Dokuś Opublikowano 12 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 Adaś... ...Dopiero, co byłeś u mnie... Tyle rozmawialiśmy... Miałeś mi kartkę z wakacji przysłać... Spoczywaj w pokoju... Do zobaczenia...(*) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 13 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 13 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 17 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Maciej Damięcki [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 17 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Smutna wiadomość Już nie pójdę z Maćkiem na grzyby, chyba że po drugiej stronie.Jak chodziliśmy razem na Rudawce Rymanowskiej to Mateusz miał kilka lat, Maciek sypał sentencjami że Smerfów i w lesie było jak w bajce. Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 17 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCz Opublikowano 17 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 17 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 17 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 20 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 20 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 22 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 (edytowane) 19 listopada w wieku 92 lat zmarł Włodzimierz Musiał. Zagrał ponad 100 drugoplanowych ról m. in. jako Szpula z "Vabanku", barman z "Kingsajzu" czy Segelin z "Wiedźmina". [*] Edytowane 22 Listopada 2023 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 22 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 22 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolpi Opublikowano 23 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 [*]Bardzo lubiłem tego Aktora 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 30 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Henry Kissinger - nie był basistą ani idolem popkultury, przez co był mało popularny. Wielka persona bezwzględnej realpolityk. Polsce by się taki przydał.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 30 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 https://youtu.be/j9jbdgZidu8?si=fuV850M9uwrvD-Df Zdawało się, że jego autodestrukcja się nie skończy. R.I.P. Shane MacGowan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 30 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Henry Kissinger - nie był basistą ani idolem popkultury, przez co był mało popularny. Wielka persona bezwzględnej realpolityk. Polsce by się taki przydał..Wybitny człowiek, piękny wiek, a jeszcze nie dawno poleciał do cesarza Chin. Mam kilka jego książek zaczynając od dyplomacji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Dyplomację - Kissingera, każdy powinien przeczytać. Spoza oparów utopijnych jak zwykle ideolo, wyłania się świat taki jaki naprawdę jest - tylko zysk i narodowe interesy mają na tzw zachodzie istotne znaczenie. Demokracja i praworządność to tylko kwestia układu sił. My nigdy się tego nie nauczymy.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Henry Kissinger - nie był basistą ani idolem popkultury, przez co był mało popularny. Wielka persona bezwzględnej realpolityk. Polsce by się taki przydał.. Wybitny człowiek, piękny wiek, a jeszcze nie dawno poleciał do cesarza Chin. Mam kilka jego książek zaczynając od dyplomacji. Ja tam otworzyłem szampana. Dla wielu jest jednym z największych zbrodniarzy drugiej połowy XX wieku. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Ja tam otworzyłem szampana. Dla wielu jest jednym z największych zbrodniarzy drugiej połowy XX wieku.Po pierwsze w tym wątku, a i wszędzie indziej nie uchodzi cieszyć się z czyjeś śmierci. Po drugie mniej słuchania/oglądania/czytania propagandy więcej nauki historii i to nie z jednego źródła a kilku. Cóż dodać ? Mam niesmak... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 (edytowane) "Ja tam otworzyłem szampana. Dla wielu jest jednym z największych zbrodniarzy drugiej połowy XX wieku." No no, śmiałe stwierdzenie Edytowane 1 Grudnia 2023 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Ja tam otworzyłem szampana. Dla wielu jest jednym z największych zbrodniarzy drugiej połowy XX wieku.W punkt ! Niech mu ziemia lekką będzie choć i tak nie zmieni to polityki Usraela Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi