lenny Opublikowano 26 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Tor Eckhoff, znany również jako Apetor, był norweskim poszukiwaczem przygód i YouTuberem znanym przede wszystkim ze swoich filmów, w których pił wódkę podczas śmiałych aktywności na zamarzniętych wodach, takich jak jazda na łyżwach i nurkowanie, co ostatecznie odebrało mu życie... To ostatni z jego filmów:https://youtu.be/igNmQH23C88Świat schodzi na psy. Ja pierd...Że ludzie takie coś oglądają. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 27 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Świat schodzi na psy. Ja pierd...Że ludzie takie coś oglądają.Czy naprawdę nie możecie swoich poglądów wypisywać w innych tematach?Zawsze trzeba wpieprzyć swoje, bezsensowne trzy grosze? Nawet w tym wątku? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theslut Opublikowano 27 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Czy naprawdę nie możecie swoich poglądów wypisywać w innych tematach?Zawsze trzeba wpieprzyć swoje, bezsensowne trzy grosze? Nawet w tym wątku?Masz rację, wzór do naśladowania dla naszych zstępnych. Niewątpliwie przyczynił się do rozwoju cywilizacji. No może trochę za mało palił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 27 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Świat schodzi na psy. Ja pierd...Że ludzie takie coś oglądają. Leszku świat schodzi na psy z zupełnie innych powodów.Wolę takich właśnie pozytywnie zakręconych ludzi którzy biorą świat na lekko i z uśmiechem, bo choć jechał równo po bandzie to najzwyczajniej szkoda, że tak się to skończyło. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 27 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Świat schodzi na psy. Ja pierd...Że ludzie takie coś oglądają. Leny z całym szacunkiem, powiedz mi proszę, co Cię nie podoba w jego filmach, że tak to podsumowałeś? widziałeś innego jego filmy, czy tylko to co podlinkowałem? to, że facet miał taki pomysł na swoje życie i w jakiś sposób się realizował, dobrze się bawił, zwiedzał świat i dodatkowo na tym zarabiał to coś złego? każdy obiera taką drogę jaką chcę, on wybrał taką a nie inną, a wiadomo nie od dziś, że "głupota" jest w cenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 27 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Leny z całym szacunkiem, powiedz mi proszę, co Cię nie podoba w jego filmach, że tak to podsumowałeś? widziałeś innego jego filmy, czy tylko to co podlinkowałem? to, że facet miał taki pomysł na swoje życie i w jakiś sposób się realizował, dobrze się bawił, zwiedzał świat i dodatkowo na tym zarabiał to coś złego? każdy obiera taką drogę jaką chcę, on wybrał taką a nie inną, a wiadomo nie od dziś, że "głupota" jest w ceniePrzede wszystkim mój wpis, nie miał na celu nikogo obrazić. Jeżeli ktoś tak to odebrał, to przepraszam. Obejrzałem kilka jego filmów. I co gość robi, czy robił, to jego sprawa. Nic mi do tego. Byłem jedynie pod wrażeniem ilości wyświetleń jego filmów. Być może wiele osób się nim inspirowało.Jest wiele innych, ciekawych rzeczy do oglądania.Ja to jakoś tak odebrałem niepozytywnie.Tyle z mojej strony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 27 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 https://newonce.net/artykul/apetor-nie-patostreamer-a-artysta-dlaczego-polacy-tak-kochali-norweskiego-youtubera tu jest fajny artykuł na jego temat 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dedo Opublikowano 27 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 [*] często pozdrawiał Polaków na swoim kanale, miał tu dużą oglądalność. Bardzo podobały mi się te krajobrazy i łyżwy na jeziorach i poczucie humoru. RIP. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 27 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 28 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Odszedł Richard Marcinko, legenda sił specjalnych, twórca Navy Seals. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 28 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Odszedł Richard Marcinko, legenda sił specjalnych, twórca Navy Seals. Dokładnie Seal Team Six. Barwna postać, prawdziwy wojownik, warto o nim poczytać. RIP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 28 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Dokładnie Seal Team Six. Barwna postać, prawdziwy wojownik, warto o nim poczytać. RIPTak, dokładnie. To było uogólnienie z mojej strony. Od Seal Team Six wszystko się zaczęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Hugo Maradona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Odszedł Richard Marcinko, legenda sił specjalnych, twórca Navy Seals.Czytałem książkę jego autorstwa "Komandos", niezły wariat z niego był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Czytałem książkę jego autorstwa "Komandos", niezły wariat z niego był.Zdecydowanie tak, w Wietnamie to nagroda była za jego głowę, tak się dał we znaki tubylcom [emoji4] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 4 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 (edytowane) Odszedł Andrzej Nowak, legenda polskiej gitary, znany przede wszystkim z TSA [*] Edytowane 4 Stycznia 2022 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 4 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Jednak to prawda ????. Spoczywaj w pokoju.[*]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 4 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 (edytowane) Znałem Andrzeja osobiście...TSA,Złe Psy...Andrzeju,spoczywaj w pokoju...[*] [*] [*] Edytowane 4 Stycznia 2022 przez chlodnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 4 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 R.I.P. https://youtu.be/c2pN3TfkJeM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 4 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 [*] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mohave Opublikowano 4 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 5 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 (edytowane) O jasna cholera, nie będzie już "Misiaka" Zostanie na zawsze w sercu i w pamięci, nie tylko przez TSA, ale przede wszystkim bluesowe projekty z Martyną Jakubowicz i Tadeuszem Nalepą. Kawał historii polskiego rocka i bluesa.JAKUBOWICZ-NOWAK (TSA)-NIEKRASZ (TSA) / WAGLEWSKI "KOŁYSANKA" / I CHING - YouTubeSKIBIŃSKI -NOWAK -NIEKRASZ -JAKUBOWICZ - RYSZKA /1983 'Stłucz szybę i wyrzuć klucz" - YouTube Uwielbiam też delikatniejsze "fenderowe" brzmienie a'la DS:Martyna Jakubowicz - Żagle tuż nad ziemią - YouTube Edytowane 5 Stycznia 2022 przez haja1978 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 5 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 [*]Odszedł wirtuoz gitary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 5 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 (*) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 5 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi