AAS Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Nie wiem jak dla was ale dla mnie rzucanie 1gramem nie ma nic wspólnego z elegancja i stylem To orka na ugorze ale pozwala na łowienie większej ilości ryb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 (edytowane) flipping i pitching to metody stosowane głównie w zależności od trudności danego łowiska(podnie przynety,rodzaj)i ze specyfiki pobierania przynęty przez gatunek dla którego zostały wymyślonetrzaskanie przynety o tafle wody nie zawsze jest pozytywne Edytowane 13 Lutego 2021 przez didi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 każda okazja na trening techniki rzutów jest dobra, gumką do ołówka można to robić nawet z pokoju do kuchni 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 19 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 s m o ł o w a n i e , w dryfie https://www.youtube.com/watch?v=hkugr5JzO64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 19 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Jest jakaś normalna nazwa na technikę rzutu z pod siebie? Smołowaliśmy dawniej papę na dachu, ale nie przypominam sobie abyśmy używali do tego wędek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Jest jakaś normalna nazwa na technikę rzutu z pod siebie? Smołowaliśmy dawniej papę na dachu, ale nie przypominam sobie abyśmy używali do tego wędekTak trochę w temacie (bo mowa o papie i dachu) jak i po za tematem, zacytuję Mistrza Sztaudyngera:" Jeszce nie wiesz synku gapo, że dach i mamę pokrywa się papą" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 19 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Fascynacji castingiem kingowi odmówić nie można. Trochę przegina, trochę kseruje.. ale mu przejdzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 19 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 TRZEBA ŁYSYCH POKRYĆ PAPĄ - WAPP - YouTube. Mam nadzieję, Imienniku, że nie urazi Ciebie ten wtręt... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 W baitcastingu nie ma chyba potrzeby zamykać się swoim getcie tak jak to zrobili, niektórzy flycastingowcy. Do szkółki techniki rzutów p r z e r z u c a n i e r z u t s p o d s i e b i e t r z e p n i ę c i e s p i r a l a dokładam k a c z k i https://youtu.be/RTdmTtYq6wE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakPot Opublikowano 2 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Coś się zmieniło....https://www.youtube.com/watch?v=uEYB-USC9FU 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 2 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Mój ulubiony.Vaniuś do precyzyjnego łowienia. Mega fajny stałoszpulowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 (edytowane) Jak to się zmienia "finezja posługiwania się castem" Vaniusiami i innymi stałoszpulowcami . Edytowane 2 Grudnia 2021 przez HaDe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 3 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Witam po latach O technikach rzutowych w lekkim castingu było na portalu już prawie 15 lat temu. http://jerkbait.pl/topic/17511-artykuł-techniki-rzutowe-w-castingu-pitching-i-rollcast/?hl=pitching Dziś postęp i dostęp na rynku castingowym spowodował, że rzucanie lekkimi wabikami z multiplikatora to żaden wyczyn. pozd JW 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 7 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Witam po latach Dziś postęp i dostęp na rynku castingowym spowodował, że rzucanie lekkimi wabikami z multiplikatora to żaden wyczyn. pozd JWI chyba o to chodzi? Konsekwencja postępu. Acha, rzucić tam gdzie się chce i czym się chce, to nadal jest wyczyn 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakPot Opublikowano 28 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Ciekawe miejsca połowu i super technika: https://www.youtube.com/c/TinyTale/videos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rimi Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 U nas w takich kanałach to zostałyby tylko pijawki ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Kiedyś ciskałem kijkiem Hermana. Cabelasem i scorpionem pierwszym. Byłem w szoku jak daleko leci gumka na główce 3g. Kij przy takim łowieniu ważny jest. Eksperyment od Mekamila do mnie jedzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakPot Opublikowano 2 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Kiedyś ciskałem kijkiem Hermana. Cabelasem i scorpionem pierwszym. Byłem w szoku jak daleko leci gumka na główce 3g. Kij przy takim łowieniu ważny jest. Eksperyment od Mekamila do mnie jedzieFakt, kij to raczej szklak lub delikatna wklejka.... i są szanse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Od kuchni na pokoje https://youtu.be/eFcxsvtoKRs 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi