VisniowY Opublikowano 5 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 "Łezki" na prześwietloną wodę Pozdrawiam V. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 17 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 Noga wyzdrowiała tak że czas na chwile odłożyć młotek i ruszyć nad wodę Pozdrawiam V. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 20 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 Na odświeżenie wątku Pozdrawiam V. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 30 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 Jak tam Łowcy ?? Jakieś wyniki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemfish Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Cześć, podesłałem priva. Może masz coś na zbyciu na letnią trotkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 1 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Noga jeszcze nie wyzdrowiała ale po porannych opadach i podniesieniu się wody nie wytrzymałem i ruszyłem !! Coś tam zabujało na wahadło własnego warsztatu !Pozdrawiam V. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 2 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 Coś tam.... chłopie takiej ryby na oczy nie widziałemzazdrość i szczerze gratuluję....na swojaka to wogle magia... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 2 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 Coś tam.... chłopie takiej ryby na oczy nie widziałemzazdrość i szczerze gratuluję....na swojaka to wogle magia...Dzięki wielkie ! Już dawno nie miałem przyjemności holowania troci, teraz baterie naladowane na ostatni miesiąc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 22 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 Podesłałem Pawłowi coś na testy i już są pierwsze wyniki ze Szkocji !! Jestem zadowolony i cieszę się że pomogłem w łowach !! Pozdrawiam V. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 8 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 Witam ! Po dłuższej przerwie coś się w końcu zaczyna u mnie dziać Na Początek wjadą Trocióweczki ala Long3 i Krawaty ! Zapraszam do kontaktu !Pozdrawiam V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 26 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Trochę z czasem poślizgu było ale coś tam w końcu wyszło z pod młotka Pozdrawiam V. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Coraz ładniejsze ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Piękna biżuteria ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 28 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Coraz ładniejsze Piękna biżuteria Dziękuję Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 14 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2023 (edytowane) Żeby nie było że nic się nie dzieje Większość wzorów się powtarza ostatnio to nie będę spamował. Ale już nie długo będzie coś nowego A tym czasem taki secik dzisiaj.Pozdrawiam V Edytowane 14 Grudnia 2023 przez VisniowY 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 15 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 Bardzo fajne te śmigła a jaki to rozmiar i waga ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 15 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 Bardzo fajne te śmigła a jaki to rozmiar i waga ??Bardzo dziękuję! Rozmiar to Long 3 , waga koło 15g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 15 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 Od kilku lat próbuje zebrać się w sobie i zacząć przygodę z trocia jakoś jeszcze mi się to nigdy nie udało może jak się uzbroje to będzie mi raźniej ???????????? kompletnie nie mam pojęcia czym się zasugerować w wyborze ponieważ jak dla mnie wszystkie wyglądają bardzo dobrze,proszę podpowiedz jakie trzy byś zaproponował na początek ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemfish Opublikowano 15 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 Wczoraj przyszedł do mnie secik obrotówek od Arka. Piękna robota! Czekają grzecznie na styczniowe odpalenie sezonu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 15 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 Od kilku lat próbuje zebrać się w sobie i zacząć przygodę z trocia jakoś jeszcze mi się to nigdy nie udało może jak się uzbroje to będzie mi raźniej kompletnie nie mam pojęcia czym się zasugerować w wyborze ponieważ jak dla mnie wszystkie wyglądają bardzo dobrze,proszę podpowiedz jakie trzy byś zaproponował na początek Żaden ze mnie przewodnik wędkarski i wszystko zależy , którą rzekę chciał byś obławiać. Przykładowo Drwęca jest w porównaniu do takiej Słupi wielką rzeką i potrzeba innych przynęt a taka Słupia do Grabowej jest wielką rzeką i też już trzeba dobrać coś innego. Osobiście jak bym ze sobą miał zabrać 3 przynęty uniwersalne nie ważne na jaką rzekę bym jechał (nie uwzględniając swoich) były by to :-Wobler : Grzecznik/RJ/Chudziński-Wahadło : Jacewicz/Gałka/Kaczmarek-Obrotówka : Białas/Jaxon long 3/WołkowskiTak na szybkiego(wybór z tych z którymi miałem styczność i których używałem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Żaden ze mnie przewodnik wędkarski i wszystko zależy , którą rzekę chciał byś obławiać. Przykładowo Drwęca jest w porównaniu do takiej Słupi wielką rzeką i potrzeba innych przynęt a taka Słupia do Grabowej jest wielką rzeką i też już trzeba dobrać coś innego. Osobiście jak bym ze sobą miał zabrać 3 przynęty uniwersalne nie ważne na jaką rzekę bym jechał (nie uwzględniając swoich) były by to :-Wobler : Grzecznik/RJ/Chudziński-Wahadło : Jacewicz/Gałka/Kaczmarek-Obrotówka : Białas/Jaxon long 3/WołkowskiTak na szybkiego(wybór z tych z którymi miałem styczność i których używałem)Dziękuję za wskazówki natomiast chodziło mi o Twoje śmigła ???? abyś wytypował 3 i zrobił dla mnie paczuszkę ???? ja najbliżej mam do INY. Nigdy nie próbowałem ale czytałem i słyszałem że wachlarz przynęt które złowily ryby na tej rzeczce jest ogromny. No jak to z rybami ????♂️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 18 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 Dziękuję za wskazówki natomiast chodziło mi o Twoje śmigła abyś wytypował 3 i zrobił dla mnie paczuszkę ja najbliżej mam do INY. Nigdy nie próbowałem ale czytałem i słyszałem że wachlarz przynęt które złowily ryby na tej rzeczce jest ogromny. No jak to z rybami ♂Nie ma złotego środka na Trocie. Jak to u nas mawiają starzy wyjadacze " Jak ma Za***ać to *Zaj**ie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 18 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 Taki zestaw zażyczył sobie kolega na Szwedzkie rzeki na Trocie i wielkie Potoki ! Ponoć tam uwielbiają miedź ,czerwień i zieleń Pozdrawiam V 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 28 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Woda wielka to trzeba się przygotować troszkę ciężej. Przynęty do własnego pudełka.Waga 18g i 21g.Pozdrawiam V. Do zobaczenia nad Słupią !! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Piękne ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi