TOFIX99 Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Przerwy w pracy na "Malanowskiego" już nie będzie. ???? [*] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 ???? Uwielbiałem i będe uwielbiał jego charyzmę.. 07 zgłoś się.. Nie było lata, jeśli nie pojawił się Borewicz na ekrenie tvp w kolejnej powtórce, krzyk latających wysoko jerzyków w mieście, i bobu na talerzu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giepol Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 (edytowane) Obu znalem z widzenia, moze nawet rozpoznawalismy sie, a napewno klanialismy sie sobie... no,- bo znalismy sie z widzenia, albo mielismy wspolnych znajomych...Ostatni raz Andrzeja odwiedzilismy z Darkiem kiedy sprzedawal w jednym z Kolobrzeskich sklepow wedkarskich. To byl z pewnoscia niezwykly czlowiek z niezwykla pasja, do ryb z pletwa tluszczowa i dosc buzliwym zyciem. Teraz wszystko to juz nie ma takiego znaczenia...RIPPolskiego Bonda jak sie teraz o nim mowi spotykalem najczesciej w Krakowie "Pod gruszka" w koncu lat 90-tych ubieglego stulecia, gdzie spotykalo sie wielu dziennikarzy i ich przyjaciol... Poza fizjonomia nie bardzo przypominal Borewicza... RIP Edytowane 2 Maja 2021 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mundurowy Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 RiP 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 (edytowane) [*]Chyba nie ma w Polsce osoby, która nie znała by tego refrenu... Edytowane 20 Sierpnia 2021 przez Artech 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 (edytowane) [*]Chyba nie ma w Polsce osoby, która nie znała by tego refrenu...Jak to trzeba uważać: przeżyłem w Polsce 36 lat nie znając ani refrenu, ani tym bardziej zwrotek.A teraz już faktycznie mnie tam nie ma... Edytowane 20 Sierpnia 2021 przez Marvin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mundurowy Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 (edytowane) Jak to trzeba uważać: przeżyłem w Polsce 36 lat nie znając ani refrenu, ani tym bardziej zwrotek... krótko jeszcze żyjesz na tym świecie Synu.. Edytowane 22 Sierpnia 2021 przez Mundurowy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Jak to trzeba uważać: przeżyłem w Polsce 36 lat nie znając ani refrenu, ani tym bardziej zwrotek.A teraz już faktycznie mnie tam nie ma...Mogę tylko współczuć. Bo to co piszesz oznacza, że jako dzieciak nie uczestniczyłeś w żadnych obozach ani koloniach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Nie każdy urodził się nad wodą to i nie wie co to są sznurki od szmat.RIP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 (edytowane) Zmarł Charlie Watts- perkusista The Rolling Stones. Miał 80 lat Edytowane 24 Sierpnia 2021 przez Krzysiek P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Dzisiejszy wieczór upłynie na słuchaniu "Between The Buttons", "Aftermath", "Let It Bleed"... Zamiast minuty ciszy. Cholernie smutno w takich chwilach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 RIP. Charlie Watts gdy bywał na aukcjach w Janowie to nocował w Zaborku. Wybierał tzw. pokój muzyczny. Gdy tylko było to możliwe starałem się też w nim spać. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mundurowy Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 RIP. Charlie Watts gdy bywał na aukcjach w Janowie to nocował w Zaborku. Wybierał tzw. pokój muzyczny. Gdy tylko było to możliwe starałem się też w nim spać. ale że co, spałeś razem w jednym pokoju z Charliem ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 No nie bardzo ????. Na aukcjach koni to ja tylko owies mógłbym nosić. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 [+] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikas Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 [*] Mariusz przy politykowaniu nigdy nie zapomniał o wędkarskiej zajawce...osobiście go blisko nie znałem ale sporo imprez wędkarskich było pod jego patronatem...ech...każdemu z nas mogło się to przytrafić...szkoda chłopa i rodziny... Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 [*]Odchodzą wielcy tego świata . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 6 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 (edytowane) Mało kto wie jak wyglądał ale chyba każdy zna jego głos. Zmarł Tomasz Knapik [*] Edytowane 6 Września 2021 przez Artech 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 6 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Jean-Paul Belmondo [*] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi