VisniowY Opublikowano 25 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 Pozdrawiam V. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 25 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 Moje ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 25 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 Moje ??? Twoje będą jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 25 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 Tak jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 26 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 wyżej wymieniony zestaw dla kolegi Radeks gotowy Pozdrawiam V. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Pozdrawiam V. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Robi się coraz lepsza pogoda a co za tym idzie robakożercy wyruszą na łowy. Więc i ja coś mniejszego ukręciłem Rozmiar #1 - 4.5gRozmiar #2 Comet i Long - +/- 7gPrzeznaczenie Kleń / Pstrąg / Jaź i oczywiście OkońTu w porównaniu z trociowym Longiem 3Pozdrawiam V. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Są śliczne czy tak samo ślicznie się kręcą jak wyglądają?Masz jakiś filmik jak chulo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Niestety nie posiadam takowego :/ Może w przyszłości cos nakręcę ,narazie nie bardzo mam czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Coś większego na nadchodzącą majówkę ! Czyli szczupakowe obroty w rozmiarze #4+ uzbrojone w kotwice #2 mają wagę 22g.#1 - 4.5g, #2 - 7g, #3 - 15g,#4 - 22g Pozdrawiam V. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 2 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Witam , coś lżejszego na niska wiosenno-letnią wodę trociową Pozdrawiam V. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 2 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Lżejszego czyli? Ile gram długość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 3 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Lżejszego czyli? Ile gram długość?Jajaeczka jakies 45mm 10g , Ustecka 54mm 11g. Pozdrawiam V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 4 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 Te żelastwo git wygláda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 5 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 Coraz ładniejsze te Usteckie, jak Mi się skończy zapas od Dziadka wiem gdzie się zgłosić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 6 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 Te żelastwo git wygládaDziekuje bardzo Staram sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 13 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 Moje letnie ulubieńce trociowe ok 12g krawaty i odchudzony long ala 2.5 Pozdrawiam V. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 18 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 Srebroooo ! Pozdrawiam V. ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 18 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 (edytowane) . Edytowane 18 Maja 2023 przez VisniowY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 20 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 Dużo Sreeeeeeeebra leci na Parsętę Pozdrawiam V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 23 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Działamy coś tam dalej Pozdrawiam V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 23 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Miałem okazje zostac posiadaczem kilku sztuk pod pstragi i na zywo wygladaja super.Skrzydełko takie leciutkie kreci sie na sucho jak szalone ,czas na testy ale rybki beda.Dochodzi powazny gracz w tym dziale jesli testy bojowe beda az tak dobre jak wyglad ,bo materiały widac ze sa bardzo dobrej jakosci,to naprawde warto.Do tego mozliwosc zamówienia na kotwicy badz haku to mamy kompletnie wszystko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 23 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Miałem okazje zostac posiadaczem kilku sztuk pod pstragi i na zywo wygladaja super.Skrzydełko takie leciutkie kreci sie na sucho jak szalone ,czas na testy ale rybki beda.Dochodzi powazny gracz w tym dziale jesli testy bojowe beda az tak dobre jak wyglad ,bo materiały widac ze sa bardzo dobrej jakosci,to naprawde warto.Do tego mozliwosc zamówienia na kotwicy badz haku to mamy kompletnie wszystko.Dziękuję bardzo za dobre słowo ! Staram się jak mogę ! Materiały jak najbardziej jak to się mówi z "górnej pułki" byle czego nie puszczam w świat ! Czekam na foty z nad wody z widocznymi efektami !! Pozdrawiam V. ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 26 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 Takie malowanie zażyczył sobie kolega z forum Pozdrawiam V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 31 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2023 Witam ! Wczoraj dostałem spontaniczne zaproszenie na wypad na nie znaną mi wcześniej wodę w poszukiwaniu szczupaków Oczywiście nie odmówiłem a zarazem wpadłem na pomysł żeby klepnąć coś na szybko. Dostałem informację że zbiornik nie jest za głęboki ( średnio 1.2 m , max 3m ) a że akurat miałem kawałek blaszki 1mm , to powstały 3 wahadła o długości 8cm i wadze 14g. Spisały się bardzo dobrze Rybki w większości nie przekraczały wymiaru , ale 2 sztuki 52 i 64 z mojej strony udało się wydłubać ! Zdecydowanie miedź robiła dziś robotę.Pozdrawiam V. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi