Artech Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 [*] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Niech mu ziemia lekką będzie ! Jeszcze do niedawna miałem winyl Omegi z lat 70-tych. Ah ! Ile wspomnień !Miałem to źle brzmi....Ja jeszcze mam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 (edytowane) Nagle!!! https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/nie-zyje-rafal-holubczuk-pracownik-ksw-mial-39-lat/20p6t5n,79cfc278 Edytowane 10 Grudnia 2021 przez bogdan333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Zmarł Steve Bronski - jeden z założycieli Bronski Beat [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 R.I.P. Mensi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 A co tu tak syczy? – ...ssss. A teraz? – Przestało. – A widzi pan! Już nie zasyczy......BULBA [']. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 ... niestety [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 14 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 [*] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 14 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 A co tu tak syczy? – ...ssss. A teraz? – Przestało. – A widzi pan! Już nie zasyczy......BULBA [']. "60 minut na godzinę" w Trójce. Wychowałem się na tym. [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Wtedy nie miałem radia z UKF, ale dzięki temu wyrywałem się z domu do dziewczyny (ona miała też UKF) aby posłuchać radia!Nie ma tego złego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 14 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Wtedy nie miałem radia z UKF, ale dzięki temu wyrywałem się z domu do dziewczyny (ona miała też UKF) aby posłuchać radia!Nie ma tego złego ... Tak, posłuchać radia. Zapewne grałeś na włosiance 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zmarł Piotr Miastkowski, główny właściciel i założyciel Drapieżnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 [*] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 [*]niedawno sklep, zachował się wobec mnie z wielką klasą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 21 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 https://eurosport.tvn24.pl/plywanie,427/michal-rokicki-nie-zyje-polski-plywak-olimpijczyk-z-pekinu,1089051.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 21 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 https://eurosport.tvn24.pl/plywanie,427/michal-rokicki-nie-zyje-polski-plywak-olimpijczyk-z-pekinu,1089051.htmlKolejny młody sportowiec i śmierć z zaskoczenia.Świeć Panie na Jego duszą i miej w opiece nas wszystkich. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 22 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 Żora Korolyov.https://kobieta.interia.pl/gwiazdy/news-zora-korolyov-nie-zyje-gwiazdy-w-szoku-zegnaja-tancerza,nId,5723535 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 22 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 [*] Tragedia, jakiś pomór na młodych nastał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 22 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 Jordan Young nie żyje 27 lat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 23 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Następny młody wysportowany chłopak.Nie wiem,może to przereagowanie ale chyba coś niedobrego się dzieje https://eurosport.tvn24.pl/plywanie,427/ian-matos-nie-zyje-brazylijski-skoczek-do-wody-przegral-z-infekcja-pluc,1089238.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 26 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Film dokumentalny o Wiesławie Janiszynie, znanym w internecie pod pseudonimem jako Wiesław Wszywka. Pan Wiesław dzięki swojej naturalności przed kamerą oraz charyzmie osiągnął sporą popularność, prowadząc program pt. "Kopsnij Drina' w którym testował różne alkohole. Film jest swojego rodzaju upamiętnieniem pana Wiesław, który zmarł 15 października 2021 roku. Dokument ten powstał w 2019 roku i zajął 1 miejsca na festiwalu Złoty Samorodek w kategorii najlepszy film dokumentalny, publikuje go dopiero teraz, ponieważ dziś (26.12.2021 r.) Wiesław obchodziłby 66 urodziny. https://www.youtube.com/watch?v=3tnFVlm6njw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 26 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Tor Eckhoff, znany również jako Apetor, był norweskim poszukiwaczem przygód i YouTuberem znanym przede wszystkim ze swoich filmów, w których pił wódkę podczas śmiałych aktywności na zamarzniętych wodach, takich jak jazda na łyżwach i nurkowanie, co ostatecznie odebrało mu życie... To ostatni z jego filmów: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi