na pewno wyskoczę dla samego klimatu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasek Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Ja od 5 września Sromowce Niżne, pozwolenia również są w sklepie wędkarskim Krościenko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Lubię łowić pstrągi dlatego jestem w miarę regularnie gdzieś 2x w tygodniu. Ryby są raczej mniej niż bardziej skore do wspólpracy, glony nie ułatwiają ale zawsze można coś złowić. w tym roku presja duża bo i ryb jest całkiem sporo, zresztą czasem wcale wcześnie nie trzeba być bo nawet można połowić wsród kąpiących się ludzi. Zostało jeszcze dwa tygodnie sezonu więc warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 No i pięknie, będę 5dni to na pewno wyskoczę dla samego klimatu Dobrze jest wcześnie rano nie ma sensu później się katować więc dla famili będzie czas . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Dobrze jest wcześnie rano nie ma sensu później się katować więc dla famili będzie czas . Dzieki Tomek, taki jest plan . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi