tornado Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Łowca: Marek NOWAKsierpień 2006zbiornik zaporowy SŁUP pod LegnicąKomentarz nastąpi.Pozdrawiam Tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tornado Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Sum ze Słupa, tołpyga na kulę proteinową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Assam Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Ryby ładne ale zdjęcia tragiczne. Przykro mi to mówić ale wtydziłbym się w ogole je pokazywać, przynajmniej większość z nich. To zdjęcia padliny a nie piękne trofea wędkarskie. Sum zawieszony na drzewie.. okropne. Zanim je zamieściłeś powinieneś pooglądać zdjęcia z galerii, może wtedy byś się wstrzymał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciejowaty Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 To zdjęcia do antygalerii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerzy Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Koszmar !! Zdjęcie szczupaka na tle boiska piłkarskiego proponuję wymoderowąć !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Rzeczywiście, większość zdjęć raczej niesmaczna. @tornadona tym forum jest wielu zwolenników wypuszczania złowionych ryb i takie zdjęcia mogą być dla nich po prostu przykre. Mam prośbę żebyś usunął zamieszczone fotografie. Jeśli nie wiesz jak to napisz - zrobię to za Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tornado Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Przykro mi nigdy nie miały być gdzie kolwiek prezentowane podzielam waszą opinie zostałem zmuszony z mojej strony nigdy takich napewno nigdy więcej nie wyśle Tornado. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tornado Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Friko nie mam nic przciwko ja zrobiłem swoje. POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tornado Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Poza tym od dawna nie zabieram już ryb wodzie sam to dawno zrozumiałem ale nie mam wpływu na innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 dobra, to co zostało da się wytrzymac moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tornado Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Chcę tylko nadmienić że wiele takich ryb nigdzie nie jest zgłasznych do tabeli rekordów Proponuje zakończyć ten temat i przepraszam wszystkich których uraziłem Tornado. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgodnie z życzeniem autora wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
tornado
Łowca: Marek NOWAK
sierpień 2006
zbiornik zaporowy SŁUP pod Legnicą
Komentarz nastąpi.
Pozdrawiam Tornado
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi