VisniowY Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Dzięki za dobre słowo Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Coś tam nie raz siądzie na swoje żelastwo Nowe PB Troci 75.5cm !!Pozdrawiam serdecznie V. :) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 uzupełnienie pudełeczka.Pozdrawiam V. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 9 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Mój faworyt na Letnie Torpedy.Pozdrawiam V. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 9 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 (edytowane) Sądząc po wielkości "sreberka" rozmiar wira to 3+. Czy może 2 ?Jakie kotwice zostały założone na "wiry" ? Edytowane 9 Maja 2021 przez TOFIX99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 9 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Nie są wcale takie duże , taka nie duża 3 , kotwiczki w rozmiarze 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 17 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Rano wstałem i zastanawiałem się czy iść nad rzekę za trocią czy może na plażę za beloną i podczas poszukiwań kółeczek łącznikowych wpadł mi w ręce kawałek odpadu z blaszki miedzianej. Dłużej się nie zastanawiając zrobiłem sobie pierwszą w życiu blaszkę na morze i postanowiłem iść nad solankę i ją przetestować . Nic wyrachowanego zrobione dosłownie w 15min ale chyba będzie trzeba pomysł troszkę dopieścić i pomyśleć nad uzupełnieniem pudełka w coś swojego Pozdrawiam V. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topolek78 Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Cześć, Właśnie kupiłem kilka Twoich wahadeł na Jerku. Jeszcze nie wiem, które to ... ale jestem w trakcie lektury. Nabijasz na nich gramaturę ? Jak są sygnowane ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 11 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 Witam , dawno mnie nie było ale to nie znaczy że nic się nie działo. Postaram się odświeżyć trochę wątek Na początek kilka wiróweczek na troć 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 11 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 Perfekto błyskotki...zaraz z trotyldą foto wjedzie pewnie.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 11 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 Perfekto błyskotki...zaraz z trotyldą foto wjedzie pewnie...Hehe Nie wszystko na raz Pozdrawiam Kolego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 11 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 (edytowane) I coś tam na pstrąga i nie tylko Pozdrawiam V. Edytowane 11 Lutego 2023 przez VisniowY 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 12 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2023 Kilka wahadełek. Blacha 1.5mm waga jakies 13g-14g bez kotwic.Pozdrawiam V. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 13 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 Pozdrawiam V. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 16 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 PrzecierankiPozdrawiam V. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 19 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 Pozdrawiam V. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 25 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 1 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 Pozdrawiam V. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 3 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 Pozdrawiam V. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 5 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Pozdrawiam V. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 10 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Mała odskocznia od trociówek. Jutro pogoń za kropkami to na szybko 2 obrotówki na testy. Waga około 8g 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 14 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Pozdrawiam V. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 17 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 Takie tam >.< z nudów... Pozdrawiam V. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 18 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 Obrotowo.kolorowo.jubilersko...rybke wstaw proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 18 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 (edytowane) Obrotowo.kolorowo.jubilersko...rybke wstaw proszę...Obraziły się na mnie coś ostatnio i nie chcą się wieszać na końcu zestawu Edytowane 18 Marca 2023 przez VisniowY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi