Miciek Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Witam wszystkich, może opisali by fachowcy jak zrobić jerka o barwach Prawdziwej ryby. Może Papier foto, a może ktoś ma inne ciekawe pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Witaj Maćku na forum.Zapraszam cię do działu, który został stworzony specjalnie do takich pytań i informacji. Znajdziesz tam odpowiedź na swoje pytanie. Temat był nie dawno solidnie omówiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 witam Miciekna forum szczegóły co do jerka wyśle na priva coby nie zaśmiecać pozdrohasior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miciek Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 ok postaram się poszukać coś tam. Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 @Miciek witaj na forum, życzę miłego korzystania. W dziale potocznie zwanym kącikiem rodbuildera do którego przeniosłem Twoją wiadomość, znajdziesz wiele informacji o budowie przynęt sztucznych. Mam nadzieję że jak już zrobisz swoje jerki, to pochwalisz się efektem koncowym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miciek Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Oki dzięki jakieś tam mam zrobione tylko nie wiem jak przesłać zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 dodajesz załacznik klikjac przeglądaj a potem dodaj plik,nie wiekszy niz 50 kilo i juz mozna podziwiac Twoje jerki pozdro hasior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miciek Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Ja Panu coś tam na Priv wysłałem jako Misiek00-23@tlen.pl, z takiego meila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miciek Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 to takie malowane Jerki i Poperki, ale mam jeszcze klejone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 ooo fajne nawet, nono a jak śmigają ?na boki raz w lewo raz w prawo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miciek Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 a tu taki mały Plagiat, ale tylko do własnego użytku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miciek Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Tak chodzą spoko przy poszarpywaniu odjeżdżają raz w prawo, raz w lewo. Podczas zwijania jednostajnego maja wężykowatą prace. Niestety wagi jeszcze nie znam, Są tonące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benito Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Miciek to Twoje jerki?Po watku sadzilem, ze malo wiesz o robieniu wobkow o naturalnym ubarwieniu ryby a tu prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miciek Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Benito tak to Jerki mojej Produkcji, zrobione na podstawie tego co opisał Hasior. Tak naprawdę mogę jemu to zawdzięczać, chodzi o kolorystykę , natomiast jeśli chodzi o prace to zawdzięczam dzięki artykułowi Siudaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miciek Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 He he dosyć szybko się uczę, woblerki takie ze sterami robiłem już kiedyś. Ale przyszedł czas na Bez sterowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 A zaczął tak skromnie Cicha woda... Brawo. Szkoda, że to podróbki, ale jak dla siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miciek Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Joker no mi tez tak troszkę przykro że podróbki, ale pracuje nad swoim wzorem. Zapewniam że te podróbki nie opuszcza mojego pudełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Maćku, ja bez cienia złośliwości, ale mam na to alergię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miciek Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 No ja domyślam się że jest to drażniący temat. Dlatego zastanawiałem się czy przesłać te zdjęcie. Trudno poszło i jest, teraz trzeba zbierać baty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Pięknie wykonane jerki,moje uznanie za realizm.To że są trochę podobna do slidera salmo stanowi komplement dla tej firmy. Tylko skuteczne modele woblerów są kopiowane w zaciszach domowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miciek Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Fish wielkie dzięki za słowa uznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miciek Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Mam taką małą propozycje, morze fachowcy od strugania Jerkuw powstawiali by co nieco fachowej wiedzy, no i oczywiście jakieś foty, na temat tej ciekawej przynęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentos Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Witam mam pytanie jako ze zaczelem robic sobie wobki oklejam materialem,to chcialbym sie dowiedziec jak wy robicie to ze wasze sa tak podobne do prawdziwych z wygladu dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miciek Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Mentos to jest tak!. Robisz zdjęcie rybki przerabiasz np: w Corelu, drukujesz na papierze foto, naklejasz na rybkę i masz żywe stworzonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentos Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 A jakiego kleju uzywasz do przyklejania zdjec na korpus,i czy przy grzbiecie nie ma problemow takich jak faldki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi