jabadaonbis Opublikowano 3 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 RIP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 3 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 3 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 ['] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 15 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Dzis przeczytalem o smierci Stanislawa Radwana i jest mi bardzo smutno (*) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 15 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 (*) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolpi Opublikowano 16 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 (*) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 19 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 Burt Young [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 19 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 (edytowane) Mi szkoda najbardziej 5 letniego chłopca zamordowanego w bestialski sposób w Poznaniu. W głowie się nie mieści, co przechodzą teraz rodzice. Brak słów, żeby to w dozwolony sposób opisać. Mam nadzieję, tylko, że w więzieniu są ludzie którzy mają dzieci. RiP. Edytowane 19 Października 2023 przez Matteoo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 Niewyobrażalna i bezsensowna tragedia[*] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 19 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 Niewyobrażalna tragedia.....Brak słów....I tutaj kara śmierci winną być.....Dzieciątko mieszkaj teraz z aniołami.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 29 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 Zmarł aktor Matthew Perry. Większość kojarzy go z rolą Chandlera z serialu "Przyjaciele"[*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 29 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 Tylko 54 lata... RIP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 29 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroch18 Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Mam niestety smutną wiadomość , dzisiaj zmarł nas forumowy kolego ( mój prywatnie) Adaś Czeski ????????(*) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroch18 Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Zdecydowanie za wcześnie .. miał tylko 43 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 (*) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 (*) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Mam niestety smutną wiadomość , dzisiaj zmarł nas forumowy kolego ( mój prywatnie) Adaś Czeski (*)Co się stało??? Niedawno rozmawialiśmy, wszystko było ok??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroch18 Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Co się stało??? Niedawno rozmawialiśmy, wszystko było ok??? Od znajomych rodziny dowiedziałem się ze dziś rana miał zawał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Niech to szlag... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 (edytowane) Ale że jak... masakra...ehhh...[*] Edytowane 2 Listopada 2023 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi