Skocz do zawartości

IKEA - Łódź lub Wroclaw - pomoc

Kacper.K

Rekomendowane odpowiedzi

Czy jest ktoś z okolic Łodzi lub Wrocławia, kto podjąłby się zakupu 2 frontów w IKEA i przesłaniem do mnie? Fronty były kilka miesięcy niedostępne i dopiero teraz się pojawiły w 2 lokalizacjach.  Kobieta męczy o  brakujące fronty (60x38), a zamówić się tego przez internet nie da, bo są tylko w 2 sklepach w Polsce (Łódź i Wrocław), sklepy pomiędzy sobą nie realizują wysyłek, wysyłka do klienta czy magazynu ze sklepu nie jest możliwa.

Jakby ktoś chciał się podjąć to odpowiednio wynagrodzę flaszką.

Czy jest ktoś z okolic Łodzi lub Wrocławia, kto podjąłby się zakupu 2 frontów w IKEA i przesłaniem do mnie? Fronty były kilka miesięcy niedostępne i dopiero teraz się pojawiły w 2 lokalizacjach. Kobieta męczy o brakujące fronty (60x38), a zamówić się tego przez internet nie da, bo są tylko w 2 sklepach w Polsce (Łódź i Wrocław), sklepy pomiędzy sobą nie realizują wysyłek, wysyłka do klienta czy magazynu ze sklepu nie jest możliwa.

Jestes pewien ?

Ja znow szukam 2 obudow szafek ktorych w Lodzi nie ma od grudnia. Patrzylem na stronie i wysylka jest owszem mozliwa w ikea i kosztuje 79 zl kosztuje. Tez myslalem o prywatnym zalatwieniu i przeslaniu ale moja obudowa ma 160 wysokosci i kurier wezmie tylko kilka zl taniej . Pisze zebys to sobie najpierw sprawdzil . Tani w miare kurier jest do 140 cm dlugosci z opakowaniem a plyta o dlugosci 140 ma juz w ikea z opakowaniem 144cm

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez selk

Czy jest ktoś z okolic Łodzi lub Wrocławia, kto podjąłby się zakupu 2 frontów w IKEA i przesłaniem do mnie? Fronty były kilka miesięcy niedostępne i dopiero teraz się pojawiły w 2 lokalizacjach. Kobieta męczy o brakujące fronty (60x38), a zamówić się tego przez internet nie da, bo są tylko w 2 sklepach w Polsce (Łódź i Wrocław), sklepy pomiędzy sobą nie realizują wysyłek, wysyłka do klienta czy magazynu ze sklepu nie jest możliwa.

A nie masz gdzieś blisko punktu odbioru?

Jestes pewien ?

Ja znow szukam 2 obudow szafek ktorych w Lodzi nie ma od grudnia. Patrzylem na stronie i wysylka jest owszem mozliwa w ikea i kosztuje 79 zl kosztuje. Tez myslalem o prywatnym zalatwieniu i przeslaniu ale moja obudowa ma 160 wysokosci i kurier wezmie tylko kilka zl taniej . Pisze zebys to sobie najpierw sprawdzil . Tani w miare kurier jest do 140 cm dlugosci z opakowaniem a plyta o dlugosci 140 ma juz w ikea z opakowaniem 144cm

Pytanie dotyczy frontów więc chyba cena nie będzie zabójcza.

Kacper jak nie ogarniesz tego w Polsce a w międzyczasie Oma Merkel otworzy tu sklepu to mogę sprawdzić w Berlinie i przywiozę Ci do Szczecina. W razie co pisz na Priv.

Edytowane przez Pawgas

Pytanie dotyczy frontów więc chyba cena nie będzie zabójcza.

Kacper jak nie ogarniesz tego w Polsce a w międzyczasie Oma Merkel otworzy tu sklepu to mogę sprawdzić w Berlinie i przywiozę Ci do Szczecina. W razie co pisz na Priv.

chodzi o ich wymiary jesli jakikolwiek przekracza 140 to kurier bedzie drogi

sprawdz sobie ceny u kuriera

baa jak nie nadasz za gotówke  i potem stwierdza że wymiary sa wieksze niż zadeklarowane to Ci przyśla dopłate , a nawet jak wychwyca w trakcie na sortowni jak pakuja w zbiorcze opakowania to zadzwonią i powiedza dopłata albo Pan zabieraj i jeszcze beda chcieli za obsługe mimo braku wysyłki

wysyłam dośc regularnie to z praktyki podaje

zawsze mam kłopot z wedkami powyzej 275 cm

jak mówiłem IKEA ma swój transport do domu  jak sie zaznaczy  że transport to CI przywiozą

Próbowałem zamówić online, ale komunikat pokazuje, że nie można. Skontaktowałem się poprzez chatbox z konsultatem, zalecił zamówienie przez domolinię. Na domolini wytłumaczyli mi, że zamówienie do domu ze sklepu nie jest możliwe, wysyłka do domu lub punktów odbioru jest możliwe ale tylko ze sklepu z regionu (Szczecin na ten moment obsługuje Poznań, możliwe że za miesiąc lub dwa otworzą sklep w Szn) lub z magazynu centralnego.

Pawgas, dzięki - jak się nie uda niczego w PL wykombinować to będę się odzywał ;)

Próbowałem zamówić online, ale komunikat pokazuje, że nie można. Skontaktowałem się poprzez chatbox z konsultatem, zalecił zamówienie przez domolinię. Na domolini wytłumaczyli mi, że zamówienie do domu ze sklepu nie jest możliwe, wysyłka do domu lub punktów odbioru jest możliwe ale tylko ze sklepu z regionu (Szczecin na ten moment obsługuje Poznań, możliwe że za miesiąc lub dwa otworzą sklep w Szn) lub z magazynu centralnego.

Pawgas, dzięki - jak się nie uda niczego w PL wykombinować to będę się odzywał ;)

Spoko - rozliczymy się w muchach  :D  

Zawsze możesz poczekać aż na Białowieskiej skończą szczecińską Ikea by w końcu stolica Pomorza Zachodniego dołączyła do cywilizowanego świata  :D

• Like 1

Powiem tak. Jutro sie bede wybieral do Ikei w Lodzi. Jesli przelejesz mi kase i podeslesz link co mam kuoic no problem kupie. Dalej albo zamowisz kuriera do mnie po odbiòr albo powiesz gdzie mam podrzucic do wysylki do jakiego punktu W Łodzi. Chcesz pisz na priv dogadamy szczegoly. Poniewaz to drugi koniec miasta to tam bywam sporadycznie wiec kolejna wizyta mie wiem kiedy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...