Skocz do zawartości
  • 0

Targi wędkarskie „Na ryby” 2007 – relacja ogólna - nowy artykuł

admin

Pytanie

Cześć,

Zapraszam serdecznie do kolejnej części relacji z targów wędkarskich Na Ryby 2007. Tym razem opisujemy część spinningową oraz kilka ciekawszych imprez towarzyszących. Było jeszcze baaaardzo dużo zdjęć ale niestety wszystkich nie mogliśmy umieścić ze względu na dużą objętość artykułu.

Zapraszam serdecznie!

Remek

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

oferta na fotkach wyglada imponująco,oko aparatu zobaczyło wiecej niż moje oczy ze szklanym wspomaganiem :lol:

popieram łowienie jest przyjemniejsze :D

lepiej zmachać sie łażeniem brzegiami Wisły za bolkiem,niz lażeniem miedzy stojakami z kijami :lol:

choć zawsze warto robic to i to :mellow:

pozdro

hasior- co się nawet na fotke załapał :lol:

• 0

Ja też dziękuję chłopaki. Miło było was zobaczyć, choć przykro mi, że tak niewiele miałem czasu aby pogadać. Wierzę jednak, że jak mój projekt dojdzie do skutku to mi wybaczycie. Miałem kilka bardzo istotnych spotkań.

Widzę jednak, że jesteście w formie, dobrze radzicie sobię z krytyką i trudnymi pytaniami. To ważne. Robić swoje i nie oglądać się na innych.

Gratuluję jak się okazało szczęśliwego pokazu i prezentacji.

Do zobaczenia nad wodą. Wiosna tuż, tuż... B)

• 0

Z relacji widac, ze dotarliscie, gdzie trzeba. Baner zawisl w eksponowanym miejscu, tak jak na poprzednich Targach... :D

Znalazlem i ja cos dla siebie wsrod produktow oferowanych....ciekawe sa bardzo woblery Glooga, bede chcial w tym roku zastapic nimi juz prawie niemozliwe do dostania Ugly Ducking.

Ciesze sie, ze Daiwa choc troche wchodzi na nasz rynek z kolowrotkami...

Wyroby Sangera to cos, w czym bede musial poprzebierac...

Dobrze, ze pojawia sie przypony stalowe American tackle, moze nie trzeba bedzie kupowac gdzie indziej.

Smuci brak ruchu w f-mie Goodman (BP, Cabelas), w zeszlym roku siedzial ten sam facet kolo jednej gabloty...jest szansa, ze to sie rozkreci..?

Najlepsza jest chyba mina M.Szymanskiego podczas prob z wedka typu casting... :lol:

Gumo

• 0

Tak, Goodman już rok temu obiecywał, że będzie dostępnych na naszym rynku b. wiele produktów zza wielkiej wody i... nic.

Nie wiem, Gumo, czy te przypony to American tackle, czy tylko fishing tackle produkowane przez f-mę American Fishning Wire (szczególnie, że te ze zdjęcia widywałem w naszych sklepach wędkarskich juz przez cały ub. sezon).

Gloogami łowię od 3-ch sezonów i, oprócz pracy gwarantującej łowność, muszę je pochwalić, co nie jest bez znaczenia, za trwałość. Jakie modele Cię interesują?

• 0

Takie wydarzenie jak owe targi , są zwieńczeniem całorocznych medialnych trudów . Korona tej popowej ... hmm.. twarzy naszego hobby .

Królestwo z urojenia , imperium z wmówienia..

Tylko rzeka może nas odtruć..

• 0

@Mario

Co do tych przyponow to chyba rzeczywiscie sie zagalopowalem.... :D

Co do Gloogow to kupilem kilka na sprobowanie, m.in model Nike, Kalypso ale przede wszystkim bede chcial sprawdzic niewielkie, do 5cm Hektory, zwlaszcza w wersji tonacej...

Jak testy wypadna pozytywnie bede myslal co zrobic z tym fantem.

Gumo

• 0

@smaczek

to wszystko przez remka on zawsze robi zdiecia w najmniej oczekiwanych momentach, pozatym prubowalismy sie dogadac bez uzycia slow wiec stąd takie skupienie na obu twarzach :mellow: zastanawia mnie co by bylo gdyby do tej fotki dolorzyc ze dwie chmurki i pozwolic dopisac conieco :mellow: <_< :mellow:

• 0

@smaczek

to wszystko przez remka on zawsze robi zdiecia w najmniej oczekiwanych momentach, pozatym prubowalismy sie dogadac bez uzycia slow wiec stąd takie skupienie na obu twarzach :mellow: zastanawia mnie co by bylo gdyby do tej fotki dolorzyc ze dwie chmurki i pozwolic dopisac conieco :mellow: <_< :mellow:

A wiesz Szpiegu, że miałem ochotę kiedyś zrobić taki reportaż bez tekstu tylko z samymi chmurkami i ... chyba kiedyś taki zrobię :D

Pozdrawiam

Remek