VisniowY Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 (edytowane) Witam wszystkich forumowych Twórców i nie tylko Nazywam się Arek , pochodzę z Ustki i w głowie mam głównie Trocie i Pstrągi W ostatnim czasie postanowiłem spróbować swoich sił w produkcji wahadeł i obrotówek na w/w rybki a to tego wyniki. Postaram się w miarę produkcji (a nie jest ona na szeroką skalę) wrzucać efekty mojej pracy Pozdrawiam i do zobaczenia nad Słupią i nie tylko Edytowane 9 Lutego 2021 przez VisniowY 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 10 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Witam , kilka cięższych trocióweczek pod indywidualne zamówienie na zimowa wyższą wodę. Waga 18g bez kotwiczki. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leny Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Ładne, pozdrawiam znad Słupii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Witaj stary dobry przyjacielu.piękne cukiereczki wincyj panie wincyj... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 10 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Mik dziekuje bardzo i do zobaczenia .Siema Calvuss kope lat byQ bede dorzucał w miarę możliwości, na Ciebie tez liczę , wątki śledze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 12 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Już nie długo Marzec a co za tym idzie , wypady nad mniejsze rzeczki w poszukiwaniu Kropasów. Kilka wiróweczek , które mam nadzieję pomogą mi w dobraniu się do tych pięknych rybek Pozdrawiam V. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyka3 Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Witam. Piękna robota. Mam pytanie... Czy kolega ma jakieś doświadczenie jeżeli chodzi o połów szczupaka lub okonia na wyżej pokazane przynęty??? A może robisz coś pod ryby o których wspomniałem??? Trocie całkiem mi nie po drodze... pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 13 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Siema , szczupaki i okonie wieszają się dość często na moje przynęty podczas łowienia troci ,ale nigdy bezpośrednio nie nastawiałem się na nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 13 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Coś się kręci , coś się tnie Pozdrawiam V. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 14 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 No i coś tam się ukręciło na te Trociaki Pozdrawiam V. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 17 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Coś na szybko do swojego pudełka na weekend Pozdrawiam V. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 21 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Trochę się ostatnio nazrywało , więc trzeba coś zmajstrować do pudła pozdrawiam V. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 26 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Trochę zabawy z palnikiem Blaszki trociowe 54mm z blachy miedzianej 2mm - 17g , 1.5mm - 13.5g Pozdrawiam V. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 27 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 (edytowane) Witam. Piękna robota. Mam pytanie... Czy kolega ma jakieś doświadczenie jeżeli chodzi o połów szczupaka lub okonia na wyżej pokazane przynęty??? A może robisz coś pod ryby o których wspomniałem??? Trocie całkiem mi nie po drodze... pozdrawiamDziś się wariatka uwiesiła na wiróweczkę podczas trociowania Pluska się dalej ps. jezeli zdjecie narusza regulamin prosze o usnięcie postapozdrawiam V. Edytowane 27 Lutego 2021 przez VisniowY 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 28 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Działamy cały czas Pozdrawiam V. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Piękne cacuszka...zdradzisz jak krępujesz wahadełka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 1 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 (edytowane) Piękne cacuszka...zdradzisz jak krępujesz wahadełka?młotek 1.5kg , taki bolec wytoczony na koncu w rozmiarze 40mm i kowadełko zrobione z ołowiu , nic nadzwyczajnego Edytowane 1 Marca 2021 przez VisniowY 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Kowadełko z ołowiu się nie rozklepuje za mocno ? jak się rozklepie to przetopisz i znowu cacy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Działamy cały czas Pozdrawiam V. Zacnie wyglądający zestaw kolega wstawił na zdjęciu. Tylko "trociowy". ????Czy ja w ten deseń "dostanę coś" pod kropaski ? Tak 5-6 g. i 4-6 cm. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 2 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Coś będę kombinował niedługo pod kropeczki:) Bądź czujny Pozdrawiam V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 12 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Kolejny rzut trociowych obrotów tym razem leci na Wieprze Pozdrawiam V. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 13 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 wczoraj klepnięte dziś dało mały wynik pozdrawiam V. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 22 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Trociowe Drapaczki Pozdrawiam V. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leny Opublikowano 27 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Zmodowany dragon jest świetny ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 27 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 (edytowane) Trocie zrobiły się leniwe ostatnio i nie chcą współpracować za bardzo Robi się cieplej więc trzeba się szykować na Kropkowańce Kilka sprawdzonych maleństw pod psrągale , waga koło 7g.Pozdrawiam V. Edytowane 27 Marca 2021 przez VisniowY 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi