Sławomir Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Następna zła wiadomość. https://m.demotywatory.pl/5052411[*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Zaczyna mnie to przerażać, jak tak dalej pójdzie to dział Odeszli, niech nadzór założy. Szkoda chłopa, to był taki nasz Małysz tylko że nie na nartach a na rowerze, piszę to do młodszych kolegów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Już dawno również pisałem załóżmy jeden temat odchodzą... pełno wątków tydzień w tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Byliśmy i zawsze pozostaniemy z niego dumni[*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Byliśmy i zawsze pozostaniemy z niego dumni[*]To prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Legenda. Nawet dla tych co się kolarstwem nie interesują. [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekl Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Kawał historii kolarstwa.[*]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 [*]W czasach podwórkowych zabaw, gdy grało się w piłkę każdy był Lubańskim, a przy gonitwach rowerowych Szurkowskim.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maza Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 [*] ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 [*]W czasach podwórkowych zabaw, gdy grało się w piłkę każdy był Lubańskim, a przy gonitwach rowerowych Szurkowskim....Szurkowskim albo Szozdą, ech [*] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCz Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Ha, jak Wyścig Pokoju miał etap kończący się w Łodzi (jechali Al. Włókniarzy), poszedłem na wagary. To była druga połowa lat 70-siątych. Kolarze nocowali w hotelu Światowid. Też tam byłem. Wszyscy zbierali autografy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Wielki człowiek polskiego sportu...czasem strach odpalać media,bo wielcy ludzie odchodzą nazbyt często...[*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1961 Opublikowano 7 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Pana Ryszarda pamiętam z czasów kiedy trenowałem kolarstwo we Wrocławskim Dolmelu,były to lata 1974-79,jako młodzik a następnie junior miałem okazje czesto widywać Pana Ryszarda,zimą w czasie marszobiegów na ul,Grobla oraz na zajęciach w sali na ul,Greckiej,byłem też z nim na zgrupowaniu klubowym w Piechowicach,kiedyś w czasie wyścigu przełajowego na Morskim oku we Wrocławiu Pan Ryszard złapał gumę w przednim kole,stałem przy trasie,podbiegł do mnie i poprosił o przednie koło z mojego roweru,jaki byłem dumny że mogłem mu pomóc po wyścigu oddał mi koło podziękował i dał mi czapeczkę w prezencie.W przeciwieństwie do innych mistrzów był normalnym człowiekiem,potrafił porozmawiać z juniorami jak kolega z jednej drużyny, nigdy nie był gwiazdorem.Dzis już nie ma Dolmelu,odszedł Janusz Kieszkowski mistrz świata na torze,odszedł Pan Ryszard,czas bardzo szybko pędzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi