Jozi Opublikowano 18 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Podejrzewam, że był to dzisiaj już 105-ty telefon może rozładowała się bateriaBateria dobra, albo jest wyłączony (ewentualnie rozmawia), albo nie odbiera .Siedzę na zdalnej, więc dzwonię regularnie .Wielu pewnie dzisiaj chciało nabyć korbkę do stelli . 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 18 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Bateria dobra, albo jest wyłączony (ewentualnie rozmawia), albo nie odbiera .Siedzę na zdalnej, więc dzwonię regularnie .Wielu pewnie dzisiaj chciało nabyć korbkę do stelli .Szkoda ,że na ryby nie jadę. O czwartej rano bym zadzwonił ,że stoję pod blokiem a mieliśmy na ryby jechać. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 18 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Napisałem mu SMS "Panie po ile korbki karbonowe??"SMS doręczony ale odpowiedzi brak???? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 18 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Mam paru klientów w pracy którzy też mają problem z zapłatą za faktury. Mogę podać numery? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 18 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Wy pracujecie w firmach windykacyjnych czy jakiejs mafi? Gosc ma na pewno swietny dzien. Po takich akcjach szansa ze tu zawita wzrosla do 99,99999% gratulacje za skutecznosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 18 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Dobrze wiedzieć, że na kolegów można liczyć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.B Opublikowano 18 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Chwasty trzeba odsiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 18 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Napisałem mu SMS "Panie po ile korbki karbonowe??"SMS doręczony ale odpowiedzi brakTo przez Ciebie nie mogłem się dodzwonić i zapytać czy ma korbkę karbonową do sprzedania i za ile?Może mi wyśle i w przesyłce poda nr konta do przelewu a ja się zastanowię czy zapłacę . Wy pracujecie w firmach windykacyjnych czy jakiejs mafi? Gosc ma na pewno swietny dzien. Po takich akcjach szansa ze tu zawita wzrosla do 99,99999% gratulacje za skutecznoscA po co ona ma tu witać? Raczej takich zawodników jak najmniej na forum.Dobrze kolega wyżej napisał" Chwasty trzeba odsiać" . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 18 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 18 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Czarny czwartek w Przytocznej 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 18 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Zajebista zabawa. Właśnie poszedl sms czy ni ma karbonowej korby u pana bo szukam. Hehe. Ale fajne 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander79 Opublikowano 19 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 To będzie chyba pierwsza taka sprawa w Polsce, wędkarska witryna internetowa pozwana za stalking 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz! Opublikowano 19 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 (edytowane) Ja dobrze wspominam delegację w Przytocznej, całkiem dobre lody z budki przy ulicy Pocztowej Interes na pewno nie pana od drewnianej galanterii Edytowane 19 Lutego 2021 przez mariusz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 19 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Mnie delikwent zapewne zablokował, bo tel, z którego do mnie dzwonił i wysyłał smsy jest non stop zajęty, a na smsy nie odpisuje... Ja mam jednak inny nr niż ten podany w linku do jego firmy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 19 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Ten numer podany na stronie może być nie używany.Działalność też ma zawieszoną od maja 2019. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 19 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Zawiesił działalność to i płatności zawiesił. A korbka nie zawieszona ino przykręcona. I gra muzyka. Mieć hobby to podstawa. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 19 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Bizmesmem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 19 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 BizmesmemBajznesmen 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 19 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 (edytowane) Maras, przeczytaj to jeszcze raz. Bo mi się kojarzy z końcówka MEM z mimem. Jednym słowem bydlę zaniemowiło Edytowane 19 Lutego 2021 przez Sławomir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 23 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 Czyżby jerkbaitowa windykacja nie przyniosła rezultatu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 23 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 Nie sądzę, żeby przyniosła... Ja mam zero odzewu na nr, z którego dzwonił i pisał... To jest jednak inny nr niż ten podanych w linkach do jego firmy. Jednym słowem, udupione. Przestrzegam zatem przed tym nazwiskiem przy próbach jakichkolwiek transakcji. Wiem, że niby poszukiwał Stelli SW z 2008/2009 (nie pamietam w którym roczniku była) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 23 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 Ale wstyd! ludzie prowadzą swoje biznesy a potrafią się połakomić na 300zł ???? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 23 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 A jaki ma nick na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 23 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 Nie wiem niestety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 Gnój jednym słowem, nic więcej. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi