Skocz do zawartości

Żelastwo ViśniowY

Rekomendowane odpowiedzi

Robi się coraz lepsza pogoda a co za tym idzie robakożercy wyruszą na łowy. Więc i ja coś mniejszego ukręciłem :)

Rozmiar #1 - 4.5g

Rozmiar #2 Comet i Long - +/- 7g

Przeznaczenie Kleń / Pstrąg / Jaź i oczywiście Okoń

1fTEq7h.jpg

jnMGxTU.jpg

X04oao2.jpg

Tu w porównaniu z trociowym Longiem 3

GLIRAk4.jpg

Pozdrawiam V.

• Like 6

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Miałem okazje zostac posiadaczem kilku sztuk pod pstragi i na zywo wygladaja super.Skrzydełko takie leciutkie kreci sie na sucho jak szalone ,czas na testy ale rybki beda.Dochodzi powazny gracz w tym dziale jesli testy bojowe beda az tak dobre jak wyglad ,bo materiały widac ze sa bardzo dobrej jakosci,to naprawde warto.Do tego mozliwosc zamówienia na kotwicy badz haku to mamy kompletnie wszystko.

• Like 1

Miałem okazje zostac posiadaczem kilku sztuk pod pstragi i na zywo wygladaja super.Skrzydełko takie leciutkie kreci sie na sucho jak szalone ,czas na testy ale rybki beda.Dochodzi powazny gracz w tym dziale jesli testy bojowe beda az tak dobre jak wyglad ,bo materiały widac ze sa bardzo dobrej jakosci,to naprawde warto.Do tego mozliwosc zamówienia na kotwicy badz haku to mamy kompletnie wszystko.

Dziękuję bardzo za dobre słowo ! Staram się jak mogę ! Materiały jak najbardziej jak to się mówi z "górnej pułki" byle czego nie puszczam w świat ! Czekam na foty z nad wody z widocznymi efektami !! 

Pozdrawiam V. !

Witam ! Wczoraj dostałem spontaniczne zaproszenie na wypad na nie znaną mi wcześniej wodę w poszukiwaniu szczupaków :) Oczywiście nie odmówiłem a zarazem wpadłem na pomysł żeby klepnąć coś na szybko. Dostałem informację że zbiornik nie jest za głęboki ( średnio 1.2 m , max 3m ) a że akurat miałem kawałek blaszki 1mm , to powstały 3 wahadła o długości 8cm i wadze 14g. Spisały się bardzo dobrze :) Rybki w większości nie przekraczały wymiaru , ale 2 sztuki 52 i 64 z mojej strony udało się wydłubać ! Zdecydowanie miedź robiła dziś robotę.

Pozdrawiam V.

eFdWanX.jpg

F79uMaN.jpg

kEmfH5j.jpg

oUnl0ZT.jpg

LaH78xo.jpg

• Like 1