jachu Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Dla mnie zawsze będzie dziewczyną na motocyklu. RIP Marianne. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Wolałem jej piosenki albo interpretacje, od Rolling Stonesów. Prawdziwa rockowa madame 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid.K Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Utwór jak i tekedysk Metalica - The memory remains z głosem i wstawkami Marianne genialny [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Gene Hackman [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Gene Hackman [*] Znaleziony martwy wraz z żoną i psem. Samobójstwo rozszerzone? Dziwne to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego A na dniach oglądałem "Bez przebaczenia" - mój ulubiony film, a przynajmniej jeden z ulubionych i sam nie mogłem uwierzyć jak to ten czas leci. [*] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego "Missisipi w ogniu " dwa dni temu oglądałem ... + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego [*] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego O co chodzi z żoną? Zabila sie, czy on ja zabił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego "Rozmowa", Niech mu ziemia lekką będzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego (edytowane) O co chodzi z żoną? Zabila sie, czy on ja zabił?Może wspólnie odeszli na własnych warunkach ? Edytowane 27 Lutego przez Szymon82 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego (edytowane) Może wspólnie odeszli na własnych warunkach ?To przecież jest jedną z wymienionych mozliwosci, zabójstwo lub samobójstwo. Zakładam, że bez osób trzecich.Ewentualnie wypadek? Edytowane 27 Lutego przez korol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Jakie to ma znaczenie wobec faktu, przed którym stoimy? ... R.I.P. [*] 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Po prostu zacząłem się zastanawiać co z żoną. Z tego co pamiętam, tam była bardzo duża różnica wieku. Tyle.Chyba normalne, każdorazowo, gdy słyszę o śmierci znajomych pierwsze pytanie - co się stało. Zresztą nie ma co wchodzić w jakieś głupie dyskusje. Po wizualizacji która dziś oglądałem, moja wrażliwość jest już nadszarpnięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego ...Gene Hackman [*][*][*]... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 28 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Francuski łącznik - Gene Hackman w porku, na rowerze - skutecznie uwodzący tzw kierowczynię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mundurowy Opublikowano 28 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego To przecież jest jedną z wymienionych mozliwosci, zabójstwo lub samobójstwo. Zakładam, że bez osób trzecich.Ewentualnie wypadek?Czytałem dzisiaj że zatruli się jakimiś oparami wydostającymi się z jakiejś fabryki stojącej blisko ich domu... wśród zatrutych był również ich pies..-RiP- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 7 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca Gene Hackman [*]Niech mu ziemia lekką będzie.Dla mnie niezapomniana rola generała Sosabowskiego w ,,O jeden most za daleko"! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi