platynowłosy Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 PanowieWybaczcie, ale moja wiedza w tym zakresie jest żadna. Mam kij muchowy, Daiwa Locnmor-X F905-4U. Szkocka. Model LM-X F905-4U 9' #5. 4 skład. Używany przez miłośnika muchy. Jaka może być obecna cena rynkowa tego kija? Wiem, że to Sprzedający podaje cenę,ale w tym przypadku liczę na waszą wyrozumiałość. Nie chcę wyjść na idiotę. Poprostu, nie znam się na tym sprzęcie.Dzięki za ew sugestie. Czy na forum, czy na priva.Pozdrawiam.Alek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Ciężko o odpowiedź, bez zobaczenia wędki, ale.. myślę że między 400 za używkę a 600 za stan igła?Jest tu kilku fanów starej daiwy, wiec podpowiedzą pewnie dokładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Dzięki Kuba, a na fanów starych Daiw nadal bardzo liczę.Pozdrawiam.Alek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi