zeralda Opublikowano 18 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 (edytowane) Ciepło się zrobiło na duszy jak przeczytałem tę historię Benka. Niech spoczywa w pokoju... Edytowane 18 Grudnia 2024 przez zeralda 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 18 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 Benek podprowadza teraz robaki z ogródka Pana Boga i jestem pewien, że łowi okazy o jakich nawet nie marzył. Niech spoczywa w pokoju. [*] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 18 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 @RokiFishBoa Długa glizda, prosto z ziemi. Obowiązkowo czerwona – jak by to miało jakieś znaczenie. No bo ma. To chyba pierwsze z moich wędkarskich odkryć, jeszcze za dzieciaka. Na te zwykłe szaro-różowe dżdżownice prawie nic nie brało, wystarczyło zmienić na czerwonego gnojaka, czy rosówkę i zaczynało coś się dziać. [*] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 18 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 To nie jest hobby dla wszystkich, tak naprawdę nie można się przyuczyć i poczuć wewnętrzne drżęnie - tylko wybrańcy mają to szczęście 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 21 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2024 BenkuPilnuj spławika, tego co leży. Nie ma, ... wiesz co robić. Udanych wiecznych łowów. [*] [*] [*] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolti Opublikowano 22 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2024 Też miałem takiego ,,wujka Benka" - tylko mój zabierał zawsze ze sobą jest ,,połówkę " na ryby - ale słynął z tego ,że pomimo ,ze żyłka 0,35 bez przyponu, ogromny haczy ( a na nim rosówka lub w ostateczności glizda - ale tylko kopana!) i korek od wina za spawki ( o wędce i kołowrotku nie warto wspominać) to wiadomo było ,że tak natrzaska ryb jak nikt inny. Bo chłop do ryb miał szczęście ogromne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 26 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2024 Z opóźnieniem dowiedziałem się, że w dniu 15.10.br. zmarł nasz forumowy kolega Edmund Woliński (@jankee). Mundek uszykuj proszę dla nas łowiska oraz woblerki. [*] 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 26 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2024 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 26 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2024 Z opóźnieniem dowiedziałem się, że w dniu 15.10.br. zmarł nasz forumowy kolega Edmund Woliński (@jankee). Mundek uszykuj proszę dla nas łowiska oraz woblerki. [*][*] [*] [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 26 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2024 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 26 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2024 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 26 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2024 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 27 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2024 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 27 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2024 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 27 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2024 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 27 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2024 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 30 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 Odszedł prezydent kraju, którego w sumie nie powinno być...ale kiedyś spotkał się z naszym kardynałem...tak poza programem wizyty..no szacun ????odważny gość [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 30 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 (edytowane) Odszedł prezydent kraju, którego w sumie nie powinno być...ale kiedyś spotkał się z naszym kardynałem...tak poza programem wizyty..no szacun odważny gość [*]Jimmy Carter. Odszedł prezydent kraju, którego w sumie gdyby nie było( kraju) nasze kości dawno bielałyby gdzieś w Azji. Odszedł człowiek, który powinien być kaznodzieją a nie prezydentem. Człowiek bez cywilnej odwagi , który nie sprzeciwił się haniebnym słowom innego prezydenta wygłoszonym w jego obecności. Człowiek który zapewne był dobry i chciał dobrze ale nie potrafił. Niech mu ziemia lekką będzie. Edytowane 30 Grudnia 2024 przez Marcin Rafalski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 30 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Niestety przykra wiadomość 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia ['] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David77 Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia (edytowane) Kilka dni temu zastanawiałem się co tam u Niego słychać. Od dłuższego czasu nie pokazywał się tutaj. Wiem że zdrowie mu nie dopisywało ale tego się nie spodziewałem. R.I.P. Edytowane 10 Stycznia przez Lukas 24 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi