Skocz do zawartości

Odeszli [*]

Bootleg

Rekomendowane odpowiedzi

Tor Eckhoff, znany również jako Apetor, był norweskim poszukiwaczem przygód i YouTuberem znanym przede wszystkim ze swoich filmów, w których pił wódkę podczas śmiałych aktywności na zamarzniętych wodach, takich jak jazda na łyżwach i nurkowanie, co ostatecznie odebrało mu życie...

To ostatni z jego filmów:

https://youtu.be/igNmQH23C88

Świat schodzi na psy. Ja pierd...

Że ludzie takie coś oglądają.

• Like 3

Czy naprawdę nie możecie swoich poglądów wypisywać w innych tematach?

Zawsze trzeba wpieprzyć swoje, bezsensowne trzy grosze? Nawet w tym wątku?

Masz rację, wzór do naśladowania dla naszych zstępnych. Niewątpliwie przyczynił się do rozwoju cywilizacji. No może trochę za mało palił.

• Like 1

Leszku świat schodzi na psy z zupełnie innych powodów.

Wolę takich właśnie pozytywnie zakręconych ludzi którzy biorą świat na lekko i z uśmiechem, bo choć jechał równo po bandzie to najzwyczajniej szkoda, że tak się to skończyło.

• Like 2

Leny z całym szacunkiem, powiedz mi proszę, co Cię nie podoba w jego filmach, że tak to podsumowałeś? widziałeś innego jego filmy, czy tylko to co podlinkowałem? to, że facet miał taki pomysł na swoje życie i w jakiś sposób się realizował, dobrze się bawił, zwiedzał świat i dodatkowo na tym zarabiał to coś złego? każdy obiera taką drogę jaką chcę, on wybrał taką a nie inną, a wiadomo nie od dziś, że "głupota" jest w cenie

• Like 1

Leny z całym szacunkiem, powiedz mi proszę, co Cię nie podoba w jego filmach, że tak to podsumowałeś? widziałeś innego jego filmy, czy tylko to co podlinkowałem? to, że facet miał taki pomysł na swoje życie i w jakiś sposób się realizował, dobrze się bawił, zwiedzał świat i dodatkowo na tym zarabiał to coś złego? każdy obiera taką drogę jaką chcę, on wybrał taką a nie inną, a wiadomo nie od dziś, że "głupota" jest w cenie

Przede wszystkim mój wpis, nie miał na celu nikogo obrazić. Jeżeli ktoś tak to odebrał, to przepraszam.

Obejrzałem kilka jego filmów. I co gość robi, czy robił, to jego sprawa. Nic mi do tego. Byłem jedynie pod wrażeniem ilości wyświetleń jego filmów. Być może wiele osób się nim inspirowało.

Jest wiele innych, ciekawych rzeczy do oglądania.

Ja to jakoś tak odebrałem niepozytywnie.

Tyle z mojej strony

• Like 1

O jasna cholera, nie będzie już "Misiaka" :( Zostanie na zawsze w sercu i w pamięci, nie tylko przez TSA, ale przede wszystkim bluesowe projekty z Martyną Jakubowicz i Tadeuszem Nalepą. Kawał historii polskiego rocka i bluesa.

JAKUBOWICZ-NOWAK (TSA)-NIEKRASZ (TSA) / WAGLEWSKI "KOŁYSANKA" / I CHING - YouTube

SKIBIŃSKI -NOWAK -NIEKRASZ -JAKUBOWICZ - RYSZKA /1983 'Stłucz szybę i wyrzuć klucz" - YouTube

Uwielbiam też delikatniejsze "fenderowe"  brzmienie a'la DS:

Martyna Jakubowicz - Żagle tuż nad ziemią - YouTube

Edytowane przez haja1978
  • Like 3