VisniowY Opublikowano 30 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 Nowy wzór na Nowy Rok coś Cometo podobne. Testy już w poniedziałek ! Pozdrawiam V. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 10 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 Witam ! Kombinujemy z wahadłami Pozdrawiam V. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 15 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2024 Waga ciężka 22g samego żelastwa , zupełnie nowy na spontanie namalowany wzór na te trudne warunki ! Chyba będzie zamiatać po dołkach Pozdrawiam V. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 16 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2024 Dziś warunki na prawdę były dla osób że tak powiem z delikatnym "jebnięciem" w głowę , bo nikt normalny nie stal by przy -7 stopniach i mrożącym północnym wietrze od samego rana nad rzeką , skrobiąc co kilka rzutów przelotki i wyzywając do siebie "co ja tu ku**a robę" ! Po około godzinie chciałem się poddać i ruszyć do domu i nagle potężny strzał około godziny 9:30 w obrtówkę dał do zrozumienia " ciężko jest ale one to lubią i tu są ". Po kilku godzinach biczowania nagle po godzinie 13:00 gdy słońce wyszło zza chmur przy mega lampie kolejne uderzenie ! SIEDZI ! Od razu cały mróz i zimno przestały przeszkadzać Uwiesiło się piękne świeże sreberko na obrtóweczkę niedawno zaprojektowaną czyli "ala Comet" , które można zobaczyć wyżej.Zdjęcia słabej jakości ponieważ bateria już była na wyczerpaniu w ten mróz a słońce tak się odbijało od tego srebra to "strzelałem" jak leciało Pozdrawiam V. ! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 17 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2024 Ogień na śnigu...piekne kolorki srebrnego i białego złota... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 21 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 Kombinujemy dalej ! Jednak w naturalnym środowisku wyglądają i czują się najlepiej ! Pozdrawiam V. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 24 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2024 Piękna historia wydarzyła się u mnie ostatnio W zeszłym tygodniu spotkałem nad rzeką na swoim odcinku młodego adepta trociowania Mateusza , który samotnie łowił sobie na Słupi podczas ferii zimowych. Po krótkiej rozmowie sprezentowałem mu 2 obrotówki . Widziałem że chłopak , który przyjechał z Warszawy na ferie zabrał ze sobą spinning i jest pełen zapału żeby dopaść rybkę. Na jedną z obrotówek dzień wcześniej miałem małego srebrniaka (zdj. poniżej). Tydzień później wybrał się on na Drwęcę i na tę samą obrotówkę , którą mu podarowałem i sam miałem rybkę dostał pięknego kelta troci 79cm. BRAWO ! Pozdrawiam V. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 26 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2024 Działamy cały czas 15g. Pozdrawiam V. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 3 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2024 Widzę Was ! Pozdro V. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 5 Marca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 Witam ! Ostatnio mało czasu ale nie raz coś się klepnie! Pozdrawiam V. ! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 15 Marca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2024 Przesyłka na Irlandzkie Łososie ! Pozdrawiam V. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Zapasy Kleniowo / Jaziowo / Pstrągowo / Okoniowe w rozmiarze #1 i #2 uzupełnione. Pozdrawiam V. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 21 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2024 11g na lato. Już niedługo się zacznie Pozdrawiam V. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 23 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 Letnie 14g Pozdrawiam V. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz95s Opublikowano 29 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2024 Cześć, masz jakieś wirówki na sprzedaż? Zastosowanie : letnia troć, Parseta. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 13 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2024 Cześć, masz jakieś wirówki na sprzedaż?Zastosowanie : letnia troć, Parseta.PozdrawiamProszę się odezwać w wiadomości prywatnej , coś wymyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 13 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2024 Coś tam cały czas się dzieje Pozdrawiam V. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 19 Września 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2024 Witam !Znajomy ze Skandynawii poprosił mnie o zrobienie czegoś w typie Mepps Flying C !\Co myślicie ? Może być ? Moja wizja dodam że oryginał widziałem tylko w internecie Będzie działać ?? Pozdrawiam V. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 5 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2024 Takie akcje lubie jak na zakończenie sezonu trociowego. Rano wstałem , ukręciłem sobie 4 na szybko a po obiadku nad wodę i zabujało. Pozdrawiam V. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 11 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2024 Trociowanie się skończyło więc czas na coś innego ! Czas na zielone zębacze !Aglia 5 - 20GLong 4 - 18.5GPo pierwszych testach , nie ma co narzekać (na jednym ze zdjęć klasyczny Long do porównania) Pozdrawiam V. ! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 4 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2024 Takie coś na testy na morską troć a co Pozdrawiam V. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 11 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2024 Dobry wieczór czy znalazło by się coś na zbliżający się trociowy sezon ?? Przyznam się od razu że poza czytaniem informacji w internecie nie mam kompletnie żadnego doświadczenia. Wiem tylko że będę obławiał małą rzeczkę jakieś 2m głębokości.Jestem otwarty na wszelkie sugestie ???? za co z góry dziękuję ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 23 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 Dobry wieczór czy znalazło by się coś na zbliżający się trociowy sezon ?? Przyznam się od razu że poza czytaniem informacji w internecie nie mam kompletnie żadnego doświadczenia. Wiem tylko że będę obławiał małą rzeczkę jakieś 2m głębokości.Jestem otwarty na wszelkie sugestie za co z góry dziękuję Zapraszam na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 23 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 (edytowane) Coś na początek roku dla poszukiwaczy Keltów : Pozdrawiam V. Edytowane 23 Grudnia 2024 przez VisniowY 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 24 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2024 A można takie sobie sprezentować ?? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi