Skocz do zawartości

Uwaga na delikwenta z Przytocznej

Żbiku

Rekomendowane odpowiedzi

Podejrzewam, że był to dzisiaj już 105-ty telefon może rozładowała się bateria

Bateria dobra, albo jest wyłączony (ewentualnie rozmawia), albo nie odbiera :)  :) .

Siedzę na zdalnej, więc dzwonię regularnie :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes: .

Wielu pewnie dzisiaj chciało nabyć korbkę do stelli :lol:  :lol:  :lol:  :lol: .

• Like 4

Bateria dobra, albo jest wyłączony (ewentualnie rozmawia), albo nie odbiera :)  :) .

Siedzę na zdalnej, więc dzwonię regularnie :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes: .

Wielu pewnie dzisiaj chciało nabyć korbkę do stelli :lol:  :lol:  :lol:  :lol: .

Szkoda ,że na ryby nie jadę. O czwartej rano bym zadzwonił ,że stoję pod blokiem a mieliśmy na ryby jechać.  

• Like 3

Napisałem mu SMS "Panie po ile korbki karbonowe??"

SMS doręczony ale odpowiedzi brak

To przez Ciebie nie mogłem się dodzwonić i zapytać czy ma korbkę karbonową do sprzedania i za ile?

Może mi wyśle i w przesyłce poda nr konta do przelewu a ja się zastanowię czy zapłacę :D  :D  :D .

Wy pracujecie w firmach windykacyjnych czy jakiejs mafi? ;) Gosc ma na pewno swietny dzien. Po takich akcjach szansa ze tu zawita wzrosla do 99,99999% :D gratulacje za skutecznosc

A po co ona ma tu witać? Raczej takich zawodników jak najmniej na forum.

Dobrze kolega wyżej napisał" Chwasty trzeba odsiać" :D  :D  :D

• Like 1

Nie sądzę, żeby przyniosła... Ja mam zero odzewu na nr, z którego dzwonił i pisał... To jest jednak inny nr niż ten podanych w linkach do jego firmy. Jednym słowem, udupione. Przestrzegam zatem przed tym nazwiskiem przy próbach jakichkolwiek transakcji. Wiem, że niby poszukiwał Stelli SW z 2008/2009 (nie pamietam w którym roczniku była)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...